Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 ben gidiom hacı sen benim yerime gel 1 kişilik yer açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Bence izmir en iyi secenek yeni bir baslangic icin.eskisehiride dusunebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Ya bırak istanbulu ben genel geçer şehirlerin yapısından bıktım arkadaş böyle güzel bir şehire yakın havası suyu güzel 1 saatte gidebileceğim bir yere yerleşecem anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 İzmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Theridone said: Izmirde 1200 lira ile gecinirsin, 1800-2000 lirayla kral gibi yasarsin. Ama kral dediysem akliniza Japonya'yi degil Swaziland kralini getirin. Abi sen kira ve diğer ev masraflarını katmıyon galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 lan istanbul'a gelinir mi, kaç git. her yer kekocenter oldu, dün caddebostan sahile gittik hatunla. caddebostan dedik, düzgün yer dedik. Lakin, karton üzerine yatay uzanmış ve kumaş pantolon üstüne tişört giymiş apaçi saçlı ak gençler ile evden üç tencere yemeğiyle gelip gariban pikniği yapan hırt kökenli aileler vardı. bana izmir'de iş bulun lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 izmir çok mu düzgün ? bence daha beter.. istanbulda o kardeşlerimiz en azından dağılıyo bebeğe, ortaköye, caddeye ama izmirde dağılacak yerleri yok hepsi alsancakta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi istanbulda hayat kurmayı düşünüyorsan çok para kazanman lazım. gerçekten çok para. 10k falan kazanacan aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 5k tek ve düzgün yaşamaya yeter. gezip tozarım ben her gün, alemlere akarım ise 10k evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 haftasonları takılan, haftaiçi durulan birisi için ev kirası+2k yetiyor. yalnız hiç bir birikim yapamazsın, para biriktiremezsin. denendi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 istanbula gelerek başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 KillJoy said: haftasonları takılan, haftaiçi durulan birisi için ev kirası+2k yetiyor. yalnız hiç bir birikim yapamazsın, para biriktiremezsin. denendi çalışıyor. ev kirası + akaryakıt + 2k olarak güncelleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ev kirası + akaryakıt + 2k da çok para lan iyi evde oturacaksan sdfs. gelmeyin hiç aklınız varsa. Cadde civarında yeni evler 4k civarı. 8-9k maaşınız filan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 4 sene önce istanbula gelip dediğin olayı az buçuk yapmış biri olarak sıçim istanbula. Özel sektörde çalışcaksın tecrübe vs sıkıntın varsa kafadan 2 sene kerticekler zaten kiranı + faturalarını zar zor ödediğin bi maaşla. Maaşına zam mam toparlama bişiler yapıcaksın yine istediğin gibi olmayacak çünkü yeniden şehirleşme boku yüzünden it bağlasan durmayacak evlere 1000+ lira kira çeker olmuşlar vs vs. İstanbulda yeni hayat kurana kadar git izmirde ankarada kur çok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 izmire git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 izmire gidin denizi falan varmış çok güzelmiş, ankara çok sapa hiç güzel değil pis kaka tü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 izmir alsancakta ev kiraları 250-300 lira felam 4+1 güzel evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 evkirası+yol+2k formülündeki ev kirası 1000'i geçemez abi. gidip 4k maaş alıp 2k sını eve vermek çok saçma. merkezi bir yerde ama merkezde oturmayıp kirayı düşüreceksin.. mesela anadolu yakası için libadiye: caddeye 15, taksime 30 lira taksi ile ama ortam leş. kiralar da tek kişi için 750-1000 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 KillJoy said: haftasonları takılan, haftaiçi durulan birisi için ev kirası+2k yetiyor. yalnız hiç bir birikim yapamazsın, para biriktiremezsin. denendi çalışıyor. ev kirası + mutfak masrafı + aidat + yakıt + net elektrik su vs + 2k dersen anlarım da, ev + 2k dedin mi, 400 500 tl mutfak, 400 kadar diğer masraflar, 1k 4 hafta? 250 lira haftasonu? zor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Izmirde 4k diye bi maas yok 1 liraya kumru yiyip 75 kurusa taze portakal ictigin yerde 4k lik maasi 50 yillik ceo ya veriyolar. Yeni yetme ipadli hipster a degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 calvaria said: izmire gidin denizi falan varmış çok güzelmiş, ankara çok sapa hiç güzel değil pis kaka tü. ben ankara'ya geliorm lkdjasdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Abi tamam da, millet keyfinden gelmiyor herhalde. Ben enerji sektöründe çalışıyorum mesela (proje bazlı) ve izmir'de bizim sektörden iş yok. (PETKİM var, bir de yanında SOCAR açılacak). Olsa bir dk durmam. Ondan millete izmire gidin vs deyip durmayın, emin olun buradaki şartların aynısında iş bulsa insanlar zaten giderler manyak değilse. Yazması kolay herkese anasını satıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Esh said: Izmirde 4k diye bi maas yok 1 liraya kumru yiyip 75 kurusa taze portakal ictigin yerde 4k lik maasi 50 yillik ceo ya veriyolar. Yeni yetme ipadli hipster a degil belki adam hipster değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 gel ama bilesin ki artık o küçük, masum memur şehri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Esh said: Izmirde 4k diye bi maas yok 1 liraya kumru yiyip 75 kurusa taze portakal ictigin yerde 4k lik maasi 50 yillik ceo ya veriyolar. Yeni yetme ipadli hipster a degil İzmir'de genç mühendisler 4k kesin beklemesin, hayal kırıklığına uğrarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar