Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 senin ne kadar kolpacı olduğunu bilmeyen mi var? http://forum.donanimhaber.com/m_23046603/tm.htm 2008de de kolpalıyormuşsun.hatta hatırladığım kadarıyla snnde sana dayak atmaya geldiklerinde 1 hafta evden çıkmamıştın.daha da birşey yazmam senin cezai ehliyetin yok 57. maddeye tabisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 her seyi geciyorum fakat, eger birinin sizofreni yahut baska bir akli rahatsizliga sahip olduguna gercekten inaniyor, uzerine hala bununla dalga geciyorsaniz hic kusra bakmayin siz de gerizekalisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ya nessada da var bi olay da editörü zaten geçiyorum sdg ikisi de cacık oldu erkek gibi çıkarıp masaya vuramadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 2 said: Kojiroh said: Alacak aleti, fotosunu çekecek, sonra beğenmedim diye iade edecek sd la stokta yok beklicez pöff Ozamana kadar titanla idare ederik / ben hiç olmassa ismimi filan adresimi full gizlemiyorum arkadaş gibi :) http://imageshack.com/a/img674/2710/lDDsrq.png ahahahah abi komik adamsın cidden ya (tu) kart limitin olduğu sürece bu siparişi girer, sonra iptal et e basabilirsin. yani bizi de salak yerine koymaya kasman süper cidden =) edit: Ayrıca şu an gidip almış bile olsan, o topic i açtığında almamış olduğun kartı almış gibi gösterdiğin olayı baki malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Sequo said: olm bend hala msi gtx 690 var. 3.400 tl ye aldıydım bu kart daha mı iyi lan almama gerek var mı? gtx690 mı? geride kalmışsın pampa hiç yakıştıramadım http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-970-vs-GeForce-GTX-690 hatta sen gidip 980 fln alsan ya SLI vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Napolyonn said: eğer benim tanıdığım kişiyse bu ki zaten lamerlığı ve ezikliğiyle ünlüdür: nixniz. http://forum.paticik.com/read.php?2,4946331 zamanında paticiği de ddoslayan bir ezik ve hala bu sitede takılmasına izin veriliyor. ayrıca millete nblda keylogger atıp hackleyen bir tipti.şimdi burada saçmasapan hareketlerini görünce aklıma hemen o geldi güniz çelik.kaç yıl geçti hala aynı gereksiz insan. adam 2010'da bile banlanıp, başka hesaplarla başka personalar ile dönüyormuş hahahah. eziklik tradition olmuş adamın genlerinde. hahaha işte ilaçlarını içmezsen böyle oluyor. http://imageshack.com/a/img674/2710/lDDsrq.png istersen 30 binlik order oluştur, iptal edebiliyorsun sonuçta. at yalanı silkeyim inananı. nessa sende şu adamla daha fazla muhattap olma rica ediyorum. elin liselisinin seviyesine inme. moderasyon bir şey yapmıyorsa modez'den banlar geçersin. forumda moderasyonu artık mode-z yapıyor. adamın en ufak bir kredibilitesi yok şu ortamda. ne derse desin kimse inanmıyor zaten. kendi kendine çalıp oynuyor. 1-2 tane kanında sperm akan yaveri var işte çıplak kadın fotosu koyuyor diye seviniyorlar. o kadar. onun dışında herkes gülüp geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 evet "yarın bomba şeyler olacak" ın da ne olacağını gördükten sonra, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Benim zekam yetmedi abi bu basligi algilamaya. Paralel evren gibi bisi bu konu, datayi veriyosun output farkli fizik gercekligiyle ortaya cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Kart limitine falan da gerek yok la, adam ödeme tipini KOMPLE boyamış. Havale seçmiştir sonra ödememiştir, temiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 adam ada aldı, ciade ajanlık yaptı. 2 ekran kartı mı alamayacak 10k verip. yok havaleyi geri çekecekmiş yok sipariş iptal edecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 neyi kanıtlamanın ispatıdır bu ya. niye böyle bir eziklik hissi? :/ ne gerek var abi? kimsenin kimseden bir beklentisi yok ki. sequo beklentilerimin çok altında kaldı yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Bu adamın adası da yokmuydu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 çok acınası ya gerçekten çok acınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Aluriel said: adam ada aldı, ciade ajanlık yaptı. şunlar gerçekmi lan ahahahha neler kaçırmışım ben abovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Napolyonn said: tam bir akıl hastası bu çocuk.sadece hasta değil haset ve kıskanç çünkü büyük ihtimalle fakir ve dışlanmış bir çocukluk geçirmiş.o bahsettiği kartları alamadığı için nessaftw yi kıskanıyor,övgü beklediği için asla alamayacağı şeyleri almış gibi gösterip kendisini tatmin ediyor.inventustan havaleyle 9binliralık kart almış havaleyi ödeyemeyeceği gibi stokta var gözüken kartlara yok diyor.önceki konuda aldım yazmış almadığı şey,şimdi de sağlığı bozulmuş aklıyla alıyorum ayağına yatıyor. Hahaha adamın özetini geçmişsin hepsini okumaya zamanı olmayanlar için. Ne ağır bir manyakmış yahu bu.. 2009-2010 döneminden mesajlarına göz gezdirdim vay arkadaş bu ne böyle. 2 said: la stokta yok beklicez pöff Ozamana kadar titanla idare ederik / ben hiç olmassa ismimi filan adresimi full gizlemiyorum arkadaş gibi :) Ben şimdi kendimden utandım bunun gibi bir ruh hastasına daha en başından beri cevap verdiğim için ama forumu son zamanlarda pek takip etmeye fırsatım olmadığı için en başından bilmiyordum, millet uyarınca haberim oldu fakat iş işten geçmişti. Hep diyordum tamam bir manyaklık var ama örselemeyeyim anlamaya çalışayım neden durduk yere bana bok atmaya çalışıyor acaba, sıkıntısı ne diye. Meğer herif hem ruh hastasıymış, hem de gerizekalı. İnventus'a girip 1 tane 295x2 1 tane Titan Z'yi ( la şizofren parası olan adam gidip bu kartlardan 2 tane almaz zaten gider 980 alır kullanılır gerekirse sli-3way sli yapar ona bile kafan basmıyor allahın avareli seni) sepete atıp bakın kart aldım kafasıyla buraya milleti kandırmaya gelince IQ seviyesinin tek haneyle sınırlı olduğunu da görmüş olduk. Kartın olsa ne olur olmasa ne olur bu denli amaçsızlık görmedim ben. İnternet ortamında yıllardır farklı farklı insanlar gördüm/tartıştım ama ne yalan söyleyeyim bunun kadar psikolojik sıkıntısı olanıyla, bunun kadar sepet kafalısıyla daha önce hiç karşılaşmamıştım. İlginç bir deneyim oldu benim için. Ulan 2 tam ziyanmışsın sen ya.. Bugün doktoruna git; ilaçların dozunu mu artırır yoksa kliniğe mi yatırır seni bilmiyorum ama ben ağır manyağım tedavi olmak istiyorum de. Hadi bakalım uç. http://i.imgur.com/e9l2Psn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 lan olm 24 saattir kavga mı ediyonuz? yeter bi daılın bak su dökecem valla üstünüze sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 nessa sen de hala cevap veriyosun ssdsdf ayıp deliyi kendi halinde bırakın, dalga geçmeyin aşağılamayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 nvidia üstünden başlamıştınız ne ara r9'a geçtiniz yahu. cevaplar gelmeye devam ettiğine göre editor ölmemiş, final boss gibi direniyor. şuraya bir mode-z reklam alanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Tartışma bu kadar uzadıysa bence 2 haklı Edit:Konuyu bilmıyorum asdadadsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 evet o kadar haklı ki adasında tatile gidiyoruz bu yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Puhaha bide ciddi ciddi incelemişler lan :D niye 2 tane farklı gpu alım bide :) Ben onu sırf nessanın ki ile karşılaştırın diye ss koydum :) ve ayrıca bukadar teori yaptınız da yok havale olur yok onu üstünü karalamış hede hüdü... nessaya neden aynı teorilerle girişmediniz :) Bakın bunlar çok can alıcı sorular... Objektifsiniz ya... Nessa ve yandaşları; Dworgian , Claiborne , Liebe, bingildak dışında herkes gayet noluyor lan diyor AMA bunlar halen harraslemeye devam ediyorlar :) sanki benmişim olay gibi HAHA FOYası ortaya çıktı napcağını ŞAŞIRDI... HA BİRDE ANA AVRAT KÜFÜR EDİP HALEN FORUMDA OLAN NESSAYI unutmayalım unutturmayalim! Herkes bir kendine çeki düzen versin. Evet BOMBA demiştim bugün için Yani açıkçası bugün invetus ta çalışan arkadaşıma uğrayacaktım komikli şakalar resimler çekip faturalarla ilgili buraya koyacaktim ama İzmirden dönüş... Müşteri Bankalar okul sınav derken kaynadı geçemedim kadıköye. Elbet haftasonu filan gidecem herkes ötüyor ya belgeler nerde o nerde bu nerde diye bok atma diyorlarya... NEYE BOK atıyorsam yine tekrarlıyorum bak... Çünkü anlamıyorlar nessa ve yandaşları içleri acıdığı için nessanın foyası çıktı üzülcek diye nası bi gurur yaptılarsa artik bok attığımı söylüyorlar ben burda gerçekleri konuşuyorum. Halen de diyorum BEDAVA! yada Nerdeyse bedavaya aldığın ürünleri ucuz diye yinede piyasanın üstünde satan bi adam... Başka bir iddam olmadı bunu bi yazın kenara... Hadi bugün çok işim var uğraştırmayın burda beni PLS. İnsan olun biraz. Mizah ile gerçekleri ayırmasını bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 sen iddaanda haklısın da kime ne alan memnun satan memnun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Güniz, bu Nessa aslında sen çıkarsan şaşırmam biliyonmu, kendi kendinle kavga ediyor olabilirsin yani burada, bknz çoklu kişilik bilmemnesi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 2 said: Nessa ve yandaşları; Dworgian , Aluriel , Liebe, bingildak dışında herkes gayet noluyor lan diyor AMA bunlar halen harraslemeye devam ediyorlar :) sanki benmişim olay gibi HAHA FOYası ortaya çıktı napcağını ŞAŞIRDI... . sen olayı pek anlayamamışsın. gerçi akıl sağlığın yerinde olmadığından gidip geliyor bilincin, normal karşılamak lazım. kimseye yancılık yaptığım yok benim. adam küfür ettiğinde de hatalı olduğunu söylemiştim zaten birden fazla mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 editör, yani 2, afedersin de biz müneccim miyiz? kalkıp "bakın ne kadar kolay" diye sipariş resmi koysan deriz ki "haaa bunun için koydu". sen gidip "yeni sipariş verdim" diyerek resim koyuyor, sonra dalga geçilince "aslında bunun için koydumduydu" diyorsun doğru mu? ben şahsen hala paticik logosunun paticik in arka planda olduğu gpu-z fotoğrafı, kasanın yanı açık ve kartın da içinde göründüğü fotoğrafı bekliyorum? ha bekliyorum da gelmeyecek o fotoda o ayrı. ayrıca madem sen o kartı aldın iddia ettiğin 15.08.2014 tarihinde, ve madem nessaya "fatura gösteremiyor lol" diye hala bok atıyorsun, senin adına düzenlenmiş "ağustos 2014 herhangi bir gün" tarihli faturayı da scanleyip koyarsan ben şahsen senden "almamış işte kartı" dediğim için özür dilerim. sonuçta özür dilemek küçük düşürücü bir şey olmadı benim için hiç. hatam varsa kabul etmek düzgün olandır. görüşürüz kolay gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar