Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R9 295X2 BASTIM Parayı...

2

Öne çıkan mesajlar

yekeyeke said:

"çirkefliye"

de/da ayırmayı bilmeyen çocuktan beklentilerimiz bu denli yüksek olmamalı :)

arcane said:

o donanimla turuncu tema kullanma yaziktir :(

turuncu temaların hasıdır ya :p

2 said:

O değilde yarın ÇOK FENA ŞEYLER OLACAK :) burda olun

Bebeğim ya üzdük mü seni ? Hadi bakalım uyu bir hayal aleminden diğerine ak :)) Hayat sana güzel lan valla. Milletin ilaç alıp yaptığı kafayı sen ilaç almayınca yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Alacak aleti, fotosunu çekecek, sonra beğenmedim diye iade edecek sd

la stokta yok beklicez pöff Ozamana kadar titanla idare ederik / ben hiç olmassa ismimi filan adresimi full gizlemiyorum arkadaş gibi :)

http://imageshack.com/a/img674/2710/lDDsrq.png
Sosyal ağlarda paylaş

tam bir akıl hastası bu çocuk.sadece hasta değil haset ve kıskanç çünkü büyük ihtimalle fakir ve dışlanmış bir çocukluk geçirmiş.o bahsettiği kartları alamadığı için nessaftw yi kıskanıyor,övgü beklediği için asla alamayacağı şeyleri almış gibi gösterip kendisini tatmin ediyor.inventustan havaleyle 9binliralık kart almış havaleyi ödeyemeyeceği gibi stokta var gözüken kartlara yok diyor.önceki konuda aldım yazmış almadığı şey,şimdi de sağlığı bozulmuş aklıyla alıyorum ayağına yatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer benim tanıdığım kişiyse bu ki zaten lamerlığı ve ezikliğiyle ünlüdür: nixniz.

http://forum.paticik.com/read.php?2,4946331

zamanında paticiği de ddoslayan bir ezik ve hala bu sitede takılmasına izin veriliyor. ayrıca millete nblda keylogger atıp hackleyen bir tipti.şimdi burada saçmasapan hareketlerini görünce aklıma hemen o geldi güniz çelik.kaç yıl geçti hala aynı gereksiz insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

sen kimsin bebe ? Çok net bi soru sordum kimsin ? ne bu klavye delikanlılığı ? anandan başlayımmı yoksa ?

Yok nebulada keylogger kullanıp milleti hackliyormuşum ... aslfkaslfas
başkalarıyla karıştırma benide.
siteye girmiş araştırmış bide karta bakmış adam PUHAhA asıl sen boşmuşşun davaradam üzüldüm senin için...
4 sene Önceki olaylarda tamamen bizim yarattığımız bir geyikti arama buttonunu kullanabiliyor olman mütiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...