Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R9 295X2 BASTIM Parayı...

2

Öne çıkan mesajlar

telnedim said:

DoruK said:

her seyi geciyorum fakat,

eger birinin sizofreni yahut baska bir akli rahatsizliga sahip olduguna gercekten inaniyor, uzerine hala bununla dalga geciyorsaniz hic kusra bakmayin siz de gerizekalisiniz.

Ninlempis said:

e abi adam hastaysa acil şifa dileyin herifi intihara mı zorluyorsunuz?

toschak geçmek için diyolar onu. kıt beyniniz anlamadı hala.
sen tam malmissin yalniz
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Redeagle said:

Bu editör dediğiniz adam kendi minecraft serverına girmedikleri için başkalarının minecraft serverına ddos atan lise terk lamer değil, değil mi?

Kimse mi bilmiyor ya?

Nixnizsaints miydi neydi bu o sanırım işte, çok var bu adamdan bilemiyorum da tam olarak ki :D
Sosyal ağlarda paylaş

bu mu?

http://nixniz.net

Postlar çok benzer.

Şu thread de güzelmiş.

http://forum.paticik.com/read.php?2,4946331,page=1

Seçmece postlar

said:
Bence yanlı$ adamı banladınız...Banladığınız adam bu postu cevaplamam için benim üye olmamı istedi =) Siz adamı banlamanıza rağmen adam halen size üye kazandırmakta ama sizler bunun farkında değilsiniz =)Kimbilir benim gibi size kaç ki$i daha kazandırdı...Ben yerinizde olsam bir kez daha dü$ünürdüm =)

Arkada$ım sen insanlara lamer yakıştırması yaparak lamer lamer i$lerle uğra$an zat-ı muhterem olmuyorsun , üzerine vazife olmayan $eylere burnunu sokup lamer lamer i$lerle uğra$an olmuyorsunda ba$kaları mı lamer oluyor ?

Bence sen ba$kalarına yol göstermekten ziyade kendi yoluna ı$ık tutmayı denersen istenmeyen konumuna dü$mezsin diye dü$ünüyorum...

Her$eyi bilmeye gerek yok , had bilmek kafi..."">
"KHaRoN'a...

Arkada$ım sen insanlara lamer yakıştırması yaparak lamer lamer i$lerle uğra$an zat-ı muhterem olmuyorsun , üzerine vazife olmayan $eylere burnunu sokup lamer lamer i$lerle uğra$an olmuyorsunda ba$kaları mı lamer oluyor ?

Bence sen ba$kalarına yol göstermekten ziyade kendi yoluna ı$ık tutmayı denersen istenmeyen konumuna dü$mezsin diye dü$ünüyorum...

Her$eyi bilmeye gerek yok , had bilmek kafi..." said:

said:

Hacklemek istese hacklerdi nix o , paticikte birsürü tanıdığı 11 yıllık arkadaşları var. Adminlerin yarısı arkadaşı diye biliyorum beraber bowling oynamaya bile gittiler. Başka bişi vardır yani kolay kolay sinirlenmez nix.

Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

kendini, kendi başka hesaplarla başka kişiliklermiş gibi savunuyor işte. akıl hastası, ilaç kullanıyor diye boşuna demiyoruz. 4 yıl öncede öyleymiş şimdi de farklı değil hehe.

bingildak senin çok ciddi sorunların var abi forumdan takip ettiğim ve tanıdığım kadarıyla. içine pislik birikmiş nefretle dolmuşsun. tedavi olmalısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Amip gibi bir şey yahu bu şizofren bebe. Her gün çoğalıyor her yerden farklı bir karakter, her yerden farklı bir dram çıkıyor.

Yalnız bu işin mizahı yok.

Burada ağzından sıçıp sonra benim satış konuma gelip bana hakaretler, yalanlar, iftiralar ve dayanıksız suçlamalarda bulunup tuhaf bir algı yaratmaya çalışmak mizah değil.

O kuş beyniyle ve tek kaynağı götü olan söylemlerle beni itibarsızlaştırmaya çalışıp beceremeyip eline yüzüne bulaştırdıktan ve ağzının içi faturalarla, dosyalarla dolduktan sonra ben mizah yapıyordum, trolledim yahu ehehehehe diye takılamaz kimse ortalıkta.

Hastaysa hasta arkadaş, ben elin delisini çekmek zorunda mıyım ? Gitsin anası babası yatırsın kliniğe, biz niye çekelim bunun saçmalıklarını ?

Arka sayfada yazısı mevcut, adam DH'de fake hesaplar açıp milleti dolandırmış diye geçiyor. Doğruysa şaşırmam ben bu adamdan her türlü haltı beklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

bingildak said:

kendini, kendi başka hesaplarla başka kişiliklermiş gibi savunuyor işte. akıl hastası, ilaç kullanıyor diye boşuna demiyoruz. 4 yıl öncede öyleymiş şimdi de farklı değil hehe.

bingildak senin çok ciddi sorunların var abi forumdan takip ettiğim ve tanıdığım kadarıyla. içine pislik birikmiş nefretle dolmuşsun. tedavi olmalısın.

nick-post uyumu deyip geçeyim

http://www.youtube.com/watch?v=VY2-Pi66exM
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

bingildak said:

israyil kolası içtiği için olmuştur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...