Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bu konu iyi bi yere gitmiyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 aha kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 aquila said: editor konusunda, editoru destekleyen mesaj atan herkes editordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ne diyosun troleybit B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/001/842/epicthread.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 telnedim said: DoruK said: her seyi geciyorum fakat, eger birinin sizofreni yahut baska bir akli rahatsizliga sahip olduguna gercekten inaniyor, uzerine hala bununla dalga geciyorsaniz hic kusra bakmayin siz de gerizekalisiniz. Ninlempis said: e abi adam hastaysa acil şifa dileyin herifi intihara mı zorluyorsunuz? toschak geçmek için diyolar onu. kıt beyniniz anlamadı hala.sen tam malmissin yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Redeagle said: Redeagle said: Bu editör dediğiniz adam kendi minecraft serverına girmedikleri için başkalarının minecraft serverına ddos atan lise terk lamer değil, değil mi? Kimse mi bilmiyor ya? Nixnizsaints miydi neydi bu o sanırım işte, çok var bu adamdan bilemiyorum da tam olarak ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 nixniz aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bu mu? http://nixniz.net Postlar çok benzer. Şu thread de güzelmiş. http://forum.paticik.com/read.php?2,4946331,page=1 Seçmece postlar said: Bence yanlı$ adamı banladınız...Banladığınız adam bu postu cevaplamam için benim üye olmamı istedi =) Siz adamı banlamanıza rağmen adam halen size üye kazandırmakta ama sizler bunun farkında değilsiniz =)Kimbilir benim gibi size kaç ki$i daha kazandırdı...Ben yerinizde olsam bir kez daha dü$ünürdüm =) Arkada$ım sen insanlara lamer yakıştırması yaparak lamer lamer i$lerle uğra$an zat-ı muhterem olmuyorsun , üzerine vazife olmayan $eylere burnunu sokup lamer lamer i$lerle uğra$an olmuyorsunda ba$kaları mı lamer oluyor ? Bence sen ba$kalarına yol göstermekten ziyade kendi yoluna ı$ık tutmayı denersen istenmeyen konumuna dü$mezsin diye dü$ünüyorum... Her$eyi bilmeye gerek yok , had bilmek kafi...""> "KHaRoN'a... Arkada$ım sen insanlara lamer yakıştırması yaparak lamer lamer i$lerle uğra$an zat-ı muhterem olmuyorsun , üzerine vazife olmayan $eylere burnunu sokup lamer lamer i$lerle uğra$an olmuyorsunda ba$kaları mı lamer oluyor ? Bence sen ba$kalarına yol göstermekten ziyade kendi yoluna ı$ık tutmayı denersen istenmeyen konumuna dü$mezsin diye dü$ünüyorum... Her$eyi bilmeye gerek yok , had bilmek kafi..." said: said: Hacklemek istese hacklerdi nix o , paticikte birsürü tanıdığı 11 yıllık arkadaşları var. Adminlerin yarısı arkadaşı diye biliyorum beraber bowling oynamaya bile gittiler. Başka bişi vardır yani kolay kolay sinirlenmez nix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 kendini, kendi başka hesaplarla başka kişiliklermiş gibi savunuyor işte. akıl hastası, ilaç kullanıyor diye boşuna demiyoruz. 4 yıl öncede öyleymiş şimdi de farklı değil hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 neyse, 2 sanırım mizah yapmış Ekran kartını aldım derken. Raptr accountunda yazıyor ekran kartı ne, Cpu'su ne. http://raptr.com/nixniz/about Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 stalkerdan korkacaksın kardeşim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bingildak said: kendini, kendi başka hesaplarla başka kişiliklermiş gibi savunuyor işte. akıl hastası, ilaç kullanıyor diye boşuna demiyoruz. 4 yıl öncede öyleymiş şimdi de farklı değil hehe. bingildak senin çok ciddi sorunların var abi forumdan takip ettiğim ve tanıdığım kadarıyla. içine pislik birikmiş nefretle dolmuşsun. tedavi olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Amip gibi bir şey yahu bu şizofren bebe. Her gün çoğalıyor her yerden farklı bir karakter, her yerden farklı bir dram çıkıyor. Yalnız bu işin mizahı yok. Burada ağzından sıçıp sonra benim satış konuma gelip bana hakaretler, yalanlar, iftiralar ve dayanıksız suçlamalarda bulunup tuhaf bir algı yaratmaya çalışmak mizah değil. O kuş beyniyle ve tek kaynağı götü olan söylemlerle beni itibarsızlaştırmaya çalışıp beceremeyip eline yüzüne bulaştırdıktan ve ağzının içi faturalarla, dosyalarla dolduktan sonra ben mizah yapıyordum, trolledim yahu ehehehehe diye takılamaz kimse ortalıkta. Hastaysa hasta arkadaş, ben elin delisini çekmek zorunda mıyım ? Gitsin anası babası yatırsın kliniğe, biz niye çekelim bunun saçmalıklarını ? Arka sayfada yazısı mevcut, adam DH'de fake hesaplar açıp milleti dolandırmış diye geçiyor. Doğruysa şaşırmam ben bu adamdan her türlü haltı beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mal said: bingildak said: kendini, kendi başka hesaplarla başka kişiliklermiş gibi savunuyor işte. akıl hastası, ilaç kullanıyor diye boşuna demiyoruz. 4 yıl öncede öyleymiş şimdi de farklı değil hehe. bingildak senin çok ciddi sorunların var abi forumdan takip ettiğim ve tanıdığım kadarıyla. içine pislik birikmiş nefretle dolmuşsun. tedavi olmalısın. nick-post uyumu deyip geçeyim http://www.youtube.com/watch?v=VY2-Pi66exM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 klasjdklasjd bu topic kilitlenmesin bayağı eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mal said: bingildak said: kendini, kendi başka hesaplarla başka kişiliklermiş gibi savunuyor işte. akıl hastası, ilaç kullanıyor diye boşuna demiyoruz. 4 yıl öncede öyleymiş şimdi de farklı değil hehe. bingildak senin çok ciddi sorunların var abi forumdan takip ettiğim ve tanıdığım kadarıyla. içine pislik birikmiş nefretle dolmuşsun. tedavi olmalısın. israyil kolası içtiği için olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 2 said: Napolyonn said: 4 sene Önceki olaylarda tamamen bizim yarattığımız bir geyikti arama buttonunu kullanabiliyor olman mütiş... dingile bak sen.siteyi 2010 da 2 hafta boyunca ddoslatmışsın ve kimse girememiş.neyin geyiğinden bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Bu eleman bukadar illegal işler yapıyor madem elinizde okadar kanıt var neden şikayet etmiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 herkes yan ekantlariyla da yazsin konu kalabalik gozuksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Sen hala hayal dünyandan çıkamadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ben de biraktim ilaclarimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 İyi sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Amerika'dan getirebilecek olan varsa http://www.amazon.com/MSI-Computer-Corp-290-GAMING/dp/B00HPS4AFG/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1416596838&sr=1-2 şuna talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Chastor bi dur allanı seversen, ortalık karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar