Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R9 295X2 BASTIM Parayı...

2

Öne çıkan mesajlar

Draculiablo said:

Yeni karakter mi? Adamın lehine yorum yaptım diye mi? Bence şizofrenlik konusunda kendinizi sorgulayın biraz:) 2 yıldır buradayım ve post kasıcam diye saçma sapan mesajlarla kirletiyorsunuz forumu. Birkaç madalyası olan toplanmış birbirlerini savunuyor ve madalyası olmayanı ya aşağılıyor ya adam yerine koyup cevap vermiyor yada yeni karakter diyorsunuz. Beyler gerçekten kendinizi bir sorgulayın derim. Şurada sohbeti çekilir birkaç kişi var ama siz onlara dahil değilsiniz. Dönüp yazdığınız mesajları verdiğiniz cevapları bir okuyun gerçekten acınası.

dat smiley
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Draculiablo said:

Yeni karakter mi? Adamın lehine yorum yaptım diye mi? Bence şizofrenlik konusunda kendinizi sorgulayın biraz:) 2 yıldır buradayım ve post kasıcam diye saçma sapan mesajlarla kirletiyorsunuz forumu. Birkaç madalyası olan toplanmış birbirlerini savunuyor ve madalyası olmayanı ya aşağılıyor ya adam yerine koyup cevap vermiyor yada yeni karakter diyorsunuz. Beyler gerçekten kendinizi bir sorgulayın derim. Şurada sohbeti çekilir birkaç kişi var ama siz onlara dahil değilsiniz. Dönüp yazdığınız mesajları verdiğiniz cevapları bir okuyun gerçekten acınası.

dat smiley

http://i.hizliresim.com/EEvzLB.png

Sosyal ağlarda paylaş

2 said:

Hadi bugün çok işim var uğraştırmayın burda beni PLS.
İnsan olun biraz. Mizah ile gerçekleri ayırmasını bilin.

öyle ezik bir adam ki bu,kendi parasıyla ekran kartı satın alıp daha sonra satan bir kişiye iki haftadır obsesif bir şekilde dolandırıcı diyor,adamın adını dolandırıcıya çıkartmaya çalışıyor sonra ben şaka yaptım,mizah bu diyor.hata bu adamda değil bunun gibileri burada barındıran adminlerdedir.siteyi çöplüğe çevirdi yıllardır yüzlerce farklı hesap ile gelip hepsiyle farklı karakterler geliştiriyor.aklınca milletle dalga geçip eğlendiğini düşünüyor.wanted denen kişi de bunun uo serverından arkadaşı adını hatırlamıyorum uo serverının ama connector yaptık diye trojan koyup emailleri falan çalan tipler bunlar.ha ben bunları niye söylüyorum çünkü pazar alanında bunların yan karakterleri çürümüş hddleri,ikinci el pazarından bozuk gpuları sağlam diye satıyorlar.bunlar dhde mimlenmiş adamlardır takip eden varsa bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.

WaNTeD said:

ya nessada da var bi olay da editörü zaten geçiyorum sdg ikisi de cacık oldu erkek gibi çıkarıp masaya vuramadılar

Bende olaylar olaylar. Bi ara kankini al gel şöyle oturup konuşalım ben anlatayım siz dinleyin.

EVGA Gtx 780 Classified İncelemesi

EVGA Gtx 780 Acx SC x2 SLI İncelemesi

MSI Gtx 680 Lightning İncelemesi

MSI 7970 Lightning Crossfire İncelemesi

http://i.imgur.com/KQimTHZ.jpg

http://i.imgur.com/0fOD2rM.jpg

Ben yıllardır çıkartıp masaya vuruyorum zaten bebeğim, bilen biliyor bizi.

Haydarinna rinna rinna rinanay !!111!1

ulan ya akıllısı denk gelmez zaten bize, nerde delisi var o gelir :)

Sosyal ağlarda paylaş

Burada iki tarafta birbirine iftira atmıyor mu zaten ? İki taraf ta kaynak sunsun madem ama yok. Çamur at izi kalsın olmuyor mu? Nekadar basit değil mi insanları karalamak? O şöyle yaptı o böyle yaptı diyorsunuz sizin yaptığınız farklı birşey mi? Ben bu forumda çoğunluk olarak ikinci el bölümüne bakarım daha orada 2 diye birinin gpu, hdd sattığını görmedim. Adamlar bana bile yeni karakter diyor bir dönüp bakın kendinize nekadar mantıklı yaptığınız. Burada insanları korumaya çalışmanıza birşey demem ama bunu sağlam kanıtlarla yapmak değil mi doğru olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

çünkü pazar alanında bunların yan karakterleri çürümüş hddleri,ikinci el pazarından bozuk gpuları sağlam diye satıyorlar.bunlar dhde mimlenmiş adamlardır takip eden varsa bilir.

Bunların DH nicklerini hatırlıyor musun ? Ben bunlardan bir iki tanesini ifşa etmiştim İstanbul'da oturuyordu o veletlerden biri kuyruk acısı oradan geliyorsa hiç şaşırmayacağım zira adam sebepsiz yere babasını vurmuşum gibi nefret ediyor benden haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...