eldar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Caesar'la Pharaoh arasındaki devrimden kastın nedir? Pharaoh benim gelmiş geçmiş favori oyunlarımdan, 3 kere bitirdim ama iki oyunu da zamanında oynamış biri olarak aradaki devrimi kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 ceaserda sehri kuruyosun o kadar. pharaohda sehri bir amac ugruna kuruyosun, ona gore sekillerniyo bi amacı oluyo. skylines'ın sadece sandbox modu var. cok gec artık bole oyunlar ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Simcity 4'u de sevmemistim , sirf bu yuzden oynamadım hic. (1'i hatirlamiyorumda) 2-3 Komsu sehirler vardi. Rekabet icinde olurduk hep. 4'te o kalkti. Cities skylines'da ayni sim city 4'e benziyor. Ben pharaoh'tan cok zeus master of olympos'u sevmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 komsu sehir olayi son simcity de var iste tek buyuk haritada senin kurdugun farkli sehirler turist, ticaret, is vs paylasiliyor aralarinda ama oyun bir noktadan sonra citysimden fabrikalar arasi mal alip-satmaya donuyor tabi, birde haritalar ufakti en son, sonra noldu bilmiyorum. ama mesela ordaki ortak dev projeler falan guzeldi bir bolgedeki tum sehirlere fayda saglayan. o degilde, bari bunun ceosuna mail falan atinda fixlesinler oyunu modasi gecmeden, hala gunluk 10k adam oynuyor net. : Mariina Hallikainen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 e zaten zeusda pharaodun interface sıkıtnıalrı halledilmiş, daha fazla sub-objectiveli olanı. bu arada empire-rise of the middle kingdom cok bosa harcanmıs bir oyudnur onuda oynayın bı ara serinin sonuncusu. widescreen patchi cakın bi tane yardırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Sierra'nın o serisini sevenler son dönemde çıkan Lethis: Path of Progress'i mutlaka oynasın. Herşey aynı olmuş, steampunk dönemi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Güzele benziyor christmas sell'de alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 ben alıp refund etmiştim. eski klasiklerle "birebir" aynı gameplay olduğunu hesaba katın alırken. modernleşmiş rafine gameplay bekleyen uzak dursun. başka teknik sorunları da vardı. yamalamışlar mıdır bilemem. art, konsept 10/10 ama gerisi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 empire varken dierlerine gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Empire hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Empire rise of the middle kingdom Antik cin de geçeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 o seriyle ilgili ne hayallerim vardi..her medeniyeti yapistirirlar diye bekliyordum..osmanlisi olur aztecleri olur..avrupadan en az 10 hanedan cikar..ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 edited Cuce said: Emperor rise of the middle kingdom Antik cin de geçeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Guzel gorunuyor, pharaoh sonrasi bakilabilir. Pharaoh bildigin antik misir medeniyetini sevdirmisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Yok ya memnun etmedi oyun yok baska oyun boyle ? Simcity ve cities disinda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 oyun cok yavan hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 amiga'daki hayal meyal simcity ve pc'de tropico saymazsam bu türde ilk oynadığım oyun. ilk günden dayamışım on saati. baya zevkli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 yeni exp: https://www.youtube.com/watch?v=8M-ab5ISjcs ::: Mass Transit is the latest expansion for Cities: Skylines, the award-winning city-building game, and it brings several new systems into play to help citizens traverse their towns in speed and style. Commuters can now get around on the water, up high mountain peaks, and even through the sky thanks to the addition of ferries, monorails, cable cars, and blimps to the game. Along with new transit service buildings, mass transit hubs where lines can exchange passengers, new scenarios, new landmarks, and new road types, urban planners now have more options than ever to add unique style and personality to their growing cities. Feature List Sick Transit, Glorious Money: Add a wealth of new transit options to your city, and add wealth to your city’s income! Let your citizens get across town in ferries, blimps, cable cars, and monorails! Orderly Hub, Bub: New mass transit hubs can bring all of your services together, letting citizens change rail lines in one building, or hop from the bus onto the ferry, or even find their way through a sprawling monorail-train- metro station. Become a Roads Scholar: Explore a set of new challenge scenarios focused on solving traffic problems and adding new transit systems. New road types, bridges and canals adds variety to your city, and new ways to solve its challenges. Become an expert in traffic flow, and then use that knowledge to improve your city! New Hats for Chirper: NEW. HATS. FOR CHIRPER. (And also new unique buildings, policies and achievements. But HATS!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ustteki yeni exp. icin bilgiler, SS vs https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads%2Fcities-skylines-mass-transit-dev-diary-1-more-than-just-new-public-transport-types.1005446%2F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bunlar trafik olayını çözdü mü? 100k'dan sonra taşıtlar artmıyodu şehirde, o yüzden sürekli yolların artmasıyla trafik yaşanmıyordu daha fazla. bu de keyfi bozuyodu benim 500k'lık şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 xwhiplashx said: Yok ya memnun etmedi oyun yok baska oyun boyle ? Simcity ve cities disinda ? mobilde theotown var, KESİN deneyin. mobil ayarında değil, bug'ları vs vardı en son ama hala geliştirme aşamasında zaten. cities skylines ve simcity featurelarını toplamaya çalışmışlar falan. https://www.youtube.com/watch?v=4QAqUtCowmA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bu sefer en azindan gameplay sunan seyler eklemisler. sectikleri tema oyunun sorunlarini giderebilecek cinsten. o acidan iyi. o linkteki yama notlari da guzel. birkac mod eksik yuklettirir. universal grid islevi de gorebilir hatta, fan favorite olur o degisiklik. yalniz bakiyorum da tropico gibi bina satmaya baslamislar. mesela kozmetik olarak gecen bir DLC'de sunlar var: said: Service Buildings: Intelligence Agency - Large Police HQ Medical Laboratory - Clinic without ambulances Cryopreservatory - Large Crematorium Faculty - Small University Wave Power Plant yeni fonksiyonel bina icerdigi surece bir de bunlari satin almak gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Challange olmadan beni hiç memnun etmiyor. Umdugum hiç bir şeyi bulamamıştım cities'de. theotown ios yokmus :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 challenge dedigin achievement'lar iste ama ben de senaryo olmadan sevmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 abi senaryo olsun , komsu sehirler fln. olsa mesela onlarla challange olsa eski simcity'ler gibi... En azından yanlız oynuyorum hissi oluşmuyordu ya asdaf bir yol açıyorduk 4 köşeden gelip gidiyordu vatandaşlar. Population yarışı fln. oluyordu diğer şehirlerle... Şehir kurmaya yardımcı olan elemanlar vardı şunu bunu yap diyen. Böyle bomboş bir oyun gibi geliyor cities skylines.Hani şehir planlamacı olsam cok severim cities'i mesela işime yardımcı olur sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar