Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Esh said: kocada da tam bir İlker , Berkay tipi var. yandaki bizim eleman sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi ekşiye döndü burası, bi s.ki beğenmeme timimiz var resmen. Çok da tatlı bir kız, bulmak için 10 yıl arıyoruz böylesini.Bok atmayın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 alman değil letonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 kiz okeyde. bu standart alman kizi. abartmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Fistan said: bi bok anlamadım konudan ne demek istiyorsun op niye böyle bi topic var ben de anlamadım ayrıca tamam forum olarak seviyede bir numara değiliz ama ünsüz insanların fotoğrafını şuraya koymak hoş bi hareket değil yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 foto public Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 sayfa iki olmuş, çarşaf çarşaf resimler konmamış. Kimlik ifşa edilmemiş. Sıcaktan mayıştınız herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 downwhereiam said: foto public foto public'se alıp her yere yapıştırman mı gerekiyor çok kötü bir savunma bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 foto public ne demek yahu? billboardlara mı asmışlar, t-shirtlere mi basmışlar, napmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Sevgiliyle Alman usulü topiği vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Saeros said: downwhereiam said: foto public foto public'se alıp her yere yapıştırman mı gerekiyor çok kötü bir savunma bu her yer değil sonsuz uzay boşluğunda bir domainde bir post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 neden kıskandığını anlamadım. kızı beğeniyorsun oğlan çirkin falan diye mi tribe girdin. ben hala olayın ne olduğunu anlamadım ya. genç yaşta evlenmesi mi? çok mu güzel buluyorsun? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ben de anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ben çok seviyorum böyle topicleri. şu yazdıklarımız hep ileride data mining gelişince sosyoloji bölümünün çalışması olacak biliyorsunuz değil mi. boşa yazmıyorsunuz yani. abanın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ne kadar rahat insanların fotoğraflarını orta yerde paylaşıp üzerine laklak yapabiliyorsunuz çok şaşıyorum gerçekten. Biri benim kız arkadaşımla fotoğrafımı izinsiz bilmediğim bir yere koyup altına 2 sayfa konuşsa kızarım yani baya. Kız da cici de öyle "BÖYLE KIZLAR EVLENİYOR NE KADAR GÜZEL KIZLAR" bir durumu da yok. Nasıl bir yoklukta yaşıyorsunuz çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 böyle downwhereiam pc başında, fb'e bakıyor, friend requeste 3 hafta sonra gelen accept sonrasında kızı takibe almış. kız yine kocasıyla bir foto paylaşıyor. böyle sarmaş dolaş falan. o sırada downwhereiam'ın surat ifadesi hahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 yoo üç senedir feysbukumda 2 senedir de evliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 olayı nedir abi o zaman açıklasana madem böyle başlık açtın kızın fotosunu falan paylaşıyorsun kocasıyla olan. çok mu beğendin kızı, oğlana mı yakıştıramıyorsun, genç yaşta evlenmesi mi içine oturdu? sana varsaydı onu çok mu mutlu ederdin? neye içerlendin bırakın bu esrarengiz icq'da aşk şarkıları dinleyip, status olarak paylaşmayı. dobra olun biraz, biz bizeyiz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 amma abarttınız ya kız güzel çocuk da kara kuru türk işte bu tezatlık üzerinden şakalı komikli başlık açim dedim pişman ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 şakalı komikli tarafı neresi başlığın? ayrıca sen şey mi sanıyordun, böyle kızları notluyorlar. bu 7/10, bu 8/10 ondan sonra bunlarla sadece o nota sahip erkekler falan birlikte olabiliyorlar falan. dış görünüşü güzel kızla, dış görünüşü yakışıklı erkek birlikte olması gerektiği algısını nereden edindin. dünya o dinamiklerde çalışmıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 niye lan sen ari ırkından mısın kıvanç ırkından da olabilirsin mavi göz sarı saç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 kız normal çocuk normal sorun ne anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Abartacak bir şey yok, birinin karı koca fotoğrafını dalga geçme amacıyla public ortama koymak ayıp sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 yetkili geldi beyler hadi tenefüs bitti, sınıflara çıkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Böyle isimleri bi kağıda not alıp ulvi görevmiş gibi güzel kızlarla tanıştırıcam yemin ederim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar