Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Syberia 3

Öne çıkan mesajlar

• 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben ilk oyuna basladim geçenlerde. Böyle tüm diyaloglari okuya okuya gidiyorum. Ne senaryo yazmışlar be. Önümüzdeki gunlerde 2. Oyuna baslarim 3 gelmeden önce onuda bi hatmedelim
Mesaj tarihi:
arcane said:

ingilizce lip sync olmamasi inanilmaz kotu duruyor.

ama mekanlar tipler super duruyor be. keske eskisi gibi adventure tuketebilsem :(

good old faust days :)..

ben de yillardir adventure oynamiyorum ama bastan sona bitirdigim bir syberia bir de monkey island serisi var zaten.. el mecbur oynayacagiz :P..
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunda manual save yokmus, tek save ile autosave araligi baya uzunmus, ustune save corruption sorunu varmis

bahsedilen diger performans sorunlarini falan biraktim sirf bu almami engelledi, patchlerden sonra buyuk bir indirimde alirim
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
HellHound said:

oyunda manual save yokmus, tek save ile autosave araligi baya uzunmus, ustune save corruption sorunu varmis

bahsedilen diger performans sorunlarini falan biraktim sirf bu almami engelledi, patchlerden sonra buyuk bir indirimde alirim

20 tl olmuş bu ya. oynayan var mı hakkaten çok mu kötü?
Mesaj tarihi:
ben de indirimden sonra alsam mi diye dusundum, ilk iki oyuna duydugum saygidan. ekran karti arizalanip 1 ay boyunca point&click abandigimdan biraz bu turden baymis olmam ve guncel yorumlarda bir degisiklik oldugunu goremedigimden vazgectim. ama mutlaka alirim sale ile.
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...