Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ahah buldum saveleri, ama ilk oyun sanirim, 2003 tarihinden kalma dosyalar, kurayim bakim calisacak mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=GIdcjAVwBdw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ingilizce lip sync olmamasi inanilmaz kotu duruyor. ama mekanlar tipler super duruyor be. keske eskisi gibi adventure tuketebilsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 kate walker ın gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 syberia 2 şu anda origin'de bedava diye hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Ben ilk oyuna basladim geçenlerde. Böyle tüm diyaloglari okuya okuya gidiyorum. Ne senaryo yazmışlar be. Önümüzdeki gunlerde 2. Oyuna baslarim 3 gelmeden önce onuda bi hatmedelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 arcane said: ingilizce lip sync olmamasi inanilmaz kotu duruyor. ama mekanlar tipler super duruyor be. keske eskisi gibi adventure tuketebilsem :( good old faust days :).. ben de yillardir adventure oynamiyorum ama bastan sona bitirdigim bir syberia bir de monkey island serisi var zaten.. el mecbur oynayacagiz :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=uG2ZqkFAxnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fpFwrvuaGdc Inon Zur amcayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=HdhQuFDeYEk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Pek beğenmedim trailer'ı. Üstteki link uçmuş, tekrar koyuyorum. https://www.youtube.com/watch?v=8wyrdDl9guQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Syberia ne kadar guzel oyundu ya :) umarim 3 de guzel olur bizi o gunlere goturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 2 saat kaldı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 production quality biraz geride kalmış ya trailer'da bile böyleyse. neyse oyunun kendisine bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 indirime girdiginde alirim ben de. ilk iki oyun cok iyiydi, umarim hayalkirikligi yaratmaz. point&click acligimi da baya giderdim bu aralar canim cekmiyo su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 oyun nasil iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 konusu neydi ya hiç hatırlamıyorum sdf .sadece güzel olduğu aklımda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Valla ben de ilk iki oyunun konuyu unuttum. Hatırlamaya gerek var mı acaba 3 için? Oynayanlar feedback versin pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 oyun acayip bugli ve kotu demisler hep, var mi oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 oyunda manual save yokmus, tek save ile autosave araligi baya uzunmus, ustune save corruption sorunu varmis bahsedilen diger performans sorunlarini falan biraktim sirf bu almami engelledi, patchlerden sonra buyuk bir indirimde alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Çok ilginç piyasadan uzak birine yaptırdılar herhalde oyunu, tek save ve autosave falan fazla demode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 HellHound said: oyunda manual save yokmus, tek save ile autosave araligi baya uzunmus, ustune save corruption sorunu varmis bahsedilen diger performans sorunlarini falan biraktim sirf bu almami engelledi, patchlerden sonra buyuk bir indirimde alirim 20 tl olmuş bu ya. oynayan var mı hakkaten çok mu kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 valla bende dusunuyordum ama patch notlarinda falan dogru duzgun bir seyler goremedim pek duzeltmediler sorunlari anlasilan winter sale'i beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ben de indirimden sonra alsam mi diye dusundum, ilk iki oyuna duydugum saygidan. ekran karti arizalanip 1 ay boyunca point&click abandigimdan biraz bu turden baymis olmam ve guncel yorumlarda bir degisiklik oldugunu goremedigimden vazgectim. ama mutlaka alirim sale ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 %75 gelmis: https://store.steampowered.com/app/464340/Syberia_3/ dlc falan bundle alirsaniz %79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar