Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=vhp_Brmtl30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 3 kadar iyi olamayacak asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 her bi bokada 3d sokmasalar olmaz hıammına homm da 2d olsun lan 3-5 faction, hero ekle, 1-2 yeni senaryo taam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 4ten sonrasını oynamadım, nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 nasıl olsa her seferinde daha kötü oyun yapmayı beceriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Hala kasıyolar ama olmuyo, olamaz da. Açar hirozüçümü oynarım, 3 boyutlu hiroz mu olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 5 expensionlarala güzeldi. 6 direk rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 2 veya 3 kafası yakalanmadıkça isterse heroes 3213 çıksın gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 King's bounty The legend oynadim. Bu 3d heroes furyasindan cok daha kaliteli olmus. Yine text base ama contenti dunyasi falan cok epik olmus tavsiye ederim. En son Homm 5 almistim 40 dk zor dayandim kapadim. Daha da ubisoftun yapacagi homm a bakmam bile kesin dandik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Geçen kings bounty legend ı bitirdimde hayatımda bu kadar uzun oyun görmedim. Tam bitti derken hep yeni bir harita çıkıyor, haritaları temizleyeyim derken saatler geçmiş. Daha öncede 2-3 kere başlayıp bırakmıştım, sonunda bitti bir daha oynamam büyük ihtimalle =p Armored princess çok daha kısa sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 En sevdiğim seri king's bounty yeni oyunda erken erişimde şuan 19 ağustos da release olcakmış oynamayan kings bounty : warriors of the north u da oynasın bu arada viking oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 King's Bounty: The Legend Kayıtlarda 166 saat ::o Might & Magic: Heroes VI Kayıtlarda 97 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ben her çıkanını oynuyorum ya indirimlerden alıp. her türlü vakit geçirtiyor. 30 saati en azın keyifli geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 heroes un ek sıkıcı yanı köşe kapmacası bence, bilgisayar sürekli one way portaldan gelip yakalanacağını anlayınca portlayıp kaçıyor. Kings bounty de öyle bir dert yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 o portal işi çok can sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 kings bounty'nin yenisi nasıl ya? merak ettim ben de onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 yenisi var mı, ben kings bounty i hiç duymamıştım, açtım baktım ama oyun BAYA eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Bayadır early access deydi 5 gün sonra release olcak ben almadım daha kings bounty dark side http://store.steampowered.com/app/289520/ Bundan önce çıkanda kings bounty : warriors of the north 2012 yılında çıkmış indirimde şuan 4.99 dolar http://store.steampowered.com/app/203350/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ilk oyunu alın ucuz zaten. Grafiğe çok takılmayın müzikleridir mekanikleridir felan bayağı bayağı güzel. Oyunda bölüm bölüm değil sürekli devam ediyor, tam bir macera gibi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 http://www.gog.com/game/kings_bounty_the_legend http://www.gog.com/game/kings_bounty_crossworlds_goty Armored Princess i bitirmiştim, bir hevesle aldım ama hiç haz etmedim ikinci kere oynamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 The legend steamde 2.49 dolar şuan 18 ağustosa kadar indirim yapmışlar kings bounty oyunlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Heroes 6 en son expansionlarla baya toparladi,3 e en cok yaklasan seri bence homam 6. Su hantallik sikintisini cozerlerse 7. Oyunda gayette guzel birsey ortaya cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=pEHVvrlO_ks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 arayüz aşırı çirkin olmuş ama grafikler çok iyi duruyor. stil olarak III'ü andırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar