sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 İtiraf etmeliyim sadece amazon'daki 3000+ okuyucu yorumunu gördüm ve ulen ne saçma şey, nerd-adult diye genre mı olur dedim ve merakımdan bi bakayım dedim. http://myliteratetongue.files.wordpress.com/2012/08/the-maze-runner.jpg Arkadaş artık 15 yaşında olmayanlar için yazılmış fantazi kitabı ne güzel şeymiş öyle. http://4.bp.blogspot.com/-kJCouu8UeSQ/UfE_Z4agPbI/AAAAAAAADjs/gawIWRAznzw/s1600/maze-runner.jpg Filmi de çekilmiş, fragmanları dönüyor. Mobi'si her yerde (malum yerlerde) var. Türkçesi de d&r da satılıyormuş, çevirisi nasıl hiç fikrim yok. Kitabın "hunger games" hatta hatta "Avatar: the las air bender" gibi filmeştirilmesi ihtimali de var elbette - önerim film gelmeden kitaba bir şans vermeniz. Konusu hakkında ne desem spoiler vermiş olurum ama öykü örgüsü, biraz LOST gibi. Bilinmezler içinde başlıyor. Öykü ilerledikçe neler olduğunu anlamaya başlıyor okuyucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Filmi çekilmiş mi çekilme ihtimali mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Çekilmiş. http://www.imdb.com/title/tt1790864/?ref_=nv_sr_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Kitabı okumadan önce izleyip izlememek sizin kararınız. Ben kitabın %64'ünde izledim ve beynim bir anda tüm karakterleri filmde kullanılan yüzlerle update etti, geri dönüşü yok. Maze'i daha önce bir fotoğrafta görmüştüm dolayısıyla o pek değişmedi. Buyrun. Trailer: Official TRAILER http://www.youtube.com/watch?v=64-iSYVmMVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 o %64 ü gerçekten hesapladın di mi doğru söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Kindle yazıyor sağ altta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ben de okuyacaktım da mobi aradım bulamadım. Bu akşam evde bir daha bakayım nete. Olmadı hard-copysini alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Üçünü de okudum. Tekrar tavsiye ederim. İkinci kitap da çok sürükleyici ve ilk kitap gibi zekice kurgulanmış. Son kitap adeta tür değiştiriyor. Spoiler vermiyeyim, kitap okuyabilen patilere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Of bu da üçlemeymiş ya la. Ben standalone zannettim ilk kitabı aldım, ee ne oldu şimdi diye son sayfayı çevirdiğimde "Scorch Trials" çıktı!!11 yı gördüm. ":(" oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Ben fragmanını gördüm geçen bunun sinemada açıkcası merak ettim. Bakalım izleriz çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 evet baya kötüydü fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 birinci kitabı bitirdim...iyiydi heyecanlıydı epey...filmi sanki fragmandan bakınca biraz çarptırılmış...bakalım görecez. İkinci kitaba geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 film çok iyiydi bugün izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 zeper said: birinci kitabı bitirdim...iyiydi heyecanlıydı epey...filmi sanki fragmandan bakınca biraz çarptırılmış...bakalım görecez. İkinci kitaba geçtim. Tabi canım, çok yanlış var kitaba göre. Duvarlar, harita odası, birsürü şey farklı görünüyor. Kitaptaki detaylar çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ben de filmi geçen haftasonu izledim. gayet güzel. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 konu güzelde keşke dizi yapsalarmış. birinci filmden bir sezonluk dizi rahat rahat çıkardı. lost ayarında bişey izlemiş olurduk. 2 saate sığdırmaya çalışınca hızlı hızlı atlanmış gibi olmuş. birinci kitabı tekrar okurum heralde. ikincisi de var pdf türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 lost kıvamında dizi olurdu aynen, katılıyorum. kitapları okumadım hem en azından daha düzgün açıklamalar veren, düzgün sonu olan bi dizi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 İlk filmini izledim ve konu hoşuma gitti şimdi ikinci kitabın ortalarındayım. Gayet keyifli keşke film yerine direk kitapla başlasaymışım. Vizyona taşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Devam etme, tüm kitapları okudum ben, hayalkırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Kitaplar guzel ya neden oyle dedin? Film cok eksik kalmis, glade'in sosyal yapisi falan tamamen ihmal edilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 film cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Film ilk 10 dakika ve son 5 dakika olsaymis keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ZNfZJuz_1Bk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 İlk iki kitabı fena değildi hani merakla okudum ama son kitap oldukça vasat geldi ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar