Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Maze Runner Kitap/Film


sostizm

Öne çıkan mesajlar

İtiraf etmeliyim sadece amazon'daki 3000+ okuyucu yorumunu gördüm ve ulen ne saçma şey, nerd-adult diye genre mı olur dedim ve merakımdan bi bakayım dedim.

http://myliteratetongue.files.wordpress.com/2012/08/the-maze-runner.jpg

Arkadaş artık 15 yaşında olmayanlar için yazılmış fantazi kitabı ne güzel şeymiş öyle.

http://4.bp.blogspot.com/-kJCouu8UeSQ/UfE_Z4agPbI/AAAAAAAADjs/gawIWRAznzw/s1600/maze-runner.jpg

Filmi de çekilmiş, fragmanları dönüyor. Mobi'si her yerde (malum yerlerde) var. Türkçesi de d&r da satılıyormuş, çevirisi nasıl hiç fikrim yok. Kitabın "hunger games" hatta hatta "Avatar: the las air bender" gibi filmeştirilmesi ihtimali de var elbette - önerim film gelmeden kitaba bir şans vermeniz.



Konusu hakkında ne desem spoiler vermiş olurum ama öykü örgüsü, biraz LOST gibi. Bilinmezler içinde başlıyor. Öykü ilerledikçe neler olduğunu anlamaya başlıyor okuyucu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kitabı okumadan önce izleyip izlememek sizin kararınız. Ben kitabın %64'ünde izledim ve beynim bir anda tüm karakterleri filmde kullanılan yüzlerle update etti, geri dönüşü yok. Maze'i daha önce bir fotoğrafta görmüştüm dolayısıyla o pek değişmedi.

Buyrun. Trailer:

Official TRAILER

http://www.youtube.com/watch?v=64-iSYVmMVY

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
zeper said:

birinci kitabı bitirdim...iyiydi heyecanlıydı epey...filmi sanki fragmandan bakınca biraz çarptırılmış...bakalım görecez. İkinci kitaba geçtim.



Tabi canım, çok yanlış var kitaba göre. Duvarlar, harita odası, birsürü şey farklı görünüyor. Kitaptaki detaylar çok daha iyiydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
konu güzelde keşke dizi yapsalarmış. birinci filmden bir sezonluk dizi rahat rahat çıkardı. lost ayarında bişey izlemiş olurduk. 2 saate sığdırmaya çalışınca hızlı hızlı atlanmış gibi olmuş. birinci kitabı tekrar okurum heralde. ikincisi de var pdf türkçe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...