Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 benimki 21 di sizin?[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 28-30 arası birşey herhalde. Fakat su içme, yemek yeme, tuvalet gibi eylemleri gerçekleştirdim tabii.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Benım 40 saat e yakındı ve bu gozume cook gelmıstı Pc delisimiyim falan demıstım ama 50 kusur saat Pc basında oturanlarıda gordum memlekette deli cokmus megersem :)[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 56 saat... hiçde delilik diildi... az bile :P Aralıksız diil ama,Gezme,maç yapma,Mtb,vs vs.. bir yığın şey dahil..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 adamlar Pc basından kalmıyor Wc,Su,Yemek,Sigara ben 40 saate yakın sukoyu verdim ve kactım Eve gittim söle derin bir uyku cektim Geri geldim cafede hala 2 ark. Nbl de maden kazıyolar. Ama gozleri gorecen Zombi gibi 56 saat e yakın zamandır orda oturuyorlar Bence Bu Tambir Pc deliligidir.[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hic kalkmadan, tuvalete gitmeden, su icmeye gitmeden ya da su gelmeden, yemek yemeden ya da yemek getirilmeden, oturdugum koltuktan ayaga kalkmadan : universitenin ilk senesinin ilk doneminde her gun sabah saat 8 den aksam saat 8 e kadar 12 saat civilization 1 ve centurion oynardim. 8 de lab kapandigi icin cikardim.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 eger tuvaletim gelirse, kucuk, buyuk, tutardim. cunku kalkarsan yerin kapilirdi. benimle birlikte asagi yukari 10 kadar insan da hergun bunu yapardi, bundan daha az olmakla beraber bi 10 kadar da oyle vardi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben aoya ilk basladigimda 2 gun (su yemek falandisinda) hic kalkmamisdim ama bu rekorumu burdayken kirdim 3.5 gun uykusuz makine basinda gecdi idda ugruna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hehe 48 i rahat tamamladim :) da sonrasi icin kasmam lazimdi net gitmisti ugrasamadim o kadar sureden sonra bu arada 48 saat sadece su ve tuvalet molasi :=[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 aa o kadarcık mı ben paticik acıldıgından beri hiç kalkmadım. Kendime lazımlık yaptırdım burda yiyorum iciyorum sıcıyorum hesabı takılıyorum valla. Kuaforum bile buraya geliyor. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 48 saat benimde, 5 kahve mi aldi, tek kalkma nedenlerim kahve yapmak, yemek yemek (10 dk) uvalete gitmekti kahrolsun UO, boku bokuna uykusuz kalmistim bir gun boyunca[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hmm ben 2 gün uyumamıştım hep bilgisayardaydım du bi bakiim.. sabah 9 dan öbürsü diil ondan sorakinin saat 3 üne kadar(2.30 da çaktırmayın) 54 saat hehe. ama bir de yatıp kalkıp bilgisayara oturma rekoru die bişi warsa ben 2 hafta güneş görmemiştim olympos zamanında.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar 2 saatle geçmiş half :( :) [Bu mesaj Sly-One tarafından 05 June 2003 07:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 annemler yurtdışındayken 63 saat kalmıştım UO yüzünden ama 2 saat bi uyuya kaldım başında makro yaparken onu saymıycaksın...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ultima O. oynadigim donemlerde 67 saat Pc ba$inda kalmi$tim.Sonrada 20 saat uyumu$tum.Tatil gibisi var mi ya?[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 counterı ilk oynadığım günlerde (2000 yazıydı) deli gibi bilgisayarın başındaydım. 24 saat aralıksız (ne yemek ne tuvalet) bilgisayarın başında durduğumu hatırlıyorum. ama 48 saatten fazla yemek arası felan vererek kaldığımı hatırlarım.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 aralıksız baga wardır ama hatırlamıyorum uo sux :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 45 saat Diablo 2 LOD oynadım aralıksız oynamıştım ulan nasıl kasıyordum varya olmaz bööle bişi ya gözlerimin altı çökmüştü ahanda o zamanlar isostar vardı ondan içiyodum biraz kendime geliyodum yoksa varya komalıktım hehehhehe :D :-)[hline]Grandmaster Apprentice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ohooo 9. güne cs ile gelip komaya girdiği için hastanelik olanlar var:) sizinki neeyki:)(48 saat azda diil ha) Ben bilgisayar önünde bi 25 saat durdum o kadar galiba esası ekşın hep bulabilsem uo da hiç kalkmıcam:)[hline] Eylenceli futbol oyunu! Flashda hazırlandı! internette multiplayer olarak karşınızdaki oyunculara şut çekin! Veya kaleci olun! Seçim sizin! Ücretsiz! Ödülllü! Estel_Anorien, 04 June 2003 22:37 tarihinde demiş ki: Sly-One Hi-One lık yapma da gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 28 saat[hline]Zamane adamı geri döndü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 58 saat kaldım tamer kasarken uo da[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 28 saat tuvalet ıcın bı tek kalkmıstım.Yemek falan makına basında....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 rexar'la birlikte ağırlığınca altın prgramının aptal jeneriğini yayına yetiştirmeye çalışırken 3 gün aralıksız atv'de makinaların başından kalkmamıştık. 72 saat cıvarı birşey, 3 aşağı 5 yukarı.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 53 (yoksa 43 müydü) saat olmuştu bi kere uo oynarken, icqda biri vardı adam arada bi çıkıo uyuyo gelio ben ordayım hala falan :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ulan be siz neymişsiniz be abi ya benim sadece 18 saat tüh ya geride kaldım gaz yepıp geçicem sizi[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 güney korede 83 saat d2 oynayıp beyin kanamasından ölen eleman var. ailesi blizzard'a dava açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar