dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 abi harbi eziyet cekmenize gerek yok. saglik sikintisi yoksa gerek yok kasmaya bu kadar. o kadar sey dusunucem, ustune bir de ne yiyecem onun hesabini yapicam... olm birakin onu anoreksik karilar yapsin la. size ne oluyor ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Slint said: https://www.youtube.com/channel/UCtaNepQqDZc0a-dfRlt7UZg https://www.youtube.com/user/MichaelKoryFitness Siyah olan karşim bizon eti dediğinde kapadım videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 kiymali patatesli borek yaptim arkadaslar baska tavsiyesi olan var mi? yanina ne iyi gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 gurbetciyim ayran yok ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 avrupa kitasinda ayranin olmadigi yer mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 yogurt vardir muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Greek jogurt Ya ne çok bahane buldum yalnız kendimden sıkıldım artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 http://i.imgur.com/idN9Uar.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Levent Özdilekparkta macfit açılıyormuş şubatta 54tl. Yazılsam mı diyorum ama konum itibariyle akşamları 800 kişi olabilir diye korkuyorum bu fiyata. Hoş tabi daha mekan belli değil ama bunların bir standart konsepti vardır heralde di mi? Görmediğim yere para vermek pek akıllıca gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 800 iyimser olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 rush hourda spor yapamazsın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 macfit'i yıkarlar ya... Jatomi mağduruyum hala gidemiyorum spora şu sıralar para da yok zaten :( Nişantaşı'nda Gymtonic varmış oraya bakacağım bi ara salon sporundan ziyade döğüş öğreneyim adam döveyim dedim de Istanbul Defence Academy 1800 tl 10 ders için istedi o da yalan oldu. İp aldım 2 ay önce evde atlarım diye. İp atlamayı beceremiyorum resmen bu kadar beceriksiz olamam herhalde? Nasıl öğrenicem lan bunu son umudum freeletics app'i... Yoksa göt göbek oldum iyice topaça evriliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Focus t25le 100küsürden 80lerin başına düştü bi arkadaş. Üşenmem diyosan bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 bLackcha0s said: macfit'i yıkarlar ya... Jatomi mağduruyum hala gidemiyorum spora şu sıralar para da yok zaten :( Nişantaşı'nda Gymtonic varmış oraya bakacağım bi ara salon sporundan ziyade döğüş öğreneyim adam döveyim dedim de Istanbul Defence Academy 1800 tl 10 ders için istedi o da yalan oldu. İp aldım 2 ay önce evde atlarım diye. İp atlamayı beceremiyorum resmen bu kadar beceriksiz olamam herhalde? Nasıl öğrenicem lan bunu son umudum freeletics app'i... Yoksa göt göbek oldum iyice topaça evriliyorum 1800? (o_O) Hangi stil bu? Sırf self defans için korkunç bir rakam. Kore Şehitleri Caddesi yakınlarında Corvos Combat var, Brezilya Jiu Jitsu'su. 24 ders saati (Aylık) 250 lira yahu. Özellikle karışık self defans odaklı istiyorsan şurası var Haydarpaşa'da. http://ccsdacademy.com/ Fiyatı daha uygundur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 ilginç macfit te aylık üyeliğe dönmüşler. ben kanyondan memnunum baya ama parayı bayılmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 5 yıldır başlayamadığım spora geçen Cuma başladım, baya eğlenceli bi yermiş lan spor salonu fds akşama ikinci kez adımımı atacağım bakalım heyecan dorukta :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 yanlis bi yere gitmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 niye öyle dedin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 cunku DRaGoN_SLaYeR said: baya eğlenceli bi yermiş lan spor salonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Niye lan siz spor yaparken eğlenmiyo musunuz? Daha aletler nerde ne işe yarıyolar falan onları öğrenmeye çalışıyorum, en hafif ağırlığın 1-2 tık üstünü falan yapıyorum olm çok yeniyim 3 set tamamlayınca sevindirik oluyorum falan fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 eglenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar