moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 asdf abi saçmalamayın ya. spor yapmayan deri diriliğini kaybeder. spor yapmıyo olsan da zaten düzensiz yaşayınca o deri sarkacak. spordan dolayı sarkmıyo onlar. sporsuzluktan sarkıyo. 73 yaşında şu an frank zane. sevmem böyle bodybuilder paylaşmayı falan hiç ilgimi çekmiyolar ama bu adam tipik gerizekalılardan değil. zaten alttaki fotoyu okuyunca anlarsın: https://i.ytimg.com/vi/XQLVyIfimok/hqdefault.jpg http://www.bodybuilders.gr/data/main/forum/mainuploadsfolder/alp/20075914127_Frank_Zane_the_Zen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kaslı vücudumu atasım var ama kıllı diye zırlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Bende hamal gibi p90x3 yapıp duruyorum abi işte. Yakınımda gidebileceğim bir spor salonu yok mecbur evde takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 o ne ya 1 sayfa spor yapanlar doldurmus. mundar etmissiniz sayfayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 firsatcilar ...dur 1-2 perhizinizi bozayim.. acmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 fotoşopla epilasyon yaparız sen merak etme :D ilginçmiş, bunu şınava ve diğer herşeye uygulayabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ya böyle kaslı hurma gibi olacaksam, sarkayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 istesen de olamazsın zaten. adam 63 yılını vermiş. abi ben anlamıyorum ki mesela bi şey soruyosunuz. cevap verip anlatıyoruz. sonra dinlemeyecekseniz mesela niye sorup vakit alıyosunuz ki grego? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Dragonfire said: fotoşopla epilasyon yaparız sen merak etme :D ilginçmiş, bunu şınava ve diğer herşeye uygulayabilirim sanırım. şınava değil de büyük compound hareketlere uygulayabilirsin. mesela sırtın mı zayıf, ağırlıklı pullupa uygulayabilirsin. gögsün mü zayıf, bench presse uygulayabilirsin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 olm ben ağır kardio ile zayıfladım vucüd petle gibi şu an kasta yapamıyor üstüne bir de. diyeceğim odur ki sporsuz zayıflamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Grego said: ya böyle kaslı hurma gibi olacaksam, sarkayım ben. gozumde canlanmadi kasli hurma gibi nasil oluyo insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 moriarty said: istesen de olamazsın zaten. adam 63 yılını vermiş. abi ben anlamıyorum ki mesela bi şey soruyosunuz. cevap verip anlatıyoruz. sonra dinlemeyecekseniz mesela niye sorup vakit alıyosunuz ki grego? yok dinliyorum abi ben. o adama dönmek istemem sadece. onu belirttim, no sarcasm. 80e ni görüp öyle başlayacağım. kaslı hurma olmuş o, buruşukluk kası. buruşuğunu kas yapmış. adamın kolunun içinde dev bir hurma çekirdeği olabilir. yada yeni dünya gibi adam, yada kuru incir. bozuk yeşil erik. acıktım galiba ben @marty, bir önceki sayfada duruyor adam bütün endamıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 of. abi adam 73 yaşında. normalde nasıl görünüyor 73 yaşında insanlar bundan iyi mi? valla nasıl başlamak istiyosan öyle başla abi sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 pisiklet alcam kapali mekan baydi iyice havalar da ısınır zaten 1-2 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 adam organik beslenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kacirmisim amcayi. ondaki sikinti kaslilik degil, yaslilik sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 dana22 said: firsatcilar ...dur 1-2 perhizinizi bozayim.. acmayin.. ben hep yiyom ki bunları çok faydalı spor açısından da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 morti sinir kası yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ortadaki saçma sandviç hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 her iki günde bir 40dk orta tempo (takribi 5km) şehir içi eğimli yollarında bulunduğu rotalarda koşmaya başladım. koşudan sonra da 1dk plank uyguluyorum. çikolata kola gibi ekstra yiyecekleri kestim. bunu sürdürmem kilo vermede faydalı olur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 gorali o..bir de tereyagli iskender var orada aykiri..keza burma kadayif da super uygun degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Hee anladim. Peki o bolge haricinde kendi programimi normalmi uygulayayim yoksa onuda bi editlemek lazimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 moriarty said: of. abi adam 73 yaşında. normalde nasıl görünüyor 73 yaşında insanlar bundan iyi mi? valla nasıl başlamak istiyosan öyle başla abi sen bilirsin. frank zane i beğenmedi, 73 yaşındaki hali kötüymüş hurmaymış falan HKSDJFHSKDJGFDSKGHDJFKLSGHKJDSGKDLSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 moriarty said: baba genişleyelim de şu orçun haytasını bi sağlam dövelim. An itibariyle ikna oldum genişlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 aha kaslı kavgası çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar