Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ikisi birarada olmaz. spora ara ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 abi son 1 haftadır niyetlenip niyetlenip çok pis talihsizlikler yaşadım... birinde servis trafik dolayısıyla çok geç bıraktı şevkim kaçtı birinde tam arabaya gittim araba yok... çekmişler... zaten salonun kapanmasına az vardı. arabayı geri alana kadar salon kapandı peh. hafta sonu cumartesi mesai koydular kımıldayamadım pazar hanım rahatsızlandı bırakıp gidemedim.... ama pazartesi affetmedim. antremanımı yaptım protein tozumu içtim. kaslar çıksın diye bekliyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 şu an olan kaslarını da parçaladın zaten 2 gün sonra biter tamir işlemlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 nası ya... 2 gün sonra mı çıkar diyosun? bide mesela ben bugün antrenman yaptım ya, yarın antrenman yapmadığım halde tozdan kullanayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 gün içinde al bi ölçek bol su da iç gün içinde, beslenmeyi eksik etme en önemlisi beslenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 tamamdır sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 acayip motivasyon eksikliğim var ya. çok odaklanamıyorum çalışmaya. istediğim gibi kaslarımı çalıştıramıyorum. bitse de gitsem diye çalışıyorum resmen. işin ilginci köpek gibi de yorgun oluyorum spordan sonra. bi terslik var ama çözemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 valla ben de nasıl idman yapıyorum bilmiyorum yapamamam lazım bu aralar ama çıkıyo bi şekilde mutlu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 hatta idman yapıp üstüne muay thai dersi vermeye gidiyorum bide orda idman yapıorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 imamizer said: çok odaklanamıyorum çalışmaya. istediğim gibi kaslarımı çalıştıramıyorum. bitse de gitsem diye çalışıyorum resmen. işin ilginci köpek gibi de yorgun oluyorum spordan sonra. Olm normali bu değil mi işin? Spor dediğin kas dediğin karı kız beğensin tipsiz olmayalım diye kendimizi zorlanıp katlandığımız bişey. Bide severek mi yapacaktın yani lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 gayet severek yapılıyor, karı kız için 2 ay yaparsın, 2 ayda zayıflamak ıvır zıvır için yaparsın ondan sonrası ancak severek yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 4 ayda badibildingden sonuç alan adam zaten badibildinkçidir kas hafızası oluşturacak sağlam geçmişi vardır. Bizim gibi patatesler için min 1 yıl diyorum, yaşı gençse ve genetiği uygunsa belki süper beslenerek 6 aya iner, öyle 4 ayda falan göbeği bile eritemezsin. Sürekli ilişki yoksa ve sonuç odaklı hareket ediyorsan çekilebilir bi çile haline geliyor, offf o kızıl nasıldı ama şimdi de esmere yürürüm diye ıkınıp basıyorsun. Yoksa kim niye evde oyun oynamak dizi izlemek varken spora gidip kendine işkence etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 aynen ben de o yüzden bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 hepsini yap.. dizini izle sporunu yap, oyunun oyna, sevis :) tutan mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ben öyle yapiyom. bi tek sevişmeyi öyle çok yapamiyorum malum aile hayatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Zamansızlık mani oluyor kanuni. Zaman tutuyor beni (çok şiyirsel oldu). Yoksa sevişmek için gereken sosyalleşme + kişisel bakıma harcadığım zamana niye yanayım. Ha çok zengin olsam ya da başka bi meziyetim falan olsa belki bu kadar zor olmazdı ama vasat bi insan olarak ne yazık ki başka seçeneğim yok, oyun zamanımdan yiyor(d)um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 o zaman ya gammer girl bulacaksın yada gymfreak. çok güzel zamanlama oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 axedice said: imamizer said: çok odaklanamıyorum çalışmaya. istediğim gibi kaslarımı çalıştıramıyorum. bitse de gitsem diye çalışıyorum resmen. işin ilginci köpek gibi de yorgun oluyorum spordan sonra. Olm normali bu değil mi işin? Spor dediğin kas dediğin karı kız beğensin tipsiz olmayalım diye kendimizi zorlanıp katlandığımız bişey. Bide severek mi yapacaktın yani lel katılıyorum sdf yoksa manyak mıyım sabahın 5.30unda kalkıp spora gideyim. millet spor diye yapıyroum diyor da, spora benzer bi yanı da yok, kızara bozara ağırlık kaldırıyoruz. basket oynasan, yüzsen ne bileyim bathminton oynasan onlar spor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bathminton ne duşta oynanan bi oyun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 gerçekten ben keyifle çalışırdım eskiden, sanırım fark orada. kendimi bu aralar yeterince tipsiz ve özgüvensiz hissetmiyorum ya da, motivasyon eksikliğim oradandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 foto koy. hallederiz onu biz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 spora başladım 4 gün ard arda gittim. her gün 1 kilo aldım. 70-74. bu böyle devam edemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 axedice said: imamizer said: çok odaklanamıyorum çalışmaya. istediğim gibi kaslarımı çalıştıramıyorum. bitse de gitsem diye çalışıyorum resmen. işin ilginci köpek gibi de yorgun oluyorum spordan sonra. Olm normali bu değil mi işin? Spor dediğin kas dediğin karı kız beğensin tipsiz olmayalım diye kendimizi zorlanıp katlandığımız bişey. Bide severek mi yapacaktın yani lel yoo abi halter yaptığım zaman zevkten kuduruyodum ben. sonra femoroacetabularımı impingeledim şimdi ben de çok keyif alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 kestaneli kahveli cheesecake'ımı yerken başlığa selam ediyorum gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ben de kfc soyledim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar