senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 olm fıstık ezmesinde deli gibi şeker yok mu? insülini bir anda yükseltmiş olcam fındık/fıstık ezmesi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bugün gidecem spora. bugün gidecem. gitmezsem top olayım... yazıya döktüğüme göre giderim herhalde artık mecburen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 gayet topsun bence simdiden soyleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 aynen. gidecek olan adam yazmaz buraya, direkt giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 senko said: olm fıstık ezmesinde deli gibi şeker yok mu? insülini bir anda yükseltmiş olcam fındık/fıstık ezmesi ile. fındık ezmesiyle fıstık ezmesini bir tutma. http://www.bodytr.com/2014/04/fistik-ezmesi-faydalari-besin-degerleri.html kaldıki kavanozu kaşıkla demiyorum 1 dilim yiyeceksin. vaktin olmadığından sana mideni doldurup seni rahatsız etmeyecek, az miktarda tüketip hızlıca kana karışıp enerji verecek bi şeyler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 elesso said: bugün gidecem spora. bugün gidecem. gitmezsem top olayım... yazıya döktüğüme göre giderim herhalde artık mecburen asdf zayifsin sen niye gidiyosun ki hem simdi spora gidiceksin, 2 gun sonra da bi bira iciceksin bosa gidicek. zamandan kazan. gitme bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 barbu di ayıp ediyonuz :) bu saatlerde çok kararlı oluyorum... akşam yemeğini yedikten sonra mayışıp bir bahane buluyorum. marty son görüştüğümüzden beri 2 kilo göbeğe 2 kilo totoya aldım. 1 kilo daha alırsam pantolonlar yırtılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 imamizer said: senko said: olm fıstık ezmesinde deli gibi şeker yok mu? insülini bir anda yükseltmiş olcam fındık/fıstık ezmesi ile. fındık ezmesiyle fıstık ezmesini bir tutma. http://www.bodytr.com/2014/04/fistik-ezmesi-faydalari-besin-degerleri.html kaldıki kavanozu kaşıkla demiyorum 1 dilim yiyeceksin. vaktin olmadığından sana mideni doldurup seni rahatsız etmeyecek, az miktarda tüketip hızlıca kana karışıp enerji verecek bi şeyler lazım. 1 kase yulaf ezmesi 10 kat iyidir abi fıstık ezmeli ekmekten. yabancıların öğününde olduğu için yiyorlar da türkler için saçma bence gidip özellikle o kadar kalori almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 formumu peanut butter jelly bagela borcluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 - u know what to do with that big fat butt? - bagel bagel bagel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 µh said: imamizer said: senko said: olm fıstık ezmesinde deli gibi şeker yok mu? insülini bir anda yükseltmiş olcam fındık/fıstık ezmesi ile. fındık ezmesiyle fıstık ezmesini bir tutma. http://www.bodytr.com/2014/04/fistik-ezmesi-faydalari-besin-degerleri.html kaldıki kavanozu kaşıkla demiyorum 1 dilim yiyeceksin. vaktin olmadığından sana mideni doldurup seni rahatsız etmeyecek, az miktarda tüketip hızlıca kana karışıp enerji verecek bi şeyler lazım. 1 kase yulaf ezmesi 10 kat iyidir abi fıstık ezmeli ekmekten. yabancıların öğününde olduğu için yiyorlar da türkler için saçma bence gidip özellikle o kadar kalori almak kahvaltıyla kıyaslama bunu. yulaf ezmesi yiyip 30 dakika sonra antremana midende küspe bulamacıyla ne verim alacaksın? eğer yemekle antreman arası süre kısaysa mümkün olduğunca miktar oalrak az enerji oalrak yüksek gıda almalısın. eğer antremandan 1.5-2 saat önce yemek yeme şansım var deseydi makarna, bulgur pilavı derdik zaten. spordan sonra duşunu muşunu aldıktan sonra kahvaltısında yiyecek o yulaf ezmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ben yulafı antrenman öncesi değil sonrası için öneririm. karbonhidrat yüklemesi yapıcaksanız daha hızlı kana karışan yiyecekler tüketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 dün gittim. l-carnitine denen zımbırtıdan içtim başlamadan 10 dakika önce deneme amaçlı. 20 dk.da 3km falan koştum bayadır bu kadar koşmamıştım. faydası var mı tam bilemedim ama deli gibi ateş bastı sürekli ve terledim. hatta spordan sonra 1 saat daha menopozlu teyze gibi ateş bastı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 yazik ediyosun kendine. gitme bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 sanssizsansli said: ben yulafı antrenman öncesi değil sonrası için öneririm. karbonhidrat yüklemesi yapıcaksanız daha hızlı kana karışan yiyecekler tüketin. en güzeli bu bence de ama spordan çıkınca koştur kşotur işe gidiyorum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Marty said: yazik ediyosun kendine. gitme bi daha dfsdf sende git abi yok mu kazakistanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kazakistan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kırgızistanmıydı yoksa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 hahah olm adamın neden motive olmadığı belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ozbekistan. var olmasina var da, gitmemeye mazeret de cok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 kaslılar set arasındaki ve 2 farklı çalışma arasındaki süreler ne kadar olmalı set arasındakiler 45-90sn yeterli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Ya olm gitsene bu topikten sen. Cins misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bu ay 3 kere spora gittim, hala ne göbek azaldı ne kaslarda bir gelişme var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 3 defa gittiğin için vücut şoka girmiştir, ayda 1 ile başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 p90x e başlayasım var yine ama bebeğim 3 aylık çok zaman çalıyor velet karar veremen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar