Istari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 nasıl kilo alınır, bir de onu söyleseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yiyip cikarmiyacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 tuvalet alışkanlığına mont eklersen büyük ihtimal kilo alışın hızlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Istari said: nasıl kilo alınır, bir de onu söyleseniz. Dürüm diyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mino said: Istari said: nasıl kilo alınır, bir de onu söyleseniz. Dürüm diyeti. Onu boşver de (boş verme de benim sorum var). Nerede yapıyorsunuz spor faaliyetlerini bir gün gelip izlemek istesem olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 http://www.corvos.com/istanbul Erenköy'deyim ben. Ama genel olarak yaptığım sporu (BJJ) öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 snickers'a bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 uzgun kasli olmayan bir halk adami olarak iki aya 6 kilo daha verip 70'e inecek, omrumun ilk bulkina girecegim umarim rakamli istatistikli progress yazacagim paticikte nasil kilo alirim diyen kalmayacak hep beraber kilo alacagiz stay tuned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 baslayan var mi? son 4 gunku yemek programim ozbek pilavi kazan kebap adana kuzu yahni gibi birsey yanina da miktarini bilmiyorum bira. bugun kahvalti+ogle yemegi atladim. aksamustu fastfooda girip gece yine bira planliyorum hadi hayirli diyetler, iyi sporlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 kanka aslinda cok pis seyler yemiyosun da miktarlara ve zamanlamaya dikkat etsen sikinti yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Gobegim seninle ayni fikirde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 2 sene aradan, 20kg aldıktan, 3 fıtığımın olduğu tespit edilip bunun nüksetmesi üzerine 1 hafta yürüyemedikten sonra bugün spora başladım. Umarım tırtlamayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bingildak said: bingildak said: diyetimde 2. hafta gençler ^____________________________________________________________________________________________________^ nisan 1. hafta, mayıs 3. hafta işte totalde 6 kilo gitmiş. 1.5 ay sayılır. 1 ayda 3 kilo daha verirsem başarı sayıyorum asdasd. fit kilomda girmiş oluyorum yaza yaz enerjisiyle ver elini sıkılaşma, kardio haziranın ilk haftasın 7-7.5 kilodayım, hayırlısı. geriye 4 kilo kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 70-71 arasiyim. gobekde degisme yok. findik yutmus solucan gibiyim. canim da lahmacun cekti. bazi insafsizlar dunyanin en iyi lahmacunu diye konu acmis. ogle yemegini atlayip aksam hayvan gibi dunyayi mi yesem, ustune de dondurma patlatirim. oh keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 aşşağıda da lahmahcun çıkıyor bugün galiba gidip gömücem 4 tane ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 findik mi olm onlar 4 lahmacunu nasil gomuyon vicdansız selcuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 double cheese burger gomdum aksam. ekmeginin yarisini atar, gerisini yerim dedim alirken. yerken aklima geldiginde cok gecti ekmegiyle beraber yerken her tarafim ketcap, sos, mayonez, domates olmustu direkt vazgectim. cok iyiydi be koftesi, sosu falan. bugun de mi yesem acaba oglen yemegini atlayip. ya da pizzaya gireyim bugun. sabah da 5bucukta uyandim kendi kendime. ooh dedim erkenden kalktim bi kosayim sabah mis gibi. usengeclik dalgasi bir vurdu, ayakkabi short falan simdi hazirlayana kadar zaman gececek, aksamdan hazirlarim yarin kosarim diye kendimi kandirdim bos bos gecirdim sabahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Ben en son buraya yazdığımda gitmişim yogaya, başlıcam falan demişim bi de, iki ay olmuş sanırım :( sabah ben de beş buçukta uyandım, kalktım simit aldım kahvaltı hazırladım. Aklıma bile gelmedi spor yapmak. Şimdi başlığı görünce şaşırdım ben bi ara yogaya başlamıştım iki kere gitmiştim dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kahvaltımı yaptım işimdeyim iş çıkışı da salonuma geçerim. gitmediğim günler(off günler değil) kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Marty said: double cheese burger gomdum aksam. ekmeginin yarisini atar, gerisini yerim dedim alirken. yerken aklima geldiginde cok gecti ekmegiyle beraber yerken her tarafim ketcap, sos, mayonez, domates olmustu direkt vazgectim. cok iyiydi be koftesi, sosu falan. bugun de mi yesem acaba oglen yemegini atlayip. ya da pizzaya gireyim bugun. sabah da 5bucukta uyandim kendi kendime. ooh dedim erkenden kalktim bi kosayim sabah mis gibi. usengeclik dalgasi bir vurdu, ayakkabi short falan simdi hazirlayana kadar zaman gececek, aksamdan hazirlarim yarin kosarim diye kendimi kandirdim bos bos gecirdim sabahi. ahaha he strikes again! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ahah, bak aklima geldi. bi arkadas var. gecen haftanin basinda yanina ugradim is icin. dedi ki spora basladim is cikisi yakinda biryer var gidiyorum. oo helal dedim. ama icimden de ulan 7den once is bitmiyo zaten aksam yemegi dinlenme falan nasil gidiyosun amk dedim. ben de yemekten ordan burdan kisiyorum dedim, yaglari eritirken kaslari da eritirsin diyip canimi da sikti, oldugu kadar dedim ciktim. 2 gun once yine bi ugradim spor nasil gidiyo dedim. gitmiyo valla dedi. boyle bi igrenc bi rahatlama hissi geldi utandim kendimden. kendi kendime "bak isteyince oluyormus" diye gosterebilecegim ornek sayisi 1 azaldi diye once sevindim sonra uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 neyse abi yaz geliyor, yüzerken rahat edersin simitler ve göbekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 pazar havuz basinda en zayif bendim lan yine. bi iki bodyci tip gymden cikip tur atip geri girdiler neyse ki gelmediler. sporcu tayfa gelmesin havuzbasina. durmak yok spora devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Marty said: double cheese burger gomdum aksam. ekmeginin yarisini atar, gerisini yerim dedim alirken. yerken aklima geldiginde cok gecti ekmegiyle beraber yerken her tarafim ketcap, sos, mayonez, domates olmustu direkt vazgectim. cok iyiydi be koftesi, sosu falan. bugun de mi yesem acaba oglen yemegini atlayip. ya da pizzaya gireyim bugun. sabah da 5bucukta uyandim kendi kendime. ooh dedim erkenden kalktim bi kosayim sabah mis gibi. usengeclik dalgasi bir vurdu, ayakkabi short falan simdi hazirlayana kadar zaman gececek, aksamdan hazirlarim yarin kosarim diye kendimi kandirdim bos bos gecirdim sabahi. basligin en motive edici konusmasi bu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Marty said: pazar havuz basinda en zayif bendim lan yine. bi iki bodyci tip gymden cikip tur atip geri girdiler neyse ki gelmediler. sporcu tayfa gelmesin havuzbasina. durmak yok spora devam dusun iste bi de kasli olsan nasil degisiyo hayat kaliten sdfsdf, calis senin de olur kanka cok zor degil valla bak. Freak olmadan ama sadece fight club fit brad pitt vucudundan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar