Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Eksik Arsenal dediğiniz takımda Özil ve Mertesacker yoktu la, tam takım çıktılar. Özil'i zaten aramadılar o kadar büyük faktör olmaktan geçti o da Mertesacker yokluğu vs. konuşulabilir yani sadece, o da yani sağ bekte sol ayaklı sol açıktan devşirme sol bek oynatan bir takıma karşı büyük eksik olmasın... Hani vuracak çok yer vs. olur da şu çok saçma bir girişim olmuş. Zaten eve geldim, baktım Güncel başlıklara sırf konuya yazılmış. Dedim kesin yine GS'liler qq'ya başlamıştır. Sektirmeden devam yani, forumun adetleri değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 warimathras said: hımm peki... Suriyelilerde lokantada yemek yiyip hesap geldiğinde parasını Tayyip Erdoğandan alın diyormuş senin ki de o hesap Emeğe saygı http://www.toonpool.com/user/19780/files/big_like_1875855.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bizde de atiba yoktu :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 gs maç kazanıncada bjk liler yapıyor aynı şeyi.uefa şanstı diyen gördüm ben burada patide qq bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 UEFA, Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'e 1 maç ceza verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Biliçe bir mac ceza gelmiş kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 gg no re. önemli eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 önümüzü kesiyolar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Ahhaha uefa çatırdayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 gene dugmeye basilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 souldarkorn said: UEFA, Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'e 1 maç ceza verdi. Ahah şunu kimse konuşmadı dün gece ne tvde ne başka yerde ne burda, bi ben yazdım rövanşa yok püüü diye. Geçmiş olsun Biliç yoksa iş bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 mehmet demirkol söyledi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Atiba olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 applev0dka said: gs son 2 sene gruptan cıkmadan önce de 5 sene falan katılamıştı, mazisini ne kolay unutuyor bu insanlar. Beşiktaş o dönem avrupada oynayan tek takımdı. Aynı gece gs-fb-ts nin elendiğini hatırlıyorum. Biz üst üste 4 sene tek başımıza avrupada oynamsak 7. torbadan girerdiniz cl'ye. o zaman braga-cluj falan gelmezdi :(:( üst üste hangi 4 sene o yahu? alınan puanlara bakıyorum 2 sene var beş,ktaşın daha fazla puan getirdiği. birinde 9.92 birinde 11.02 getirmiş. öyle legendary bir iş yapmış gibi anlatıyorsun da. http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html geçmiş sezonlara da bakabiliyorsun tablonun üstünden basıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Fransuxa said: http://i.capsspot.com/s/35/5/734655.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Necip in ufacık olması muhtemelen bilinçli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ahah, necip 2 sene sonrasının sabrisi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Koy Necip'i PTT 1. Lig'e kimsenin dikkatini çekmez. Maalesef şuan takımların altyapıları rezalet durumda. UEFA listesi ve kadro da altyapıdan belli sayıda oyuncu bulundurma kuralları gereği böyle yeteneksizler şans buluyor. GS de Aydın'ın geçen sene apar topar tekrar kadroya dahil edilmesi ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ALtyapı hocasına 2k maaş verip en dandik topçuya 2m yıllık maaş verirlerse, hoca tabii kasmaz, banane ak der adam. Yetiştirdiği, satılan genç başına yüzdeli prim ve düzgün maaş ver, it gibi tarasın bütün memleketi okulları mahalleleri. Ve üstüne düşüp ekip kursun adam gibi yetiştirsin gençleri. Tek bir düzgün milli takım çıkardık şu tarihe kadar, onu da Terim böyle bütün ülkeyi ince ince tarayarak çıkardı zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Hakkaten aydin noldu lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar