BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 ya arkadaş if asansör_kat != 0 and asansör_idle_time = 5 minutes then asansör_çağır_kat = 0 kadar basit bir şeyi çipleyip asansörlere takamıyorlar ya, her gittiğim evde (4 ev) 8. 9. kattan asansörün inmesini bekliyorum ya, yazıklar olsun bu asansörcülere sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 9. kattaki evden dışarı çıkacağında 0 dan beklemese bir de dedigin mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Binanin tam orta katina gelmesi en uygunu. Gecen gun ben de dusundum su olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bence merdivenleri kullanmanız daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 asansörlel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 iyide sen temizliğimi gidiyorsun 8-9 katlı binalara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 SeaGle said: Binanin tam orta katina gelmesi en uygunu. Gecen gun ben de dusundum su olayi. 10 yıldır falan niye böle bir şey yok diyorum kendi kendime. hem de bunu sadece 6 katlı bir yerdeyken düşünüyorum. daha yüksek binalarda millet kafayı yiyordur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Bizim apartmanda bir manyak var, 12 kat blok. Adam sıkıldıkça evden çıkıp asansörü çağırıyor, ikisini de hem de. Toplantıda sormuş babam falan, acil işim olunca beklemek istemiyorum demiş. Mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 e bunu yapan asansörler var zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 oha adam deliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 ben kendi katıma çıkınca sıfıra basıp gönderiyorum aşağıya. evden çıkınca beklemek eve dönerken beklemekten daha mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 AHHAHAHAHAAHHH tam dayaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 BulletRide said: Bizim apartmanda bir manyak var, 12 kat blok. Adam sıkıldıkça evden çıkıp asansörü çağırıyor, ikisini de hem de. Toplantıda sormuş babam falan, acil işim olunca beklemek istemiyorum demiş. Mal ashfASHUDFHASUDHFDASUFDASUHFDHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 BaaL said: ya arkadaş if asansör_kat != 0 and asansör_idle_time = 5 minutes then asansör_çağır_kat = 0 kadar basit bir şeyi çipleyip asansörlere takamıyorlar ya, her gittiğim evde (4 ev) 8. 9. kattan asansörün inmesini bekliyorum ya, yazıklar olsun bu asansörcülere sinirim bozuldu. /img] abi şunu da kodlasanıza asansör kapasitesi 900 kiloysa en üst kattan 850 kilo yüklendiyse zemine kadar durmasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 niye ki, belki 40kg luk biri de bincek arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 40 kiloya 1.40-45 boyla gelir bana yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Programcı virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 forgiver said: BaaL said: ya arkadaş if asansör_kat != 0 and asansör_idle_time = 5 minutes then asansör_çağır_kat = 0 kadar basit bir şeyi çipleyip asansörlere takamıyorlar ya, her gittiğim evde (4 ev) 8. 9. kattan asansörün inmesini bekliyorum ya, yazıklar olsun bu asansörcülere sinirim bozuldu. /img] abi şunu da kodlasanıza asansör kapasitesi 900 kiloysa en üst kattan 850 kilo yüklendiyse zemine kadar durmasına gerek yok ikiside var ama genel olarak tercih edilmiyo komplex kontroller komnplex kartlar istiyo piyasadaki kontrol kartları ucuz pahalıları tercih etmiyo insanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 abi asansör diyince bu geliyor aklıma http://www.ozsut.com.tr/images/urun-images/dondurmalar/asansor-b.jpg Asansör... Özel kaymaklı 2 top dondurmanın, kazandibi ve ekmek kadayıfıyla nefis uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Onu boğazıma kadar sokarım şu an. O kadar canım çekti ki, allah tüm künefelerin ve benzeri tatlıların belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 ee asansör var özsüt te git ye aga nerdesin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 siparişi verdim bile. ama çok güzelmiş lan böyle bir şeyin varlığından haberim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 asansör diye yemek mi olur lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Holy said: boğazıma kadar sokarım şu an. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bizim burda bi site var evin dış kapısını açtığın anda asansörü otomatik senin katına çağırıyor, aynı işlemi dış kapı açıldığında da yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar