BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 ya arkadaş if asansör_kat != 0 and asansör_idle_time = 5 minutes then asansör_çağır_kat = 0 kadar basit bir şeyi çipleyip asansörlere takamıyorlar ya, her gittiğim evde (4 ev) 8. 9. kattan asansörün inmesini bekliyorum ya, yazıklar olsun bu asansörcülere sinirim bozuldu.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 9. kattaki evden dışarı çıkacağında 0 dan beklemese bir de dedigin mantıklı
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Binanin tam orta katina gelmesi en uygunu. Gecen gun ben de dusundum su olayi.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bence merdivenleri kullanmanız daha iyi.
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 iyide sen temizliğimi gidiyorsun 8-9 katlı binalara?
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 SeaGle said: Binanin tam orta katina gelmesi en uygunu. Gecen gun ben de dusundum su olayi. 10 yıldır falan niye böle bir şey yok diyorum kendi kendime. hem de bunu sadece 6 katlı bir yerdeyken düşünüyorum. daha yüksek binalarda millet kafayı yiyordur ya.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Bizim apartmanda bir manyak var, 12 kat blok. Adam sıkıldıkça evden çıkıp asansörü çağırıyor, ikisini de hem de. Toplantıda sormuş babam falan, acil işim olunca beklemek istemiyorum demiş. Mal
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 ben kendi katıma çıkınca sıfıra basıp gönderiyorum aşağıya. evden çıkınca beklemek eve dönerken beklemekten daha mantıklı geliyor.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 BulletRide said: Bizim apartmanda bir manyak var, 12 kat blok. Adam sıkıldıkça evden çıkıp asansörü çağırıyor, ikisini de hem de. Toplantıda sormuş babam falan, acil işim olunca beklemek istemiyorum demiş. Mal ashfASHUDFHASUDHFDASUFDASUHFDHAS
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 BaaL said: ya arkadaş if asansör_kat != 0 and asansör_idle_time = 5 minutes then asansör_çağır_kat = 0 kadar basit bir şeyi çipleyip asansörlere takamıyorlar ya, her gittiğim evde (4 ev) 8. 9. kattan asansörün inmesini bekliyorum ya, yazıklar olsun bu asansörcülere sinirim bozuldu. /img] abi şunu da kodlasanıza asansör kapasitesi 900 kiloysa en üst kattan 850 kilo yüklendiyse zemine kadar durmasına gerek yok
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 niye ki, belki 40kg luk biri de bincek arada
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 40 kiloya 1.40-45 boyla gelir bana yaramaz
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 forgiver said: BaaL said: ya arkadaş if asansör_kat != 0 and asansör_idle_time = 5 minutes then asansör_çağır_kat = 0 kadar basit bir şeyi çipleyip asansörlere takamıyorlar ya, her gittiğim evde (4 ev) 8. 9. kattan asansörün inmesini bekliyorum ya, yazıklar olsun bu asansörcülere sinirim bozuldu. /img] abi şunu da kodlasanıza asansör kapasitesi 900 kiloysa en üst kattan 850 kilo yüklendiyse zemine kadar durmasına gerek yok ikiside var ama genel olarak tercih edilmiyo komplex kontroller komnplex kartlar istiyo piyasadaki kontrol kartları ucuz pahalıları tercih etmiyo insanar
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 abi asansör diyince bu geliyor aklıma http://www.ozsut.com.tr/images/urun-images/dondurmalar/asansor-b.jpg Asansör... Özel kaymaklı 2 top dondurmanın, kazandibi ve ekmek kadayıfıyla nefis uyumu.
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Onu boğazıma kadar sokarım şu an. O kadar canım çekti ki, allah tüm künefelerin ve benzeri tatlıların belasını versin.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 ee asansör var özsüt te git ye aga nerdesin ki
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 siparişi verdim bile. ama çok güzelmiş lan böyle bir şeyin varlığından haberim yoktu.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 asansör diye yemek mi olur lan ahahahah
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Holy said: boğazıma kadar sokarım şu an. :P
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bizim burda bi site var evin dış kapısını açtığın anda asansörü otomatik senin katına çağırıyor, aynı işlemi dış kapı açıldığında da yapıyor.
Öne çıkan mesajlar