Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Şu forumun linç olayı hiç bitmeyecek sanırım. Bi öğrenemediniz birlikte yaşamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: benim gördüğüm kadarıyla senin dışında sana tahammül edebilen yok bizim buralarda. ezberle de olsa ezber bozuyor. ben varlığına karşı değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Roqq said: Şu forumun linç olayı hiç bitmeyecek sanırım. Bi öğrenemediniz birlikte yaşamayı. bu arkadaşı dışarı alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Roqq said: Şu forumun linç olayı hiç bitmeyecek sanırım. Bi öğrenemediniz birlikte yaşamayı. Yapı bu abi burada. Eldeki belli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Roqq said: Şu forumun linç olayı hiç bitmeyecek sanırım. Bi öğrenemediniz birlikte yaşamayı. topic açıyorum roqq banlansın mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 roqqla yaşamak istemiyorm banla admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?98,7703533#msg-7703555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Roqq said: Şu forumun linç olayı hiç bitmeyecek sanırım. Bi öğrenemediniz birlikte yaşamayı.evde koyun beslemek istemiyoruz belki bok kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 sizin aptalliginiz kusura bakmayin ama. Attention whore u besliyorsunuz. Sokakta suratina sicmayacagin adam gelip burda yazinca cevap veriyorsunuz sonra o da ilgi goruyorum sanip her thread e post atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Politik Bonec işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Siz bilirsiniz abi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Bijiyi ensenizde hissettiğiniz an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Elektro biji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Olm o adam ne acayipti lan? Millet "Bone diye Bonepart'a diyoruz abi" dedi diye gidip nick'ini Bone yaptırdıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 olm bonecime laf etmeyin lan. keşke herkes bonec olsa. ayrıca paticikteki ilk fotoşop (paint) saldırıma maruz kalan kişidir. düşünün taa 2004 falan. adam bir keresinde doom3'e o kadar laf etmişti kafasını paintle dooma koymuştum o zamanlar tabi espriler anca o kadardı. asdf feys paticik grubunda duruyomuş foto. http://s30.postimg.org/u0nb18h1t/216308_5465344613_3079_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bılek sdfdfdfs severek takip ediyoruz reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Hatırlıyorum ben onu da, senin yaptığını bilmiyodum hahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bu black ne ibne bi adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 aquila said: bu black ne ibne bi adam ya. İstikrarlı bir ibne ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Neymiş paticiğe foto bırakmıyıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 istikararli ibne sanki bi kere olunca geri donus varda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 hass geri dönüş yok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 once you go black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Roqq said: Şu forumun linç olayı hiç bitmeyecek sanırım. Bi öğrenemediniz birlikte yaşamayı. bi öğrenemediler ergenlikten çıkmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar