benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Eşyalı ev kiralık tutacagım kira 600tl,istedigi depozit 1.500tl kesinlikle memur kefili istiyorum diyor bide. normal kefil niye olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 çünkü devlet garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 tahmin edeyim angara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 600 kiraya 1000 tl bile çok sana güvenmiyor ev sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 evet ankara, özel üni. ögrencileri kalıyor zaten üni.ye yakın diye tutacagım ,daha ne memuru istiyorsa anlamadım, baska evlere bakıyorum ama cogu tutulmus veya içi boş. sahibinden bulup aradım panik atak gibiydi bilemiyorum belki bi olay felan yasadı ondan secici gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 möbleli eve isteyebilir yüksek depozito memur keyif my first asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 memur kefil iyiymiş klasjdaskldjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Hee lan istanbul da bi emlakçı benden 1 yıllık maas bordrosu istedi. Bişey söylemeden çıktım. Sessiz çıkışım ona küfür niteliğinde olur diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Memuru geçtim, kefil ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 eve kadın atmayacağım diye taahhütname de istemeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Herkes kira takip kaciyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Theridone said: eve kadın atmayacağım diye taahhütname de istemeli bence erkek mi atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ibneliğe bişey dedikleri yok zaten abi, kadın düşmanı başbakanın ülkesindeyiz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Kendime not; Rıdvan'ın ipiyle kuyuya inilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 iki buçuk kat depozito mu olur? başka ev tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Evdeki eşyalar çok eski değilse isteyebilir 1500. Sonuçta öğrencisin ve evin de eşyaların da içine etmeniz olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 emlakçıya göre değişiyor bu olay. başka bir emlakçıya bak ve bu sefer ilk emlakçıda nasıl davrandıysan sakın öyle davranma. nasıl giyindiysen sakın öyle giyinme. sorun sende de olabilir asdfsadf. ayrıca ev sahipleri genelde orta yaş ve üstü tipler olduğundan sapıtıyorlar ve istekleri de bu ölçüde oluyor. umursama fazla, başkasına geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 başına çok iş açar, başka ev bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 eşyalı eve o depozito normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi öğrenci olunca sıkıntı ya.. öğrenci deil de anneyi babayı emlakçıya yollamak lazım "iz oturucaz" diyecekler "zaman zaman memlekete git gel yapıyoruz" diyecekler hani evi başı boş bırakmıyoruz mesajı verecekler zaten ev sahibini ikna eden emlakçı oluyor ve işi bağlarsa verdiğiniz her kuruş helal o emlakçıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Memur kefil ne lan. 600 TL kiraya asgari ücretli adamı kefil göstersen fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 BabacumMostors said: ev sahibini ikna eden emlakçı oluyor ve işi bağlarsa verdiğiniz her kuruş helal o emlakçıya emlakçının aldığı paradan gözüm yok da oc ev sahipleri kiracıya/alıcıya ödetiyor komisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 forgiver +1123123123123 parası olan adam her zaman kazanıyor abi. yapacak bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ev sahibinin yaklaşımı şu "mal benim istersem emlakçısız da kiracı bulurum buna" ki türkiye şartlarında doğru, bizim emlakçılık dediğimiz şey daha çok amatör almanyada falan adamlar sabıka kaydını falan araştırıyor bir nevi o eve uygun kiracıyı buluyor hatta kiracıyla ev sahibini hiç karşılaştırmıyor bile, ödemeyi sen emlakçının hesabına yapıyorsun emlakçı da ev sahibin iletiyor falan yani bizde emlakçılık hizmetini alan kişi kiracı oluyor ama bu işin profesyonel yapıldığı yerlerde emlakçılık hizmeti ev sahiplerine yönelik bir hizmet oluyor mesela biz hiç emlakçıdan kiracı bulmadık, hep tanıdığın tanıdığı geldi de kiracı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 BonePART said: Memur kefil ne lan. 600 TL kiraya asgari ücretli adamı kefil göstersen fazla. İlerde borç takıp kaçarsa, icra takibi başlatırsam memurun mayışı hazır 1/4 üne haczimi koyarım diyor. Devlet memuru adam sırf bundan dolayı işini bırakmaz ama bazı uyanıklar iş vs değiştiriyor bir şekilde kaçıyor. Hani ev sahibi o riske bile girmiyor, memur adam mayışı belli yeri garanti diyor nasılsa. Sözkonusu Türkiye ise kendimi güvenceye almak için herşeyi yaparım. Sizde yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar