Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 15

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

İlk defa coin satışı yapıcaksın yani. Aslına bakarsan bende alacağımdan değilde nasıl yapılıyor diye merak ediyorum.

Diyelimki ben senden 1m coin almak istiyorum.
Elimdeki sabri reyizi 1m' a pazara koyucam sende alıcak mısın?
Bu şekilde ea'in rahatlıkla alanı satanı tespit edip banlayabilmesi lazım çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz bu chem = scripting yapmis adamlar.

sole diyim benim 100% chem english premiere lig oyuncularindan olusan bi takim var orta karar bole 79 powerli, yalniz yedeklerde 1 tane bile ayni ligden oyuncu yok spanish, german liginden adamlar.

neyse oyunda 2-0 ondeyim mesela dakika 60-70 lerde adamlar hasat olmasin diye yedeklerden 2-3 kisi degistiriyorum, tabi haliyle chem dusuyor oyun icersinde ve aninda hissetmeye basliyosunuz adamlarin sacmalamalarini sdfsdf gol yiyosunuz ister istemez yada atak yapamiyorsunuz fln filan

bunu 2-3 mac denedim, oyuna 100% chem ile baslayip oyun icinde chem i bozacak oyuncular sokarsaniz dagiliyorsunuz

sanirim seasons da gizliden gizliye random bir chem olayi var, yani 5-6 macta bir chem bozuluyor tabi bunu biz goremedigimiz icin noluyo amk diyoruz. e yapcak bisi yok tabi

hipne fifa bu olayi acik beyan fut ta ortaya koymus, bolelikle bebeler paket satin alip en iyi oyuncularla chem kassinlar diye.

ha o bebelerden biride biz oluyoz ya neyse ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

CuteButPsycho said:

Fut sıktı, Seasons hemen bitti, bakalım pro clubs nasılmış.

abi olaya niye bu açıdan bakıyorsun. single player senaryo değilki bu. futbolu seviyorsun işte girip maç yapıyorsun olay bu sdfs

div 1 alınca oyun bitmiyor sdf.

Div1'e kadar çok rahat çıktım. Toplam 7-8 mağlubiyetle seasons kupasını aldım. Attığım goller, yediğim goller hep aynı. Oyunun başından maçın nasıl geçeceğini kestirebiliyorsun. Fut dünyası bambaşka zaten.
Futbolu seviyorum ama halen büyük bi patch gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü futboldan çok rugbye oynadığımı düşünüyorum.

Ama pro clubs içinde baya zaman harcamak lazım sanırım. 81 rating olabildim daha adam gelişmiyor :) Sanırım casual adam dediğin seasonstan şaşmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

santradan gol atma olayi bitti ya duzeltmisler onu, yada ben yemiyom artik dsfsdfsd

cok pis penalti bug i var, ipneler hizli ve celimsiz adamlari (ozellikle neymar gibi) ceza sahasinda sut cekmeden kosturup, taktirip penalti yaptirmaya calisiyolar mal hakemde paso yiyo.

ozellikte defansta mertesacker, pique gibi odunlariniz varsa kacari yok yiyosun penaltiyi

onun disinda tukurdugumu yalayarak fut olayini script olmamasindan dolayi begendim, en azindan gizli momentum yok, chemistry birebir momentum a endexlenmis 100% chemistry ve iyi fitness a sahip ortalama 75-80 lik bi takimla cok rahat 85 lik lere falan kafa tutabiliyosunuz, gerci gonul ister bizimde ole futbolcularimiz olsun ama fakiriz emenike dsfsdf

patide artik fut oynamayip oyuncularini kelepirden vercek birileri varsa yollasin futbolcularini bana dsfdsf :D
Sosyal ağlarda paylaş

kafayi yicem ya baslarim boyle oyuna, kac haftadir oynamiyordum hazir wow bakimdayken girip 2-3 mac atayim dedim. az kalsin controlleri kiriyordum. Bu ne abi, ben ne zmn atak yapmaya calissam hayvan gibi lag. olayi ne ya bunun cidden? bi caresi falan yok mu?

Hele son macta, 2-0 gerideyim, penalti yapti lavuk. o saniyeye kadar en ufak sekilde takilmayan oyun deli gibi takilmaya basladi. lan zaten benden iyi oynuyorsun, onu atsam bile biraz ugrassan 2 tane daha atarsin da ne pustluk yapiyorsun it?
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

santradan gol atma olayi bitti ya duzeltmisler onu, yada ben yemiyom artik dsfsdfsd

cok pis penalti bug i var, ipneler hizli ve celimsiz adamlari (ozellikle neymar gibi) ceza sahasinda sut cekmeden kosturup, taktirip penalti yaptirmaya calisiyolar mal hakemde paso yiyo.

ozellikte defansta mertesacker, pique gibi odunlariniz varsa kacari yok yiyosun penaltiyi

onun disinda tukurdugumu yalayarak fut olayini script olmamasindan dolayi begendim, en azindan gizli momentum yok, chemistry birebir momentum a endexlenmis 100% chemistry ve iyi fitness a sahip ortalama 75-80 lik bi takimla cok rahat 85 lik lere falan kafa tutabiliyosunuz, gerci gonul ister bizimde ole futbolcularimiz olsun ama fakiriz emenike dsfsdf

patide artik fut oynamayip oyuncularini kelepirden vercek birileri varsa yollasin futbolcularini bana dsfdsf :D

oyuncuları nası yolluyoruz ? bende birikmiş 600k coin var satabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...