Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 fut oynamıyorum. birikmiş coin var ilgilenen olursa satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 nasıl yapıyorsunuz bu satış işini ? adam dandik bi adamı milyona koyuyo sende alıyomusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 valla ben ticaret fln ugraşmadım. şanslıydım. ilk açtığım paketten hugo lloris çıktı 200k ya fln sattım. o parayla paket açtım. neuer doumbia neymar bale lukaku sabri sarıoğlu bi dünya adam çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 İlk defa coin satışı yapıcaksın yani. Aslına bakarsan bende alacağımdan değilde nasıl yapılıyor diye merak ediyorum. Diyelimki ben senden 1m coin almak istiyorum. Elimdeki sabri reyizi 1m' a pazara koyucam sende alıcak mısın? Bu şekilde ea'in rahatlıkla alanı satanı tespit edip banlayabilmesi lazım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 aynen herhangi bi adamı istediğin fiyattan koyuyomuşsun diğeride satın alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Gerçi sürekli yapmadığın için sana bir problem olmazda sürekli bu tarz ticaret işindekileri rahat bulmaları lazım. Fut sıktı, Seasons hemen bitti, bakalım pro clubs nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Skyfire said: kendine venom basmış kermit la adam venom dedi ya.venomm kraldır kral. viera ya da selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 CuteButPsycho said: Fut sıktı, Seasons hemen bitti, bakalım pro clubs nasılmış. abi olaya niye bu açıdan bakıyorsun. single player senaryo değilki bu. futbolu seviyorsun işte girip maç yapıyorsun olay bu sdfs div 1 alınca oyun bitmiyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 6-7 sezon oynadim daha division 7 nin ustunu goremedim, baya kotuyum ben heralde ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 yalniz bu chem = scripting yapmis adamlar. sole diyim benim 100% chem english premiere lig oyuncularindan olusan bi takim var orta karar bole 79 powerli, yalniz yedeklerde 1 tane bile ayni ligden oyuncu yok spanish, german liginden adamlar. neyse oyunda 2-0 ondeyim mesela dakika 60-70 lerde adamlar hasat olmasin diye yedeklerden 2-3 kisi degistiriyorum, tabi haliyle chem dusuyor oyun icersinde ve aninda hissetmeye basliyosunuz adamlarin sacmalamalarini sdfsdf gol yiyosunuz ister istemez yada atak yapamiyorsunuz fln filan bunu 2-3 mac denedim, oyuna 100% chem ile baslayip oyun icinde chem i bozacak oyuncular sokarsaniz dagiliyorsunuz sanirim seasons da gizliden gizliye random bir chem olayi var, yani 5-6 macta bir chem bozuluyor tabi bunu biz goremedigimiz icin noluyo amk diyoruz. e yapcak bisi yok tabi hipne fifa bu olayi acik beyan fut ta ortaya koymus, bolelikle bebeler paket satin alip en iyi oyuncularla chem kassinlar diye. ha o bebelerden biride biz oluyoz ya neyse ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 welcome sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Red said: CuteButPsycho said: Fut sıktı, Seasons hemen bitti, bakalım pro clubs nasılmış. abi olaya niye bu açıdan bakıyorsun. single player senaryo değilki bu. futbolu seviyorsun işte girip maç yapıyorsun olay bu sdfs div 1 alınca oyun bitmiyor sdf. Div1'e kadar çok rahat çıktım. Toplam 7-8 mağlubiyetle seasons kupasını aldım. Attığım goller, yediğim goller hep aynı. Oyunun başından maçın nasıl geçeceğini kestirebiliyorsun. Fut dünyası bambaşka zaten. Futbolu seviyorum ama halen büyük bi patch gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü futboldan çok rugbye oynadığımı düşünüyorum. Ama pro clubs içinde baya zaman harcamak lazım sanırım. 81 rating olabildim daha adam gelişmiyor :) Sanırım casual adam dediğin seasonstan şaşmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 2 soru sorucam millet =/ 1) offline, multiplayer oynarken taktiği kaydetme var mı? 2) tüm topic'i okumadım santradan gol atma olayı tartışıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 santradan gol atma olayi bitti ya duzeltmisler onu, yada ben yemiyom artik dsfsdfsd cok pis penalti bug i var, ipneler hizli ve celimsiz adamlari (ozellikle neymar gibi) ceza sahasinda sut cekmeden kosturup, taktirip penalti yaptirmaya calisiyolar mal hakemde paso yiyo. ozellikte defansta mertesacker, pique gibi odunlariniz varsa kacari yok yiyosun penaltiyi onun disinda tukurdugumu yalayarak fut olayini script olmamasindan dolayi begendim, en azindan gizli momentum yok, chemistry birebir momentum a endexlenmis 100% chemistry ve iyi fitness a sahip ortalama 75-80 lik bi takimla cok rahat 85 lik lere falan kafa tutabiliyosunuz, gerci gonul ister bizimde ole futbolcularimiz olsun ama fakiriz emenike dsfsdf patide artik fut oynamayip oyuncularini kelepirden vercek birileri varsa yollasin futbolcularini bana dsfdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 2 hafta oldu ps4 alalı. ne kadar kopmuşum konsol olayından yeni gelin gibi tutuyorum controlerı. fut'da da anca 3-5 galibiyet aldım. yıllarca pes oyna üstüne 3 sene hiç konsola dokunma sonra fifa15 ile dönünce devreler yandı tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Defans yapamıyorum beyler... Lütfen birisi bana bilale anlatır gibi anlatsın şu defans olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 kafayi yicem ya baslarim boyle oyuna, kac haftadir oynamiyordum hazir wow bakimdayken girip 2-3 mac atayim dedim. az kalsin controlleri kiriyordum. Bu ne abi, ben ne zmn atak yapmaya calissam hayvan gibi lag. olayi ne ya bunun cidden? bi caresi falan yok mu? Hele son macta, 2-0 gerideyim, penalti yapti lavuk. o saniyeye kadar en ufak sekilde takilmayan oyun deli gibi takilmaya basladi. lan zaten benden iyi oynuyorsun, onu atsam bile biraz ugrassan 2 tane daha atarsin da ne pustluk yapiyorsun it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 reyou said: santradan gol atma olayi bitti ya duzeltmisler onu, yada ben yemiyom artik dsfsdfsd cok pis penalti bug i var, ipneler hizli ve celimsiz adamlari (ozellikle neymar gibi) ceza sahasinda sut cekmeden kosturup, taktirip penalti yaptirmaya calisiyolar mal hakemde paso yiyo. ozellikte defansta mertesacker, pique gibi odunlariniz varsa kacari yok yiyosun penaltiyi onun disinda tukurdugumu yalayarak fut olayini script olmamasindan dolayi begendim, en azindan gizli momentum yok, chemistry birebir momentum a endexlenmis 100% chemistry ve iyi fitness a sahip ortalama 75-80 lik bi takimla cok rahat 85 lik lere falan kafa tutabiliyosunuz, gerci gonul ister bizimde ole futbolcularimiz olsun ama fakiriz emenike dsfsdf patide artik fut oynamayip oyuncularini kelepirden vercek birileri varsa yollasin futbolcularini bana dsfdsf :D oyuncuları nası yolluyoruz ? bende birikmiş 600k coin var satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Bu sekilde alip banlanmayalim, adamlar sitelerinde hayvan gibi yazmislar coin satisi yasak diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 yok canım ne ban ı. önce uyarıyorlar, sonra devam edersen banlanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 alın şu coinlerimide çıksın kafamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 1- http://www.futhead.com/15/squads/17559023/ 2- http://www.futhead.com/15/squads/17559350/ 3- http://www.futhead.com/15/squads/17555336/ Şu kadrolardan hangisi sizce? karar veremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 3 defans sıkıntı bence 2.sinde orta sahan yavaş kalıyor, 3. sünde ise Martinez yavaş kalıyor Ben 3.'yü alırdım, Martinez'i değiştirirdim. Ayrıca Lahm RB haliyle CDM'de ne arıyor allasen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 dünya kupasında oynadı ya ondandır dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 toty lahm pack ten çıktı, satıcaktım ama inanilmaz iyi satmaya kıyamadım afjfdaj. defans ve pas statları baya iyi, tam cdm lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar