forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 benzini ödüyorsa pompasını da yapıyordur motora para ödese daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 abi hayvan gibi harcayıp elinde para tutamıyorsan ver gitsin yani nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Esh said: memleketin nası skildi kimsenin haberi yok lan. inanılmaz pahalı herşey. şeftali 4.5 lira domates 4 lira kiraz falan 5-6 lira minimum migrosta kavunun kilosu 2.75 ti amk. yakıcam bu ülkeyi benzin döküp sen kaçtan veriyon otelin odasını herkes fiyat pompalıyor benim emekçi çiftçim pahalı satınca owww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 he ya sanki 10eur oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Esh said: memleketin nası skildi kimsenin haberi yok lan. inanılmaz pahalı herşey. mevsimlerin şaftı kaydı bu sene ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 dün salı pazarına gittim uzun süre sonra. pazardaki en pahalı şey limondu. 5 liraydı. kilosu değil, bir öbek limon 5 lira işte :D 600-700 gr anca gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Esh said: limonun kilosu 7 lira. sence gerçek satıyor olabilir miyim? En azindan surahinin icine limon kabugu at la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Madcat said: limonata dediği lynchburg lemonade heralde. bana da öğretmişti o gün bugündür kafam deişik geziyorum. sdfsf Ana babalarin birlikte gezme dedigi it ugursuz arkadas oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Kız arkadaşım çalıştığı vakitlerde hesabı bölüşüyoruz genelde. Düz işe girince de öyle olmasını istiyorum. Kız arkadaşım benle hemen hemen aynı işi yapıyor sayılır zaten. Birimizin diğerine üstünlüğü yok. O da sakat gibi bakılmaktan rahatsızlık duyuyor neyse ki. Haa tabi üniye gittiğinden çalışmadığı zamanlarda ben ödüyorum. Ben çalışmadığım zaman o ödüyor. Totalde ben daha çok çalıştığım için daha çok ödüyorumdur tabi. Öyle mükemmel alman olamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Aceace said: Kermit haklı geri kalanlar haksız. Ha bi de şöyle bişe var son 1 yıldır hiç bir yemeği ısmarlamadım heralde. Hatta bütün yemekleri kızarkadaşım bana ısmarladı. Çünkü paramın tamamına "ben çok harcıyorum" diye el koyduğundan cebimde bıraktığı para ile yemek ısmarlama şansım yok :( Bir tek kendisinin doğum günü olduğu ay maaşıma dokunmuyor hediye alabileyim diye. Hepsi bu. Ben bitmişim de haberim yok. Eşşşeek kadar adam olmuşsun para hesabı yapmıyorsan, faturaları borçları kirayı itin mamasını hatun hesaplayıp ödüyorsa yaptığında sonuna kadar haklı bilader arkasından atıp tutma. Az bile yapmış :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ben param bitti gel de bana yemek ısmarla diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 15 sayfa diyorum. Var mı artıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 kız fakirse nasıl ödeticez,formul verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ayrıl zengin birini bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yasarkemal said: kız fakirse nasıl ödeticez,formul verin simit yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 eycuf said: Aceace said: Kermit haklı geri kalanlar haksız. Ha bi de şöyle bişe var son 1 yıldır hiç bir yemeği ısmarlamadım heralde. Hatta bütün yemekleri kızarkadaşım bana ısmarladı. Çünkü paramın tamamına "ben çok harcıyorum" diye el koyduğundan cebimde bıraktığı para ile yemek ısmarlama şansım yok :( Bir tek kendisinin doğum günü olduğu ay maaşıma dokunmuyor hediye alabileyim diye. Hepsi bu. Ben bitmişim de haberim yok. Eşşşeek kadar adam olmuşsun para hesabı yapmıyorsan, faturaları borçları kirayı itin mamasını hatun hesaplayıp ödüyorsa yaptığında sonuna kadar haklı bilader arkasından atıp tutma. Az bile yapmış :)) Abov sahibim gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 en güzeli kasada "ben ödicem, hayır ben ödicem" tartısmasından sonra yazı tura atıp kaybedene ödetmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 kız elini cebine atmıyordu,anasıyla birlikte cimri demeye bile başlamışlardı, aşk maşk dinlemedim bıraktım. cok güzeldi ama paracıl kızla işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 JrStorMesT said: en güzeli kasada "ben ödicem, hayır ben ödicem" tartısmasından sonra yazı tura atıp kaybedene ödetmek :D nasıl bir macera peşindesin,dök icini,fantezilerini anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 8 sayfa olmuş hala birisi masraf-seks sayısı analizi yapmamış, grafikler koymamış. paticik bitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Onu ben bi sevgilime excel tablosunda hazirlayip gondermistim. Hani espiri niyetineydi de, somra pragmatizme donustu iyice. Bazi kadinlarin faydasi cok az gercekten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 tepkisi ne olmuştu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Gulup gectik. O gun icin eglenceliydi sdfs Ama sonradan ben fazla gulmedigimi farkettim. Cunku diger kiz arkadaslarimin fayda orani daha yuksekti ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Aceace said: eycuf said: Aceace said: Kermit haklı geri kalanlar haksız. Ha bi de şöyle bişe var son 1 yıldır hiç bir yemeği ısmarlamadım heralde. Hatta bütün yemekleri kızarkadaşım bana ısmarladı. Çünkü paramın tamamına "ben çok harcıyorum" diye el koyduğundan cebimde bıraktığı para ile yemek ısmarlama şansım yok :( Bir tek kendisinin doğum günü olduğu ay maaşıma dokunmuyor hediye alabileyim diye. Hepsi bu. Ben bitmişim de haberim yok. Eşşşeek kadar adam olmuşsun para hesabı yapmıyorsan, faturaları borçları kirayı itin mamasını hatun hesaplayıp ödüyorsa yaptığında sonuna kadar haklı bilader arkasından atıp tutma. Az bile yapmış :)) Abov sahibim gelmiş. "Çünkü paramın tamamına "ben çok harcıyorum" diye el koyduğundan " böyle bi hayat yaşayacağıma akpli olup erdoğanın göd gılı olurum daha iyi. ERDOĞU BAŞGAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Esh said: Ama sonradan ben fazla gulmedigimi farkettim. jeton sesi geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar