Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyle alman usulü yapmak dogru mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm malmısınız siz
eğer uzun süre ,ilişki yaşadıysanız bu kızla 1 2 ay değilse, zaten bi süre sonra "ya telefon faturası geldi yol üstündeyse sen turkcell bayii bulursan ödesene" seviyesine bile geliyosunuz lan.
1 hafta sonra o arıyo seni diyoki "ya annem kredi kartımda bilmenneyi görmesin sen alsana hede hödöyü" diyebiliyo.
neyin alman hesabı
lan bi süre sonra kredi çekersiniz siz liseli değilseniz beraber tatil için amk
Mesaj tarihi:
Hesabi zart diye odemek ortadogulu ve fakir isi. Bazen o öder bazen sen odersin ne var la bunda.

Zaten hesaplari sana itekliyosa salaga yatiyosa bosver o kizi, RUS'tan pahaliya geliyodur ve seni temin ederim degmez.
Mesaj tarihi:
kermit said:

olm malmısınız siz
eğer uzun süre ,ilişki yaşadıysanız bu kızla 1 2 ay değilse, zaten bi süre sonra "ya telefon faturası geldi yol üstündeyse sen turkcell bayii bulursan ödesene" seviyesine bile geliyosunuz lan.
1 hafta sonra o arıyo seni diyoki "ya annem kredi kartımda bilmenneyi görmesin sen alsana hede hödöyü" diyebiliyo.
neyin alman hesabı
lan bi süre sonra kredi çekersiniz siz liseli değilseniz beraber tatil için amk

evli değilseniz kesinlikle fatura yok borç para yok annem görmesin işlerine girmeyin. gerek yok.
Mesaj tarihi:
kermit haklı, zaman geçtikten sonra ya da iyice samimileştikten sonra ödetme olayı zaten otomatik olarak kalkıyor. Devam ediyorsa orada samimiyet değil, etinden sütünden faydalanma durumu vardır.
Mesaj tarihi:
doğru mu ne demek ya nasıl bir soru bu?

evli olmadığınız bir kadın bilerek ve isteyerek elini cebine atmayacak kadar haysiyetsizse dünyanın en güzel kadını olsa bile kaçın oradan. çünkü akılsız ve boş bir insandır.

ayıp denilen bi şey var. tarihin gördüğü en zengin kişi siz bile olsanız insan "bu nası olsa zengin" diye düşünmediği sürece elini cebine atmaz mı ya.
Mesaj tarihi:
2.si yer geliro önder, yeri gelir sne ödersin diyenler
çetele tutuyor mu acaba

benim ERKEK arkadaşlarım sürekli ben ödeyeyim diyor, diyorum senin ne kadar ödedediğini aklımda mı tutyam boş yere
ortak ve rgeç

gerçekten sinir bozusu bir şey sanki bakkal defteriyiz
Mesaj tarihi:
Uzun iliskide alman hollanda fark etmez, kimin parasi varsa o odesin. Ama bizim kizlarimiz "ben makyaj yapip yaninda geziyorsam bu ayi ske ske odeyecek hesabi" kafasinda olduklari icin ellerini ceplerine pek atmazlar.
Mesaj tarihi:
hatun mal diilse zaten siz 2-3 kere ısmarladıktan sonra kendi ödeyecektir bir sonrakini. ha ödemiyorsa ve ısmarlamak sizi rahatsız ediyorsa bir dahaki gittiğinizde param yok deyin, alışsın karı da...
  • Yeni Oluştur...