Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Zamanında banka gişesinde çalışmış biri olarak söylüyorum ki o kadar fazla ufak para cehennem ızdırabı gibi resmen. Her kasa kapamada o para elinden gidene kadar tekrar tekrar sayman lazım fln işkence evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ben Almanya'dayken otomatları kullanıyordum. Önce kendi bozuklarınızı atıyorsunuz, sonra da para iade tuşuna basıyorsunuz bütün olarak iade ediyor parayı /profit. Türkiye'de 1 cent, 2 cent, 5 cent gibi saçma sapan bozukluk birimleri olmadığından hiç denemedim ama belki buradaki otomatlar da aynı işi görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ben sadece 1 lira biriktiriyorum, 300 lira bütünletmiştim kadıköyde eczanede a101 de alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 tekel bayilerine git alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bende baya biriktirmiştim.2 liralık olacak şekilde ayırmıştım hepsini işe giderken minibüslere veriyordum.öyle öyle erittim. nasıl biriktirdiğimi de bilmiyorum şimdi 5 kuruş bulamıyorum evde salkhfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ben atm kartı kullanmaya başladığımdan beri minibüs falan haricinde birikmiyor bende de ama bir dönem çok birikmişti "yetere!" dedirtmişti de 300 tl lik hiç birikmedi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ziraat alıyor ama zamanı vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 trabzonlu bi herif vardı böyle 50 60 bin lira biriktirmiş demir paralardan, ev almak için biriktiriyorum diyodu haberde ama kendi evinde yer kalmamış zaten paralardan dolayı sadafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 karadeniz tam bi ruh hastası cenneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Lan amma tatava yapmışsınız. Merkez Bankasi ücret falan almadan bütünlüyor iste. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 paraları git erit abi o paradan +15 katana yaptır kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bence +15 tantuni yaptırsın Ceyhun. Hem karnı da doyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bankada bozuk para sayan makina yok mu Turkiye'de? Biz burda kumbara acip dokuyoruz makinaya. O sayiyor sonra bi fis veriyor onu kasiyer paraya ceviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 50'lik 6 paket yap, 55TL'den minibüşçülere ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 neutrino said: Lan amma tatava yapmışsınız. Merkez Bankasi ücret falan almadan bütünlüyor iste. /thread ha iyi bizim maaalledeki MB büfesine gideyim ben madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 300 lira birşey değil ya bütünletirsin kasmana gerek yok banka manka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Dworgian said: neutrino said: Lan amma tatava yapmışsınız. Merkez Bankasi ücret falan almadan bütünlüyor iste. /thread ha iyi bizim maaalledeki MB büfesine gideyim ben madem Tüm büyük şehirlerde var şubesi, siirt'te falan yaşıyorsan bilemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Vardır şubesi ona itirazım yok. Ama hani el altındaymış paso gibi söylemişsin ya ona şeyttim klasdjasl. hem biz bankacılar önümüzü ilikleriz TCMB dendiğinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Şimdi nete baktım da; Sene 2009 ANKARA - Günlük yaşamımızda sık sık karşılaştığımız kuyruklara bir de Merkez Bankası gişeleri önündeki bozuk parayı kağıt paraya çevirme kuyrukları eklendi. Büfeler, gazete bayileri, fırıncılar, benzin bayileri, dondurma satıcıları, otomat makinesi işleticileri başta olmak üzere çeşitli sektörlerde iş yapan esnaf, her gün kasalarında toplanan binlerce liralık madeni parayı bankalarda kağıt paraya dönüştürmek istiyor. Ancak birçok banka bu talebi “Bizde otomatik madeni para sayma makinesi yok. Elle saymamız da mümkün değil” diyerek geri çeviriyor. Bu yüzden soluğu Merkez Bankası’nda alan esnaf aşırı talep yüzünden burada saatlerce beklemek zorunda kalıyor. sdasa Bu da bütünleme formu al hadi :D http://www.tcmb.gov.tr/yeni/kamuhizmet/Madeni_para_alis_formu(TL).xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 2009'da para değişimi nedeniyle bir yoğunluk vardır belki de, şu an tcmb'de madeni yoğunluğu yok. hangi şubesine gitsen 10 dakikada tüm işlerini halledersin. spo'da bahsedilen dondurmacı, market vs. yerler çok fazla sayıda getirecekse zaten randevu alıp geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 merkez bankasının kaç şubesi var ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 http://www.tcmb.gov.tr/iscidvz/subeadrestelefon.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 abi 300 tl için merkez bankasına gitmem ya. merkez bankasına gidince 300 tl verseler bile gitmem belki. o derece tembelim. evimin olduğu caddedeki bankalar kabul etseydi ya da daha iyi bir şey olsaydı hallederdim de şimdi yavaş yavaş eritmeyi deneyecem dilencilik yaptığım konusunda düşünceler oluşmasını göze alarak. yardımlarınız için teşekkürler. GONDARCENGIZ said: paraları git erit abi o paradan +15 katana yaptır kendine http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_yV6FIFZ5ZL0QwgqFHLZn6ZxZJWDWOGjL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar