samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Ev düzüyom da interneti ne alsam kablo ttnet vs ? Bir de bana bilgisayar masası söylesenize :D ikea dan 100x60 lık bir tahta aldım ama (Yerim biraz dar) daha iyi önerilere açığım (+Sandalye ofc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 internette superonline veya uydunet tavsiye ederim. bende hem ttnet hem uydunet var. uydunet 50 mb 250 gb akn kullanıyorum. ping olarak ttnet 20 ms'ten aşağı düşmezken uydunet 10 ms'ten yukarı çıkmıyor. Telefonda da ttnet 400 küsür ping çıkarken uydunet'te 40 küsür ping oluyor ve oyunlarda hiç ping sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum 2 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 İnternet için varsa Fiber, yoksa uydunet çok başarılı (kullanıyorum aktif olarak), ttnet ise belli işte tamamen şans. bende 10mbit var 100gb akk. O bitince 3mbti düşüyor limit yok. Gayet başarılı ya, çok nadir sorun yaşadım. TTNet çok üzmüştü beni. Hatta TV içni teledünya bile düşünebilrisin ikisi beraber taahhüt yaptırdıydım ekimde biticek muhtemelen tekrar çakacam bir taahhüt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ttnet yerine göre değişiyor, ama istanbulda mutlu olan görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ben 1 ay önce ttnet çektirdim memnunum valla 25/100 akk 2.5mbps dl yapıyor, pingler bir fiber değil ama fiber olmayan bir altyapı için dl çok iyi. 1 gün neredeyse 14 saat internet gelmedi, cs yerlerde ama onun dışında deneyimim iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 samaella said: Ev düzüyom da ben hala buraya takılmış vaziyetteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 evde teledünya var da, uydunet bağlatsam yeniden kablo mu çekiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 yok çekmiyorlar. çoğaltıcı getirip onu takıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuttum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Bexte romê nine.Bexte romê tınne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 ölçüleri alıp masayı kendine göre yaptır uğraşırım diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar