Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında? Malum 4square check in kısmını daha sosyal bir bölüm yaratarak ayırdı adına da swarm dedi ama sanıyorum insanlar 4squarei buluşma ayarlamak için değil gidecekleri mekanı seçmek için kullanıyorlardı. Hal böyle olunca ben alternatif aramaya başladım. Kimileri facebooktan check in yapmaya başladı. Yelp var amarigada çok iyi burda da iyi olur diyen var. Tripadvisordan bakarım kafam rahat diyen var. Dökülün bakalım ne istiyorsunuz böyle applerden ve hangisi efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Swarm olarak ayrılmasını ben sevmedim ama kullanmaya alıştım. foursquare şuanda mekan keşfetmek için öyle bir köşede duruyor ama pek kullandığımı söyleyemem. Ayırmaları bence gereksiz oldu ikisini hala foursquare çatısı altından devam ettirebilirlerdi gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ayrılmasına gerek yoktu, bi de zaten ikisi ayrı ayrı app'ler var. foursquare'ın özelliği insanlar sosyal amaçlı kullanırken fotoğraf/yorum paylaştıkça mekan hakkında bilgi paylaşmış oluyorlardı. güzel bi database oluşuyordu. insanlar sırf yorum yapmış olmak için resim/yorum paylaşcak olsa tripadvisor falan kullanırdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Çok anlamsız bir hareket yaptı 4s. Avrupa da TripAdvisor, ABD'de Yelp çok kullanılıyormuş. Foursquare kullanıcısı beklenilen seviyede değil. Swarm'ı çıkararak akıllarınca bir plan yaptılar user base'i kazanabilmek için ama ellerinde ki kitleyi kaybedecekler. Ben yelp hiç kullanmadım ama geçen biraz bakındım yani. Çat diye geçersem ne yapacak 4square? ayağını denk alsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 4square yenileniyor,swarm geçici diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 yanlış biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Dünyanın en gereksiz işini yaptı 4sq Swarm'u ayırarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Abiler bu zımbırtılar nedir, ne işe yararlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mekandan karı kaldırıyosun, kimler varmış bakıp ekliyosun. Sonra seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Yelp ve 4Sq bizimde Çok işimize yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Ayrılması bence de sacma oldu. Kimse 4sq kullanmaz artık. Mekanlar ile ilgili geri bildirim ve muhtesem database cope atıldı direkt. İkisi birlikte cok iyi is goruyordu halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 4sq değişikliğe gidecek ama gördüğüm şeyi yanlış hatırlamıyorsam sosyal tarafında çok bi değişiklik olmicak ve bazı şeyler swarm ile çakışcak aslında. swarm niye var anlamadım hala bi de 4sq'ın web tarafı da var, pc'den erişilip kullanılabiliyor. ama swarm öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Swarm'ı iyi kullanan insan stalking'de çığır açabilir. Evlilikler bitecek, çocuklar kesilecek yakında ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ben alışamadım swarma kullanmıyourm artık 4sq yada swarm bi yerede gitmiyorum yeni masaüstü topladım zaten meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 şu 4square hiç denemedim ya. hep bana itici gelmiştir. ay anjelik çek in ay bebek starbaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 hmmm öyleyse bi bakayım xaxax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 abi kimse arkadasları ile biraraya gelmek icin kullanmıyordu uygulamayı. swarm'ı bu yuzden ayırmıslar. arkadaslarının nerede oldugunu gor, onlarla birlikte plan yap vs. sacma sapan antisosyal tiplerin bile kullanmayacagı bir olay. 4sq ile hem gittigin yerleri isaretleyerek kendine ait bir db olusturuyordun, hem de check-in yapanların koydugu fotograflar, fiyatlar ve servis ile ilgili verdigi geribilridimler vb. cok onemliydi. simdi millet check in yapmadıgı bi mekan icin girip uygulamadan geri bildirim vermeyecektir. sahsen ben swarm geldiginden beri girmedim. swarm'u da su anda bosuna kullanıyor gibi hissediyorum. cunku her an nerede olgumu herkese gostermem cok sacma, ayrıca bulusmak icin de telefon ediyoruz birbirimize zaten. uygulamadan bakıp "aaa ahmet parktaymıs, bana cok yakın, hadi yanına gideyim de iki muhabbet edelim" diyecegimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ya şimdi 4s daha bir mekan bulma app yapacağız diye yola çıktı galiba. yakında güncelleyeceğiz demişlerdi zannedersem appstoreda falan. işin garibi, sadece facebook kullanarak hem mekan rateliyorsunuz. hem fotoğraf paylaşabiliyorsunuz, hem insan tagleyebiliyorsunuz + mesela çeşmeye gidiyoruz @izmir yazma olayı bile var. review de oluyor galiba. insanlar farkedemedi bunu. ben de aptal aptal takılıyordum 4s ile. uyandım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 said: Herkes dünyayı farklı bir şekilde keşfediyor – kendilerine has beğenileri, arkadaşları ve güvendikleri insanlar tarafından yönlendirilerek. Yerel arama bu konuda hiçbir zaman başarılı olamadı. Çünkü sizin kişisel beğenilerinizi anlayamadı, ve sonuç olarak, herkese aynı sonuçları gösterdi. Neden iki farklı insan Paris'i ziyaret ettiklerinde aynı önerileri görsünler? Ya da bir bar aradıklarında aynı mekan listelerini görsünler? Bu durumu değiştirmek üzereyiz. Birkaç hafta içinde piyasaya süreceğimiz Foursquare sizin beğenilerinize odaklanacak. Bize nelerden hoşlandığınızı söyleyin, biz de size beğenilerinizle uyuşan mekanlar bulalım, nerede olursanız olun. Bu birkaç şeyin değişeceği anlamına geliyor. - Birincisi, yarından itibaren, bütün check-in'leri yeni uygulamamız Swarm'a taşıyoruz. Endişelenmenize gerek yok; geçmişte yaptığınız tüm check-in'ler, tüm arkadaşlarınız, tüm fotoğraflarınız, hepsi zaten otomatik olarak Swarm'da mevcut. Yaklaşık olarak üçte ikiniz yeni uygulamamızı kullanmaya şimdiden başladı. (Teşekkür ederiz! Bize görüşlerinizi göndermeye devam edin; uygulamalarımızı iyileştirmek için her gün çaba gösteriyoruz – sıradaki yeniliklerin önizlemesini buradan görebilirsiniz) Eğer hala Foursquare kullanarak check-in yapıyorsanız, check-in yapmaya devam etmek için Swarm'ı indirmeniz gerekecek. - Ikincisi, eğer yepyeni bir uygulama geliştiriyorsanız, yepyeni bir logoya ihtiyacınız var. Logomuz, geçmişte kullandığımız check-in işaretinden yeni Foursquare'i temsil edecek bir logoya dönüşüyor. Kendisini harita pini ve süper kahraman ambleminin bir karışımı olarak tasarladık. Biz hep Foursquare'in şehri keşfetmek için sizlere süper güçler kazandırdığını düşündük ve yeni logomuz da bu vizyonu yansıtıyor. Yakında, kendisini telefonunuzun ana ekranında görebileceksiniz. https://playfoursquare.s3.amazonaws.com/emails/blasts/newbranding/foursquare_logo.png - Son olarak, yeni uygulamımıza bir bakış atmanızı istedik. Yeni Foursquare'i açtığınızda ilk göreceğiniz ekran bu olacak. Tıpkı iki farklı kişinin dünyayı aynı görmemesi gibi, iki farklı kişi uygulamamızla da birbirinden farklı bir deneyim yaşayacak. Foursquare'e kendiniz hakkında yeni şeyler öğrettiğiniz anda – beğeniler ekleyerek, uzmanları takip ederek, ya da birkaç gün etrafta dolaşarak – uygulama tamamen size özel hale gelecek. https://playfoursquare.s3.amazonaws.com/emails/blasts/newbranding/tr_homescreen.png Bu Foursquare'i kurduğumuz günden beri bahsettiğimiz 'kişiselleştirilmiş yerel arama' geleceğinin başlangıcı. Uygulamamızı 50,000,000 kişiden oluşan kullanıcı topluluğumuzun yardımıyla, üstüne tüm tavsiyelerinizi, check-in'lerinizi, fotoğraflarınızı, ve akıllı algoritmalarımızı ekleyerek inşa ettik. Bizimle başlangıçtan beri beraber olan kullanıcılarımız, check-in'leriniz ve tarihçeniz mekan tavsiyelerimizi şekillendirmeye devam edecek. Bize ilk defa şans tanıyacak kullanıcılarımız – herhangi bir muhiti en iyi şekilde keşfetme imkanınız olacak, hem de check-in yapmaya gerek kalmadan. Yeni Foursquare'i sizlere ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz. Eğer Foursquare'i check-in yapmak için kullanıyorsanız, Swarm'ı bugün indirin. Ve eğer sadece telefonunuzdaki sarı sayfaları değil de, gerçek bir yerel anlama deneyimini bekliyorsanız, bizi takip etmeye devam edin. Yeni Foursquare yakında sizlerle olacak. - Team Foursquare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 "roket adam" said: Swarm'ı iyi kullanan insan stalking'de çığır açabilir. Evlilikler bitecek, çocuklar kesilecek yakında ahahahah Gerçek bir stalker hedefini kendi imkanları ile bulur. 5 dakika önce falanca mekanda bulundum diye, bütün sosyal platformlarda paylaşım yapan, bir hatunu stalklamanın neresi eğlenceli? Bildiğin stalkı öldürür bu meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Kardeş işte bilmiyosunuz konuşuyosunuz. Söylemicem kendiniz arayın bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Roket beni padawanın al yanına, stalk ı öğret bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 50 liraya söylerim. Arkadaşlarınız tech savvy tipler değilse işe yarama garantili. http://cnr0.org/abimbiliravarmibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 arkadaş listendeki istediğin kişiler için "bu adam bir yerde checkin yaptığında bana haber et" ayarı var. ayrıca sanırım roket'in dediği olay neighborhood sharing seçeneği. bu seçenek aktif olunca arkadaşların senin ne civarda olduğunu görebiliyor check-in yapmasan bile. bu tehlikeli galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 gelmiş yeni 4square, hiç beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar