Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 baya fakülte-esa ortak proje diye başladık, staj olarak devam ediyoruz, pek tasarım müyendisi açıkları yok muhtemelen kadroya almazlar telerobotics labında ama iyi lan. bikaç haftadır devam ediyo ağustos sonu biticek ama soracam, duriyim ben dicem sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 normalde yaptığımdan farklı bişey de yapmıyom aslında, CAD, kilitleme yöntemi seçeyim, komponent arayayım, şurayı nasıl kapatıcaz, orayı nasıl açıcaz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 oha helals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 evet nasanın ufağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 oha orda çalışmak süper olur. olmasa bile referans alacak şekilde kafala adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 hacı inşaat mühendisi lazım mıymış sorsana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ESA ne olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 var işte yukarda linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 gz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 oha ne güzel. böyle stratejik kurumlara alıyorlar mı türkleri ya? zamanında eads ile görüşmüştüm staj için. üstü kapalı bi biçimde 'savaş uçağı üreten bi şirkete türk alınması düşük ihtimal, alman - ispanyol - fransız üstünlüğü var' gibi bi istihbarat almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 roket o duyumun yalan. en yakın arkadaşlarımdan birisi 2 sene İspanya'da CASA uçaklarının yapımında bizzat çalıştı. Hatta birkaç önerisi de şu an CASA uçaklarında vücut bulmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 turku almicak adam daha anasinin karnindan dogmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 türk'ün tek düşmanı türk, bu ülkede kafan çalışıyosa bizim gerizekalılar göremeden yabancılar senle görüşüp kapıp götürüyo ülkelerine, ya da zeki insanlar durmuyo bkz şekil üst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: turku almicak adam daha anasinin karnindan dogmadi.Daha çok "Biz türküz, her istediğimiz yere gireriz!!11" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 takıl orda biraz, ufaktan robot tarafına kaymaya çalış sonra planetary resources tarzı bi yere atlarsın, daha ufak bi firmada daha çok iş yaparsın. sonra firma mining'e başlayınca dünya devlerinden biri satın alır, sen de payına düşeni alır erken emekliliğe ayrılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 JrStorMesT said: türk'ün tek düşmanı türk, bu ülkede kafan çalışıyosa bizim gerizekalılar göremeden yabancılar senle görüşüp kapıp götürüyo ülkelerine, ya da zeki insanlar durmuyo bkz şekil üst. bunu kabul etmek inanın ki benim için çok zor ama ne yazık ki bu çok doğru. benim bahsettiğim arkadaş şu an ........ 'da müdür. daha önce bu cemaatçi geri zekalılar yüzünden yetkileri elinden alınan bir müdür ki bu müdür 200 küsür çeşitli mesleklerden mühendisten oluşan bir ekibin başında olan bir kişi. Kendisine ait insanlı ve insansız uçak tasarımları var. Bazılarının prototipi yapıldı ve uçuruldu. Daha birkaç ay önce 7 senedir arkadaşımın başında olduğu proje ........... teslim edildi. Cemaatçi kadrolar tasfiye edildi ya,şimdi birkaç haftadır yine eski yetkilerini aldı ama o kadar bunalmış ve bıkmış, kendisini o kadar körelmiş hissediyor ki. Zamanında EADS CASA tarafından (CASA'yı yapan firma) kendisine yapılan "kal lan bizimle, kral olursun" burada şeklindeki teklifi kabul etmediği için çokpişman olduğunu daha geçen gün söyledi. Bu ülkede yönetim uğursuzların elinde olduğu sürece harbiden bir şey üretebilmenin, faydalı olabilmenin imkanı yok ya da tamamen tesadüflere kalmış bu topraklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 noktalar ülke mi şirket mi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 şimdi yazınca anlayacaksınız ne olduğunu :) ülke değil. şirket değil. yarı özerk bir kurum. B)- edit: ikinci noktalar ise devlete ait bir kurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ikinci noktalar tübitak, ilkini bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 "roket adam" said: oha ne güzel. böyle stratejik kurumlara alıyorlar mı türkleri ya? zamanında eads ile görüşmüştüm staj için. üstü kapalı bi biçimde 'savaş uçağı üreten bi şirkete türk alınması düşük ihtimal, alman - ispanyol - fransız üstünlüğü var' gibi bi istihbarat almıştım. Benim arkadaş Jaxa'da doktorasını yaptı, şimdi de postdoc yapıyor aynı kurumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Japonları bilemem, Avrupa için konuştum ben. Bi sefer teknik geziye gitmiştik EADS Cassidian'a, orada bile türk pasaportunu görünce bi onbeş yirmi dakika ekstradan beklemiştim, okuldan birileri araya girdi de aldılardı. Hep böyle bi tedirginlik falan içeride. Gerçi hakkaten savaş uçağı üretilen fabrikanın içindeydik yani adamlar harbiden savaş uçağı yapıyordu içeride bilgisayarlar falan açıktaydı ama ne bileyim. Sorduğumda da işte üstü kapalı olarak ya böyle bi politika maalesef ki var demişlerdi. Beni beğenmemiş adamlar demek ki. Halbuki sarışın falanım. Ya da kumral. TÜRKEHİÇBENZEMİYOMKIZLARBUAVRUPALIDİYODU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 o kadar okuyonuz hep insan öldürmek için miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 benimki çok ironikti bi de. savaş uçağı fabrikasında health & safety & environment stajı. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar