navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Anhora said: Bu felsefeye inandığınızda, isterseniz hırsıza para vermiş olun, üzülmezsiniz. Önemli olan niyet sonuçta. dasfdsfdsg abi arasa bulamaz rte senin gibi seçmeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Anhora said: Dworgian said: Daireleri apartmanları fln olduğu halde dilenmeye devam edenlerin, üstünden binlerce lira çıkan dilencilerin haberlerini fln unuttuk sanıyorum? Yaptığınız yardımlar bir şekilde dolaylı olarak yerine ulaşır. Bu felsefeye inandığınızda, isterseniz hırsıza para vermiş olun, üzülmezsiniz. Önemli olan niyet sonuçta. tanrıya inanmak gibi birşey mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Vidar said: Anhora said: Dworgian said: Daireleri apartmanları fln olduğu halde dilenmeye devam edenlerin, üstünden binlerce lira çıkan dilencilerin haberlerini fln unuttuk sanıyorum? Yaptığınız yardımlar bir şekilde dolaylı olarak yerine ulaşır. Bu felsefeye inandığınızda, isterseniz hırsıza para vermiş olun, üzülmezsiniz. Önemli olan niyet sonuçta. tanrıya inanmak gibi birşey mi bu? Tabi inançlılar için geçerli olan bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Yok arkadaş RTE az bile yapıyo ya, böyle insanları gördükçe hakvermeye başladım ben adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Yerine ulaşacak tek yardım, direk olarak o yere yaptığın yardım abi ülkede. Eski zamanların romantizmi kalmadı hiç boşa pembeye boyamayın dünyanızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 wastyrx said: Yerine ulaşacak tek yardım, direk olarak o yere yaptığın yardım abi ülkede. Eski zamanların romantizmi kalmadı hiç boşa pembeye boyamayın dünyanızı :D Valla çocuklara, yardım isteyenlere vereceğim 5-10 lirayla cebim aşınmaz. Herkesin kendi düşüncesi tabi. Ben bunları kafaya takmıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Anhora said: Vidar said: Anhora said: Dworgian said: Daireleri apartmanları fln olduğu halde dilenmeye devam edenlerin, üstünden binlerce lira çıkan dilencilerin haberlerini fln unuttuk sanıyorum? Yaptığınız yardımlar bir şekilde dolaylı olarak yerine ulaşır. Bu felsefeye inandığınızda, isterseniz hırsıza para vermiş olun, üzülmezsiniz. Önemli olan niyet sonuçta. tanrıya inanmak gibi birşey mi bu? Tabi inançlılar için geçerli olan bir seçenek. anhora, fadıla attım linki seni arıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Sıkıntı cebinin aşınması değil ki zaten, mentaliteye destek olmak; ego tatmini/vicdan rahatlatma oluyor seninkisi. Ben açım diyene gel beraber bir şeyler yiyelim diyorum mesela, gelirse ne ala hatta ''şu'' da aç abi dediğinde onu da getir diyorum sonra direk para istiyorlar işte niyeti belli oluyor ixtiri çekiyorum. Yaptığın yardım direk olmazsa benim dediğime çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 iyi bir arkadaş yalnız http://forum.paticik.com/read.php?6,7696323,7696323#msg-7696323 şuradan çıkarımla akpli ve akpli belediyede çalışıyor olması asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 wastyrx said: Sıkıntı cebinin aşınması değil ki zaten, mentaliteye destek olmak; ego tatmini/vicdan rahatlatma oluyor seninkisi. Ben açım diyene gel beraber bir şeyler yiyelim diyorum mesela, gelirse ne ala hatta ''şu'' da aç abi dediğinde onu da getir diyorum sonra direk para istiyorlar işte niyeti belli oluyor ixtiri çekiyorum. Yaptığın yardım direk olmazsa benim dediğime çıkıyor. Tabi o konuda haklısın. Dürüst olmayanlara ben de güvenmiyorum. Sonuçta göz göre göre paramızı sokağa saçmaya hevesli değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Anhora said: Feamer said: gereksizlere gereksiz empati yaparak gerçekten muhtaç olanlarında gerekli yardımları almalarını engellemiş oluyorsunuz... gerçekten ihtiyacı olan o kadar yüzsüzlük yapmıyor, ama sen 10 tane yüzsüz ile muhatap olunca o bir tane ihtiyaçtan ötürü ıvır zıvır satan adamada aynı muameleyi çekiyorsun otomatik olarak. aksi halde her hafta 100-200 tl gibi parayı bu işlere ayırman lazım en az... Çok mu? Neden insanlar elindeki kaynakları paylaşmaktan imtina ediyorlar anlamıyorum. Size kötülük yapana iyilik yapmak zor mu geliyor. Dworgian said: Daireleri apartmanları fln olduğu halde dilenmeye devam edenlerin, üstünden binlerce lira çıkan dilencilerin haberlerini fln unuttuk sanıyorum? Yaptığınız yardımlar bir şekilde dolaylı olarak yerine ulaşır. Bu felsefeye inandığınızda, isterseniz hırsıza para vermiş olun, üzülmezsiniz. Önemli olan niyet sonuçta. doğru kişiye ihtiyaç anında yardım yapmak en doğrusu. ona bakarsan hiç yardım yapılmasın, bütün para kumarda yensin, ekonomik döngü ile zaten ihtiyacı olana gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 'allah rızası için' diyerek dilenen teyzeler oluyor, yere oturmuş, bağdaş kurmuş, otomatiğe bağlamış gibi 'allah rızası için be oğlum, allah rızası için be kızım, bir yardım edin' şeklinde cümleler kuruyor, yanlış beslenme sonucu aşırı derecede yağlanmış vücudu ve zevksiz giysileriyle göz zevkimi bozuyor, yanında durup 'teyze, allah öldü, duymadın mı' diyorum, 'tövbe de oğlum, tövbe de, allah ölür mü hiç' diyor, 'evet teyze, öldü allah, canının istediğini yapabilirsin, git mesela şu bankayı soy, hakkın olanı elde et' diyorum, saçmalamaya başladığımı anlayıp tam laf sokuşturmaya kalkacağı sırada elimi arka cebime atıyorum (ayrıntıya dikkat, bozuk para çıkabilecek yan cebime değil, cüzdan cebime atıyorum elimi) cüzdanımı çıkarıyorum, bir yandan da gözüm üzerinde teyzenin, ellerimin hiçbir hareketini kaçırmıyor teyze, tam odaklanma vaziyetinde, 'allah allah demeyi bırak, allah'ın bir hükmü yok üzerimizde, istediğin şeyleri elde etmeye bak' diyorum ve bir yadan da cüzdanımdakiler karıştırıyormuş gibi yapıyorum, 'hıııı, evet oğlum, haklısın, tabi' falan diye laflar gevelemeye başlıyorlar tam bu sırada, hiç değişmez bu, tam o sırada cüzdanımı karıştırıp vermeye çalıştığım doğru banknotu aramayı bırakıp cüzdanımı hızla arka cebime yerleştirip hiçbir şey söylemeden uzaklaşıyorum oradan, artık ne küfürler savuruyordur içinden bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sonra dilenci sivilmiş, ilerde paketliyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mc_Lovin said: 'allah rızası için' diyerek dilenen teyzeler oluyor, yere oturmuş, bağdaş kurmuş, otomatiğe bağlamış gibi 'allah rızası için be oğlum, allah rızası için be kızım, bir yardım edin' şeklinde cümleler kuruyor, yanlış beslenme sonucu aşırı derecede yağlanmış vücudu ve zevksiz giysileriyle göz zevkimi bozuyor, yanında durup 'teyze, allah öldü, duymadın mı' diyorum, 'tövbe de oğlum, tövbe de, allah ölür mü hiç' diyor, 'evet teyze, öldü allah, canının istediğini yapabilirsin, git mesela şu bankayı soy, hakkın olanı elde et' diyorum, saçmalamaya başladığımı anlayıp tam laf sokuşturmaya kalkacağı sırada elimi arka cebime atıyorum (ayrıntıya dikkat, bozuk para çıkabilecek yan cebime değil, cüzdan cebime atıyorum elimi) cüzdanımı çıkarıyorum, bir yandan da gözüm üzerinde teyzenin, ellerimin hiçbir hareketini kaçırmıyor, tam odaklanma vaziyetinde, 'allah allah demeyi bırak, allah'ın bir hükmü yok üzerimizde, istediğin şeyleri elde etmeye bak' diyorum, 'hıııı, evet oğlum, haklısın, tabi' falan diye laflar gevelemeye başlıyorlar tam bu sırada, hiç değişmez bu, tam o sırada cüzdanımı karıştırıp vermeye çalıştığım doğru banknotu aramayı bırakıp cüzdanımı hızla arka cebime yerleştirip hiçbir şey söylemeden uzaklaşıyorum oradan, artık ne küfürler savuruyordur içinden bilemiyorum 10/10 tekrardan okurum Feamer said: sonra dilenci sivilmiş, ilerde paketliyorlar... dlc, turkish corrupted ai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ben bunlardan birine 2 lira vermiştim. parayı çıkarırken cüzdandaki kağıt paralara göz atıp "bi sürü paran var versene biraz" demişti yüzsüzlüğün dibine vurup. 2 lirayı geri istedim. bastı gitti. bu da böyle bi anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sivil polis numarası yapın,işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 kulaklıklarım ve ben... Direkt duymadan ilerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 µh said: başlık açanı var bi de bunların asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 LathspeLL said: kulaklıklarım ve ben... Direkt duymadan ilerliyorum. kulaklarım ve biz... olmalıydı, kulaklarını kişileştiriyorsan agzın,burnun,gözün hepsi ile biz oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Akito said: Mc_Lovin said: 'allah rızası için' diyerek dilenen teyzeler oluyor, yere oturmuş, bağdaş kurmuş, otomatiğe bağlamış gibi 'allah rızası için be oğlum, allah rızası için be kızım, bir yardım edin' şeklinde cümleler kuruyor, yanlış beslenme sonucu aşırı derecede yağlanmış vücudu ve zevksiz giysileriyle göz zevkimi bozuyor, yanında durup 'teyze, allah öldü, duymadın mı' diyorum, 'tövbe de oğlum, tövbe de, allah ölür mü hiç' diyor, 'evet teyze, öldü allah, canının istediğini yapabilirsin, git mesela şu bankayı soy, hakkın olanı elde et' diyorum, saçmalamaya başladığımı anlayıp tam laf sokuşturmaya kalkacağı sırada elimi arka cebime atıyorum (ayrıntıya dikkat, bozuk para çıkabilecek yan cebime değil, cüzdan cebime atıyorum elimi) cüzdanımı çıkarıyorum, bir yandan da gözüm üzerinde teyzenin, ellerimin hiçbir hareketini kaçırmıyor, tam odaklanma vaziyetinde, 'allah allah demeyi bırak, allah'ın bir hükmü yok üzerimizde, istediğin şeyleri elde etmeye bak' diyorum, 'hıııı, evet oğlum, haklısın, tabi' falan diye laflar gevelemeye başlıyorlar tam bu sırada, hiç değişmez bu, tam o sırada cüzdanımı karıştırıp vermeye çalıştığım doğru banknotu aramayı bırakıp cüzdanımı hızla arka cebime yerleştirip hiçbir şey söylemeden uzaklaşıyorum oradan, artık ne küfürler savuruyordur içinden bilemiyorum 10/10 tekrardan okurum alıntılayıp not vererek teveccüh göstermişsiniz, saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Çakma tommy gömlek giymiş adam yaklaşır. Yeni yurtdışından geldiğini bir sürü orjinal parfüm getirdiğini ve elindeki lacoste poşeti içinde kalan tek parfümü gösterir. Orjinali 200 TL dir. Ama çok hayırsever olduğundan 100 TL ye vereyim abi sana der. Yakşalık bir 5-6 sene önce başıma gelmiş bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Işıklara gişe kurmuş bir şişman kadın görmüştüm bir sefer yaşı anca 50 civarı ve domuz gibi sağlıklı duruyordu ayakta, yanından geçen ışıkta bekleyen herkesten para alıyor, bana da boş geçme evladım dediydi gülüp yürüdüm tabii, bildiğin biletçi gibiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 kadıköyde gece 12 de bahariyede 2 genç yolumu kestiydi böyle, ulan bi de normalde insanların o saatte bile yürüdüğü yerden bir allahın kulu geçmedi.İri yarı da adamım ama baktım heriflerle gerginlik büyüyo yapıştırdım 10 lirayı devam ettim. Lanet ettim bu ülkede yaşadığıma akabinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 gurur yapıp bıçak yiyip ölmeliydin. ben öyle yapmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Yukarıda yazılanın hemen hemen aynısı.2 sene önce Ankarada, arkadaşım ve işte birkaç genç kampüsten dönerken yanlarına bir araba duruyor, "Gençler bi saniyeniz var mı" diyerek şık giyinimli bir adam iniyor. Adam anlatıyor işte klasik, mallarım gümrükte kaldı, elimde parfümler var original falan."Gençler sakın yanlış anlamayın bakın yanımda 1500 dolar var, bunları elimde kalmasın diye satıyorum" zart diye çıkarınca dolarları bizimkilerin gözü boyanıyor alıyorlar birer şişe parfüm. Velhasıl çocuk anlattı bunu bize. Oğlum seni yemişler yapma etme original olma şansı yok bunların, 1500 dolar dediğin para mı sanki, adam dolandırıcı. Olmadı inanmadı bize. Aldıkları parfümler b.ktan çıktı tabi ama inadına bitirene kadar kullanmıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar