Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 demin 532 diye bi numara aradı dedi önümüzdeki ay kullandığınız tarifenin taahhütü bitiyor size interneti yoğun kullandığınızdan dolayı yeni paket teklifiyle geldik dedi. detayına girdi dediki 4 gb internet 1000 sms 500 dk ve 59 tl. tamam dedim 2014 eylül ayına kadar taahhüt yaptım onayladım. telefona mesaj geldi hayırlı olsun vs hattınız 2 gb internet ve 500 dk konuşma olan tarifeye geçmiştir diye. lan noluyoz dedim ayaküstü düdüklemeye kalktılar beni diye turkell in websayfasından müşteri temsilcisine bağlandım. derdimi anlattım 2gb paket olan hatta geçmişsiniz yazdı adam once. benim kanalım değil yetkili kanalla gorusmelisiniz şikayetiniz hakkında dedi önce bi mail adresi verdi. Adama dedim beni arayan müşteri temsilcimdi seninde altında müşteri temsilcisi yazıyor ne kanalından bahsediyon daha. Sonra işte r çizdi gerekli yerlere aktaracağım size telefon ile dönüş yapıcaz en kısa süre içinde dediler. Konuşmayı istedim mail ortamında, böyle bir hizmet yok fakat kayıt altındadır dediler. bakalım nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 konuşmayı savcılık isterse veriyorlar sadece. sana vermiyorlar. kendi çıkarları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 telefondan önerilen hiç bir şeyi kabul etmeyin ya no exceptions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 kek said: konuşmayı savcılık isterse veriyorlar sadece. sana vermiyorlar. kendi çıkarları için. yazışma olucak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 yıl 2014 hala turkcell kullanıyosan haketmişsin kusura bakma. avea 2gb internet, 2k sms, 500 dakika 27 liradan 3 yıldır kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 telefonda açık açık senden onay istemiştir 4gb falan diye. eğer eminsen 4gb dediğine düzeltirler kaydı dinleyip. kaydı sana vermiyorlar yalnız savcılık istemediği sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 eminim ya 4 gb 1000 dk dedi. 2 gb 500 dk kitlediler. üzerine bide smsleri aldılar elimden. ben ne güzel her ay kullanmıyorum diye arkadaşlarımla harf harf yazarak smsleşiyodum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 valla bana 2 kez daha uygun tarife verdiler o an kullandıgımdan turkcellden telefonla arayıp. hatta birinde varolan taaahut umu aynı taahut suresinde tutup neredeyse aynı paraya(2 tl fark vardı) bana cok daha uygun tarifeye gecirdiler. bi talihsizlik olmus senin acından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Kaede said: telefondan önerilen hiç bir şeyi kabul etmeyin ya no exceptions this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 lan konuyu görünce bi bakam dedim extreey olm benide ayakta götürüyomuş bu tırtsel hıamınna 59 liramı ne alıyolar sanıyodum oto ödemede, bi bokta bakmıyom extreye 80-90 götürmüşler 1 yıldır aradım elemanları yok mesaj atmışınız yok limiity geçmişiniz cart curt lan telfonda küfür etsende parayı geri vermiyoalr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Duzeltirler ara kaydimin dinlenmesini istiyorum bana tarife yanlis anlatildi diye kem kum ederse mudurunu iste israrla, cozulur en gec yarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 JrStorMesT said: yıl 2014 hala turkcell kullanıyosan haketmişsin kusura bakma. avea 2gb internet, 2k sms, 500 dakika 27 liradan 3 yıldır kullanıyorum Sisli merkezden ayrilmiyosun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Belki müşteri temsilcisi seçim yaparken yanlış olanı işaretlemiştir diyeceğim ama zor gibi görünüyor. Taahüt vermen önemli değil hemen gene istediğin pakete geçme talebinde bulunursan taahhütlü geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Esh güzel söylemiş, Avea ucuz ama çekmedikten sonra napayım o tarifeyi. O Bimcell cimcell Pocell gibi altyapı hizmeti verdiklerinin hali iyice beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bunların hepsi böyle abi geçenlerde de vodafone'dan babamı sürekli arayıp taciz ediyorlarmış taahhüt bitecek avantajlı paketlerimiz var diye babam istemiyorum diyormuş en son adam taahhütnameyi yollayalım evinize istemezseniz geri yollayın demiş babam da olur demiş taahhütnameyi aldığı gibi geri yollamış bu şerefsiz de kendi imzasını atıp yeni taahhütlü tarifeye geçirmiş babamı 1 hafta uğraştırdı bizi ipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 59 liraya o tarife varsa yakarim ben turkcelli. Daha 2 ay once 1 gb 1000sms 500dk 50 liradan en uygun diye kitlediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Vay arkadaş, yolda yürürken sağda solda gsm yetkili bayi gördüğünüzde girin. Tarife bilgilerinin olduğu broşürler var. 3 kuruş indirim için yaşadığınız rezalete bak... Vodafone red kullanıyorum. İşyerinden bedava hat vermek istediler, onun yerine faturanın yarısını ödemelerini istedim. 49,50'ye 4000 dk, 4000.sms, 4+1 gb hediyeli internet, vodafone ve sabit hat sınırsız, özel müşteri hizmetleri, telefon bozulduğunda kılımı kıpırdatmadan gelip, idareten telefon verip benim yerime garanti ve tamir işlerine bakmaları, vs... Vodafone red <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bu gün mesaj atmışlar talebiniz incelenecektir diye. bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 şu taahhütüm bitsin de ben de vodafone düşünüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Bence vodafone düşünenler geçsin, düşünmeyin ikinci kere. Sonra nasılsa tırt da olsa turkcell'e döneceksiniz... Unutmayın kapsama alanı != 3g çekim alanı Şu an vodafone %50'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Alakası bile yok. Turkcell anca sallasın dursun. En hızlı biziz tiri viriyiz diye 3G'de. Yalan mkay. Geldim yazlığa, taktım vınn'ı. En son model vınn it gibi internet vermesi lazımken 512kbps veremiyor alet. Turkcell bildiğin TIRT! Vodafone telefondan wifi hotspot açıyorum. Akıyor alet. Keywords: Turkcell Vınn boktan tırt yavaş çok kötü niye kötü niye yavaş pahalı berbat rezil kepaze yerlerde sürünüyor shitcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bi gaz avea'ya geçtim. Kapsama şeysi gerçekten kötü. 1 ayın sonunda turkcell'e geri döndüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Kaede said: telefondan önerilen hiç bir şeyi kabul etmeyin ya no exceptions telefonda uydunet tarifesi önerdiler, kabul ettim, 5 gün sonra kabul ettiğim tarifenin fiyatını 10 lira daha düşürdüler. EXCEPTIONS... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 uydunete bi indirim geldi 10 tl kadar. niye öyle oldu bilmiyorum. SMS ile bildirdiler hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 vaperon said: Alakası bile yok. Turkcell anca sallasın dursun. En hızlı biziz tiri viriyiz diye 3G'de. Yalan mkay. Geldim yazlığa, taktım vınn'ı. En son model vınn it gibi internet vermesi lazımken 512kbps veremiyor alet. Turkcell bildiğin TIRT! Vodafone telefondan wifi hotspot açıyorum. Akıyor alet. Keywords: Turkcell Vınn boktan tırt yavaş çok kötü niye kötü niye yavaş pahalı berbat rezil kepaze yerlerde sürünüyor shitcell Denk gelmişsin, üzgünüm. Bildirdin mi vınn'ın çekmediğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar