Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell !

Aiko

Öne çıkan mesajlar

demin 532 diye bi numara aradı dedi önümüzdeki ay kullandığınız tarifenin taahhütü bitiyor size interneti yoğun kullandığınızdan dolayı yeni paket teklifiyle geldik dedi. detayına girdi dediki 4 gb internet 1000 sms 500 dk ve 59 tl. tamam dedim 2014 eylül ayına kadar taahhüt yaptım onayladım.

telefona mesaj geldi hayırlı olsun vs hattınız 2 gb internet ve 500 dk konuşma olan tarifeye geçmiştir diye.

lan noluyoz dedim ayaküstü düdüklemeye kalktılar beni diye turkell in websayfasından müşteri temsilcisine bağlandım. derdimi anlattım 2gb paket olan hatta geçmişsiniz yazdı adam once. benim kanalım değil yetkili kanalla gorusmelisiniz şikayetiniz hakkında dedi önce bi mail adresi verdi.

Adama dedim beni arayan müşteri temsilcimdi seninde altında müşteri temsilcisi yazıyor ne kanalından bahsediyon daha. Sonra işte r çizdi gerekli yerlere aktaracağım size telefon ile dönüş yapıcaz en kısa süre içinde dediler.

Konuşmayı istedim mail ortamında, böyle bir hizmet yok fakat kayıt altındadır dediler.

bakalım nolucak.
Sosyal ağlarda paylaş

lan konuyu görünce bi bakam dedim extreey
olm benide ayakta götürüyomuş bu tırtsel
hıamınna
59 liramı ne alıyolar sanıyodum
oto ödemede,
bi bokta bakmıyom extreye
80-90 götürmüşler 1 yıldır
aradım elemanları
yok mesaj atmışınız yok limiity geçmişiniz cart curt
lan telfonda küfür etsende parayı geri vermiyoalr :)
Sosyal ağlarda paylaş

bunların hepsi böyle abi geçenlerde de vodafone'dan babamı sürekli arayıp taciz ediyorlarmış taahhüt bitecek avantajlı paketlerimiz var diye babam istemiyorum diyormuş en son adam taahhütnameyi yollayalım evinize istemezseniz geri yollayın demiş babam da olur demiş taahhütnameyi aldığı gibi geri yollamış bu şerefsiz de kendi imzasını atıp yeni taahhütlü tarifeye geçirmiş babamı 1 hafta uğraştırdı bizi ipneler.
Sosyal ağlarda paylaş

Vay arkadaş, yolda yürürken sağda solda gsm yetkili bayi gördüğünüzde girin. Tarife bilgilerinin olduğu broşürler var. 3 kuruş indirim için yaşadığınız rezalete bak...

Vodafone red kullanıyorum. İşyerinden bedava hat vermek istediler, onun yerine faturanın yarısını ödemelerini istedim. 49,50'ye 4000 dk, 4000.sms, 4+1 gb hediyeli internet, vodafone ve sabit hat sınırsız, özel müşteri hizmetleri, telefon bozulduğunda kılımı kıpırdatmadan gelip, idareten telefon verip benim yerime garanti ve tamir işlerine bakmaları, vs...

Vodafone red <3
Sosyal ağlarda paylaş

Alakası bile yok. Turkcell anca sallasın dursun. En hızlı biziz tiri viriyiz diye 3G'de. Yalan mkay.

Geldim yazlığa, taktım vınn'ı. En son model vınn it gibi internet vermesi lazımken 512kbps veremiyor alet. Turkcell bildiğin TIRT!

Vodafone telefondan wifi hotspot açıyorum. Akıyor alet.

Keywords: Turkcell Vınn boktan tırt yavaş çok kötü niye kötü niye yavaş pahalı berbat rezil kepaze yerlerde sürünüyor shitcell
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Alakası bile yok. Turkcell anca sallasın dursun. En hızlı biziz tiri viriyiz diye 3G'de. Yalan mkay.

Geldim yazlığa, taktım vınn'ı. En son model vınn it gibi internet vermesi lazımken 512kbps veremiyor alet. Turkcell bildiğin TIRT!

Vodafone telefondan wifi hotspot açıyorum. Akıyor alet.

Keywords: Turkcell Vınn boktan tırt yavaş çok kötü niye kötü niye yavaş pahalı berbat rezil kepaze yerlerde sürünüyor shitcell

Denk gelmişsin, üzgünüm. Bildirdin mi vınn'ın çekmediğini?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...