Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Gece 4 uyanmışım dışarı buz gibi kar yağdı yağacak ve dayanamadım açtım izledim. Çok güzel filmdi yani şöyle söyliyim Tarantino farkı var filmde. 12 angry man gibi tek bir yerde geçiyor hikayenin özü (onun gibi bir kurgu,konu yok hatta yanına yanaşamaz ) ama tarantino izletiyor abi. Bi django degil diyenler bence iki filmi karşılaştırmamalı. Adam yapmış güzel olmuş net. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 75/100 klasik tarantino ama bu sefer ilk 1,5 saat olmamis. 2,5 saat filmde yapmasin kimse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 nerede izlediniz lan çıktı mı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 dvdscr izleyip yorumluyor elit pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 niye sadece bir kaç yerde var len bu? marmara parkta niye yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Film güzeldi klasik tarantino filmi. Basterds bana göre tarantino'nun en kötü filmi ama django ve bu filmi bana kalırsa diğer filmleri kadar güzel. ha kill bill de basterds'ın bi tık üstünde işte eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Seele said: tarantino tam bir ruh hastasi. Ruh hastası olmadan yapılacak işler değil zaten bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 yloibx said: Film güzeldi klasik tarantino filmi. Basterds bana göre tarantino'nun en kötü filmi ama django ve bu filmi bana kalırsa diğer filmleri kadar güzel. ha kill bill de basterds'ın bi tık üstünde işte eyyorlamam bu kadar. Inglourious Basterds tarantino'nun en iyi filmlerinden biri bence... Finali vermek istediği mesajı yansıtma adına gelmiş geçmiş en iyi finallerden biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Kan vahset gozyasi mi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 bende tarantino nun son filmlerini,pulp fiction hariç eski filmlerine göre daha çok beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Tarantino ve Rodriguez bence bu yüzyılın en iyileri. Kimse kusura bakmasın JJ, Del Toro, Kameron, Ang lee, polansky, riddley scott, Cronenberg, Lynch, Nuri Bilge Ceylan, Von Trier, Scorsese, Peter jackson, Nolan hepsi ÇOK ÇOK iyi yönetmenler ama Tarantino ve Robert Rodriguez bence en iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 saydıklarının çoğu tarantino ve rodriguezden daha iyi bence asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 özetle quentin tarantin kim olduğunu unutmuş sonra quentin tarantino filmlerini izleyip, kendi hakkındaki yorumların özetini okuyup bir film yapmış gibiydi. üç saatime acımadım. benimle gelen iki arkadaşım filmi beğenmediler, üzüldüm. karışık duygular. OoOooOoOo değil ama orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 dün izledim sinemada. Ben eğlendim , tam bir tarantino filmiydi, şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 sence? :D ahaha mortis oltaya geldiğini sezinleyerek mesajını editlemiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 i r8 8/8 plz no h8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Olta yok gerçekten o yorumu filmi izlemeden yapmıştım keza hala izlemedim. Ama çok genel geçer ifade zaten, hani farklı bişi bekleyen var mıydı filmden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 cinemaximumlarda yok mu ya film? mybilet'te falan göremedim. Neyse gerçi diğer sinemalarda daha ucuz filmler daha da iyi olur da şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 var? https://www.cinemaximum.com.tr/filmler/the-hateful-eight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 bizim buradakinde yokmuş ya, pii neyse 10TL'lik sinemada izlerim daha iyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 axedice said: Olta yok gerçekten o yorumu filmi izlemeden yapmıştım keza hala izlemedim. Ama çok genel geçer ifade zaten, hani farklı bişi bekleyen var mıydı filmden? hayır da rakamları ile tutturmuşun olayı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 magnificent seven izlmemeişl cahiller gleip burda westerm filmi icin iyi kötü falan diyosunuz. vasat film işte. ilham aldığı klasiklerin yanında fazlasıyla cılız, ici bos ve tekrar tekrar ısıtılmıs. adam buzluktan cıkarmıs formülü cözülmeden tavaya atmıs, yanmış ama pişmemiş haliyle bize sunmus işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Tiyatrovari havası hoşuma gitti filmin. Tarantino yine üst düzey hikaye anlatıcılığını göstermiş, sıradışı karakterler de hikayeyi canlı tutuyor. Tarantino'nun mesaj verme çabasının filmden filme artması dikkat çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 sjwlerden pcden baydiniz ama pendulumun diger tarafi da boyleydi cocuklar diyerek nasihat veriyor bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar