forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 tarantinonun sadece bu filmi desteklediğini ve reklamı için elinden geleni yapcağı söyleniyordu haberlerde yani filmle alakaası yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Volfied, 04 Ocak 2005 16:04 tarihinde demiş ki: kara murat da nerde koreografi yapıyolar da biz bir kerede 10 kişiyi kestiğine inanabiliyoruz? arada bayagı bir sure oldugu için ister istemez birazcık teknoloji farkı oluyo ozur dilerim ayrıca kafası kesilen lucy lui'nun konusması nasıl uzak dogu kulturu ya da dovus sanatının gostergesi olur ya da uma thurmanın sırtında hanzosuyla ucaga binmesinin[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bi dk teknolojiyle beeraber insanların hareketleri mi gelişti gayet eski jackie chan filmleri var? yapmasını bilen yapıyo kardeşim bu kadar basit yapamayıp olup sahneyi göstermeden bize yaptığını yedirmeye çalışanlarla da dalga geöçiyoruz nereli olursa olsun filmdeki mantık hatalarını bi kenara at, bana saydırma yeşilçamın kamera ve mantık hatalarını koreografiye dövüşü tartışıyoruz biz burda konuyu değiştirme kısacası[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 tamam yesilcam hata yapmıs guluyoruz tarantino yapıyo hayran kalıyoruz ikisindede mantık hatası ikisindede sacmalık peki neden birisine hayran kalıyoruz ben kara murat filmleri muhtesemdir tarantinoya basar demiyorum ikiside birbirinden sacma[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 mantıklı ama yinede baska baska sacmalıklarda var sonucta bahsettigim gibi mesela uma thurman sırtında hanzoyla ucaga biniyo yada lucy lui beyni gozukurken bu gercek bi hanzo diyo ne bilim lucy lui adamın kaafasını kesiyo gtadaki gibi boynundan fıskiye gibi kan fıskırıyo[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ya zaten bu filmi izlerken zevk alamayan bi insana anlatamazsın ki filmin güzelliğini .. o kurgu o müzik oyunları karda dövüş öncesinde go-go yubari ile dövüş ve bütün bu tartıştığınız saçmalıkların filme müthiş şekilde yedirilmesi ben koltuğumda çakılı kalmıştım tartışmak yersiz valla .. filme aksiyon filmi diyenler de var susuyorum sadece[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: jankis, 07 Ocak 2005 00:22 tarihinde demiş ki: ya zaten bu filmi izlerken zevk alamayan bi insana anlatamazsın ki filmin güzelliğini .. o kurgu o müzik oyunları karda dövüş öncesinde go-go yubari ile dövüş ve bütün bu tartıştığınız saçmalıkların filme müthiş şekilde yedirilmesi ben koltuğumda çakılı kalmıştım tartışmak yersiz valla .. filme aksiyon filmi diyenler de var susuyorum sadece o deovus sahnelerini sevmiycek bir insan olması imkansız bende hasta oldum ama sonucta filmin adam gibi bi senaryosu olmadan mantıksız mantıksız seylerle doldurduktan sonra oturup aptal aptal ooo nası kesiyo demek sacmalıktır o zaman filmi keselim dovus sahnelerini yanyana koyalım sadece oraları izleyelim zevk alalım ve bunugercekten sevicekseniz sizin için yapabilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bizim filmlerin yakşlaşık 2-3 haftada çekildiği yabancı filmlerin ise minimum 8 aydan başlayan çekim süreleri olduğundan karşılaştırmamaız gerektiğine inanıyorum.[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben senaryo koyu die solemedim sadece dovus sahnesiyse senaryoyla vakit kaybetmiyelim direk oraları izleyelim dedim[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 şuan yine kanal d'de gösteriliyor da, böyle bir soundtrack yok ya cidden, tarantino'nun ellerini sadece şu soundtrack yüzünden bile öpebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hakkaten ya ilk izlediğimde tarantino ak demiştim de adam yapmış harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 evet kill bill'i sevmistim fakat sunu okumanizi tavsiye ederim. http://www.sanatlog.com/sanat/toshiya-fujitanin-lady-snowblood-ikilemesi/ tarantino busted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 adam çalmadım demiyoki abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 boşuna denmemiş tarantino osbir çekse izlerim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bu akşam da 2. film var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar