yuttum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Bu adamlar kalkıp bu cografyaya gelmişler, başları Türk olabilir ama halkı asimile ederek zorla türk yapmıslar resmen,%1 türk arasan zor bulursun suan, anadolu halkıyız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Allah var mı yok mu çabuk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 talas savaşından önce yok sonra var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 sen dur, bunlar iyi günleriniz, daha avrupa'yı fethedicez, anadolu'ya geldiğimizde bizans ordusu'ndan ayrılıp yanımızda savaşan, daha biz gelmeden önce bizans'a paralı askerlik yapan türkleri düşün, bugün avrupa'nın dört bir yanında türkler yaşıyor, almanya'da 2,5 m türk var, alman ordusunda şu anda çeşitli görevlerde türkler askerlik yapıyor, nasıl anadolu'ya girdiğimizde türkler bizim yanımızda savaştılarsa aynısı gene yaşanacak, geçen sefer viyana'dan döndük, kırım tatarları sattı bizi, kuşatma yapan ordumuzu avrupalı süvarilerden korumadı, bir dahakine hazırlıklı gelcez, kaçacak yeriniz kalmayıncaya kadar her karşılaştığımız milleti türkleştirmeye devam edicez, bkz: kırgızlar, gerek kızlarını alarak, gerek dilimizi öğreterek zorla türkleştiricez, kaçamazsınız kurtulamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 mc_lovin, eğer böyle düşünmüyorsan başarılı bir yazı, düşünüyorsan üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 trolllemenin gerçek şekli budur aslında, karşındaki ciddi olup olmadığını anlamayacak, yoksa bu forumdaki gibi trolllediği alenen belli olan insanların yaptıkları gibi değil, ninja mesela bunun güzel bir örneğiydi, skype'ta bile konuşmuş adam, japonya'yı anlatmış. /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 tabi barbarız ne sandın, fury takılıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 en başından söylemiştim ben ninjanın fake olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 BAR&BAR oha çok guzel marka olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ohh barbarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Aluriel said: en başından söylemiştim ben ninjanın fake olduğunu dervişe malum olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 haydi gelin türkleri yerelim yaaayyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Barbarlık gibisi var mı yaa, her şey serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mc_Lovin said: Aluriel said: en başından söylemiştim ben ninjanın fake olduğunu dervişe malum olurmuş yeteri kadar barizdi fake olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ilk ben demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 kuddusi de troll bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Aluriel said: en başından söylemiştim ben ninjanın fake olduğunu abi herkes söylemişti ama adam çok iyi ve eğlenceliydi gelsin tekrar ninjalasın bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ne herkes söylemişti ya ircde gelip ninja rpsi yapıyordu herkes de yiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 türk değilim sadece insanım , sizde saçma kimlikleriniznden kurtulun özgür olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 yörüğüm ben asla bırakmam kimliğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 yörükler fav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 helal lan Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 yörükler eklesin kıps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Conan aslında Türktü, Denizlinin yerlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar