yuttum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Şimdi şu resimdeki şeyi dilinizle sol tarafa çekip ezdiginizi ve o hamurun dagıldıgını hissedin,şerbetin aktıgını ve aldıgınız hazzı hissedin
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 http://cocodonuts.com/images/GlazedPortlandDonuts.jpg
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Şerbetli tatlıları hep en iyi yapıyor burası denilen yerlerde yedim, hala overrated olduğunu düşünüyorum. Baklava, sarma, şöbiyet zaten meh. Lokma, tulumba gibi tatlılar iğrenç.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Kaede said: lokma overrated ya Abi nasil overrated olmasin ki, Lokma helva revani. Mk bi fransizin tatlisina bakiyosun bi de bizimkilere, bu ne lan?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Bi tek baklavada yok ediyoruz heryeri
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Antep'te yemediysen baklavayi, haksizsin.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 kavrulmuş tahin ve dondurma/kaymakla yapılan bir tatlı var. adına bulana tam yüzbin lira vericem
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Esh said: Bi tek baklavada yok ediyoruz heryeri cok var bizim künefeyi nasıl unutuyonuz ya. Bir de hatayın kabak tatlısı cok fena birşey adını bilmiyorum http://alyaberke.mutfaksirlari.com/files/2013/02/kire%C3%A7te-kabak-tat.por_.re%C3%A7-tavuk-sote-006K.jpg
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Fistan said: revani akar ya aşırı şerbeti olmadıktan ve limonu ayarlıysa ben de severim revaniyi
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 mavi haşhaş koyuluyor hamuruna yaparken efsane oluyor revani çıtır çıtır
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 lan güllaç yemedim ben bu sene hiç. akşama gideyim bir tatlıcıda yiyeyim bari ya. dışarıda da gül suyu koyuyorlar. çok kötü oluyor. aileden de kimse yok burada :( güllaçsız kaldım lan.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Ben şerbeti çok sevmiyorum. Az şerbetli ve bol tarçınlı lokmayı yerim =/
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 bildiğin arkadaşlarım filan bile yok istanbulda. kendi kendimin elini öpüp, dışarıda tatlı ısmarlayayım bari emk
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 barbu said: lan güllaç yemedim ben bu sene hiç. akşama gideyim bir tatlıcıda yiyeyim bari ya. dışarıda da gül suyu koyuyorlar. çok kötü oluyor. aileden de kimse yok burada :( güllaçsız kaldım lan. Gel la anneanne güllacı var bizde.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 http://www.petekpastanesi.com.tr/dynamicAddedFiles/images/big/73-fistiklihalepburma.jpg http://www.petekpastanesi.com.tr/dynamicAddedFiles/images/big/63-peynirlikunefe.jpg bide şu alttakinden bol bol var ama tadı leş http://www.petekpastanesi.com.tr/dynamicAddedFiles/images/big/298-kombesade.jpg i <3 hatay
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 olm o alttakini güzel yaparlarsa epic tadı var. kırıkhan taraflarında güzel yapıyolar onu. bu arada petek reklamı yapmışız gözümden kaçtı sanma
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Fistan said: mavi haşhaş koyuluyor hamuruna yaparken efsane oluyor revani çıtır çıtır oha yıllar sonra şaşırttın helal team (tu) içi böyle hafif gri/yeşil bir renk oluyor kıtır kıtır tohumlu inanılmaz
Öne çıkan mesajlar