yuttum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Şimdi şu resimdeki şeyi dilinizle sol tarafa çekip ezdiginizi ve o hamurun dagıldıgını hissedin,şerbetin aktıgını ve aldıgınız hazzı hissedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 http://cocodonuts.com/images/GlazedPortlandDonuts.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Şeker yemiycwm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 lokma overrated ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Hayal ettim midem kalkti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Şerbetli tatlıları hep en iyi yapıyor burası denilen yerlerde yedim, hala overrated olduğunu düşünüyorum. Baklava, sarma, şöbiyet zaten meh. Lokma, tulumba gibi tatlılar iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Kaede said: lokma overrated ya Abi nasil overrated olmasin ki, Lokma helva revani. Mk bi fransizin tatlisina bakiyosun bi de bizimkilere, bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Bi tek baklavada yok ediyoruz heryeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Antep'te yemediysen baklavayi, haksizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 irmik var biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 kavrulmuş tahin ve dondurma/kaymakla yapılan bir tatlı var. adına bulana tam yüzbin lira vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 revani akar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Esh said: Bi tek baklavada yok ediyoruz heryeri cok var bizim künefeyi nasıl unutuyonuz ya. Bir de hatayın kabak tatlısı cok fena birşey adını bilmiyorum http://alyaberke.mutfaksirlari.com/files/2013/02/kire%C3%A7te-kabak-tat.por_.re%C3%A7-tavuk-sote-006K.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Fistan said: revani akar ya aşırı şerbeti olmadıktan ve limonu ayarlıysa ben de severim revaniyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 mavi haşhaş koyuluyor hamuruna yaparken efsane oluyor revani çıtır çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Sütlü nuriye (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 güllaç plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 lan güllaç yemedim ben bu sene hiç. akşama gideyim bir tatlıcıda yiyeyim bari ya. dışarıda da gül suyu koyuyorlar. çok kötü oluyor. aileden de kimse yok burada :( güllaçsız kaldım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Ben şerbeti çok sevmiyorum. Az şerbetli ve bol tarçınlı lokmayı yerim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 bildiğin arkadaşlarım filan bile yok istanbulda. kendi kendimin elini öpüp, dışarıda tatlı ısmarlayayım bari emk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 barbu said: lan güllaç yemedim ben bu sene hiç. akşama gideyim bir tatlıcıda yiyeyim bari ya. dışarıda da gül suyu koyuyorlar. çok kötü oluyor. aileden de kimse yok burada :( güllaçsız kaldım lan. Gel la anneanne güllacı var bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 benim yerime de ye. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 http://www.petekpastanesi.com.tr/dynamicAddedFiles/images/big/73-fistiklihalepburma.jpg http://www.petekpastanesi.com.tr/dynamicAddedFiles/images/big/63-peynirlikunefe.jpg bide şu alttakinden bol bol var ama tadı leş http://www.petekpastanesi.com.tr/dynamicAddedFiles/images/big/298-kombesade.jpg i <3 hatay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 olm o alttakini güzel yaparlarsa epic tadı var. kırıkhan taraflarında güzel yapıyolar onu. bu arada petek reklamı yapmışız gözümden kaçtı sanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Fistan said: mavi haşhaş koyuluyor hamuruna yaparken efsane oluyor revani çıtır çıtır oha yıllar sonra şaşırttın helal team (tu) içi böyle hafif gri/yeşil bir renk oluyor kıtır kıtır tohumlu inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar