Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anı yaşayın


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Şimdi şu resimdeki şeyi dilinizle sol tarafa çekip ezdiginizi ve o hamurun dagıldıgını hissedin,şerbetin aktıgını ve aldıgınız hazzı hissedin




Mesaj tarihi:
Şerbetli tatlıları hep en iyi yapıyor burası denilen yerlerde yedim, hala overrated olduğunu düşünüyorum. Baklava, sarma, şöbiyet zaten meh. Lokma, tulumba gibi tatlılar iğrenç.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Bi tek baklavada yok ediyoruz heryeri


cok var bizim künefeyi nasıl unutuyonuz ya.

Bir de hatayın kabak tatlısı cok fena birşey adını bilmiyorum

http://alyaberke.mutfaksirlari.com/files/2013/02/kire%C3%A7te-kabak-tat.por_.re%C3%A7-tavuk-sote-006K.jpg
Mesaj tarihi:
lan güllaç yemedim ben bu sene hiç. akşama gideyim bir tatlıcıda yiyeyim bari ya. dışarıda da gül suyu koyuyorlar. çok kötü oluyor. aileden de kimse yok burada :( güllaçsız kaldım lan.
Mesaj tarihi:
barbu said:

lan güllaç yemedim ben bu sene hiç. akşama gideyim bir tatlıcıda yiyeyim bari ya. dışarıda da gül suyu koyuyorlar. çok kötü oluyor. aileden de kimse yok burada :( güllaçsız kaldım lan.


Gel la anneanne güllacı var bizde.
Mesaj tarihi:
http://www.petekpastanesi.com.tr/dynamicAddedFiles/images/big/73-fistiklihalepburma.jpg

http://www.petekpastanesi.com.tr/dynamicAddedFiles/images/big/63-peynirlikunefe.jpg


bide şu alttakinden bol bol var ama tadı leş

http://www.petekpastanesi.com.tr/dynamicAddedFiles/images/big/298-kombesade.jpg

i <3 hatay
Mesaj tarihi:
Fistan said:

mavi haşhaş koyuluyor hamuruna yaparken efsane oluyor revani çıtır çıtır


oha yıllar sonra şaşırttın helal team (tu)

içi böyle hafif gri/yeşil bir renk oluyor kıtır kıtır tohumlu inanılmaz
×
×
  • Yeni Oluştur...