Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
akirafes said:

Dzemaili bu adamı begenmedim ya ben hic .gecmiş performansı hic iyi degil youtubeda da bir sey yaptıgı yok ben mi anlıyamadım ?
Siz inceledinizmi ? Bu adam Gs de oynıyamaz .

kanser oldum mesajını okuduktan sonra
Mesaj tarihi:
bu ligin ırzına geçer pandev.

gol oranı düşük italyada ama nedeni taktik olarak öyle oynatılması.

makedonya milli takımında kral olarak oynatıldıgı için 2-3 maçta bir sallıyo direk golleri. makedonyanın attıgı her golu bu adam atıyo zaten.
Mesaj tarihi:
pandev çok iyi onun icin alamıyoruz Dzemaili ise bir o kadar boş transfer gibi duruyor youtube daki videolarını izledim çok sıradan
Tarık ı herhalde sol back icin aldık telles e çok iyi diyor denizli ama sanırım tellesi kesicekler.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

makedonya milli takımında kral olarak oynatıldıgı için 2-3 maçta bir sallıyo direk golleri. makedonyanın attıgı her golu bu adam atıyo zaten.

lan makedonyanın kaç tane topçusu var ki başkası atsın, zaten yeni ülke oldu sdf
Mesaj tarihi:
Dzemali iyi adam, hani ekstra iş yapmaz Melo gibi vs. ama orta saha eksiğini rahat kapatır. Bu yaz İsviçre milli takımının DK kadrosunda full oynamış bir adamdan bahsediyoruz.

Tarık için iyi kitlemişler. Patlayınca yine başlanır "YERLİ STATÜSÜ YÜZÜNDEN PARALAR HAVAYA UÇUYOR" diye asdfasd

Pandev halen forma giyiyor bir de ama kiralık vs. alınır gibime geliyor. Napoli de kadro şişmeye başladı. DK da yıldızı parlayan adamlar yerine Pandev'i artık oynatmazlar gibime geliyor da Benitez'in sağı solu belli olmaz. Kalsın der belki rotasyona sokar.
Mesaj tarihi:
gecen istatistik tablosu vardı. oynadığı dakika gol asist top çalma olarak. 3 buyuklerdeki en kötü bek. serdar kurtulusun bile daha iyi istatistikleri vardı.
bi gökhan gonul. caner olur diye bu para veriliyor ama tutmazsa yazık olur. millet 5m'a Xabi Alonso alıyor la :(
Mesaj tarihi:
antep size iyi yardım ediyor valla

Profesyonel futbolcularımızdan Lucas Elias Ontivero'nun 2014-2015 sezonu için Gaziantepspor Kulübü Derneği'ne bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Gaziantepspor Kulübü Derneği, 31.07.2015 tarihine kadar 4.500.000 EUR bonservis bedeli ödeyerek oyuncunun transferini gerçekleştirme opsiyonuna sahiptir. Ayrıca kiralama dönemi içerisinde oyuncunun 350.000 EUR sabit transfer ücreti Şirketimiz tarafından ödenecektir.
Mesaj tarihi:
ahah pandev gelsin cok iyi. lazio'daki 2 sezonu disinda 10 golu gecmisligi yoktur. oyle cok pivot tarz bi adam da degil.

bonservisler toplamda 5-6m verilir ama 3'er yillik 2.5'sardan sozlesme yapilir yine gider paralar sutlere bezlere.

bi dakka yalniz
muslera - telles - chedjou - melo - djemaili - pandev - sneijder - bruma + eboue seklinde 9 yabanciya ulasiliyo. bruma, djemaili ve telles yedekte curuyecek heralde.
  • Yeni Oluştur...