Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 2

kavurma

Öne çıkan mesajlar

geçen seneden beri bangır bangır adı gs ile anılan olcan dışında kaç tane transfer bildin lan söyle lube mube diyeceğine? o kadar iddialı yazıyordun yok kimin yanına yıldızlar kimininkine minik kalpler koyuyodun. lucescu yarın sabah açıklancak diyodun adam mermiye kafa atıyo ukraynada hala?
Sosyal ağlarda paylaş

ahah uzulme lube transfer isi boyle iste.

ben insider bilgi paylasiyorum. 40 transferin hepsi biticek demedik. hepsi gundemde olan oyunculardi, hepsi yapilacak olsa transfer sezonunun bitimine 2 gun kala hala 3 transfer bekliyor olmazdik zaten.

mancini gitti, prandelli geldi. isler degisti ayrica.

lube degilsin ceyda misin lube ayar degil misin sen
Sosyal ağlarda paylaş

he he lubeyim canım insider bilgilerini de kimden alıyosun lan onu da paylaş bari eskaza muhabbetimiz varsa keselim adamla sdsfds

oturuyolar 2 bira içip OLM BAK BENZEMAYI ALICAZ BİZ HADİ HOOPP ŞEREFE diye muhabbet ediyolar kafalar güzel, bu da gelip heyecanla wot döşüyor herhalde sdsfds
Sosyal ağlarda paylaş

bursa deplasmanı ile lige başlamak nedir ya sdfs

neyse yaz bi 0-0 ya da 1-1

demin gstv'de eses maçını veriyordu geçen seneki. sneijder selcuk'la verkaça giriyor. sneijder topu atıp koşuyor hemen. selcuk topu aldıktan sonra önünde pas atmaması için hiçbir engel adam falan yokken 2 saniye duraklayıp hemen topu geriye çeviriyor ve defansa atıyor. sneijder'de sitemle kolunu sallıyor. lig bitince de adamlara zam dsfsfs. insan hatırlamıyor hepsini tabi ama bi dolu hareket var böyle maç içinde.

bi bok olmaz bu takımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sneijder'den verim alınamamasının sebeplerinden biri Selçuk'tur hakikaten. Red'e katılıyorum. O adamın sürekli topla buluşması gerekiyorken Selçuk topu her alışında Burak'ı düşünüyor. Ki Burak da top kontrolü yerlerde olan bir oyuncu. Ben bunu izlemekten keyif almıyorum arkadaş. Gittim Beşiktaş forması aldım bu sene. Yürekli Beşiktaş oyuncularını izlerim daha iyi. Necip Veli Atiba Demba Ba izlemek daha zevkli.
Sosyal ağlarda paylaş

Songu isteyecek tonla Avrupa kulübü varken TRye gelmez, hayal kurmayalım.

Selçuku keseceksen Burakı da keseceksin demektir, Olcan da küsecektir bunlara uyup, bukadar TS eskisi doldurursan böyle olur. Diğer Türkler üzerinde de etkisi var bu grubun, takımın sahibi oldular, yabancılar dışlanmış gibiler herkes ayrı kafada.

Melonun yanına anca Hamit belki Yekta olur takım içinden Türk olarak, Emre gitsin 16 yaş takımında oynasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...