Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 2

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Lan olm sanki devamlı maça giden açık tribünde maç izleyen adamlarsınız. Size ne itten kopuktan sanki babanızın oğlu piçler. Kavgacı taraftar holigan dediğin adam zaten ipsiz sapsız şuursuz tipler, şu forumda veya çevrenizde kaç tane var ki onlardan.
Takımını destekle, gidiyorsan maçına git izle gel, futbolla alakalı yorumunu yap geç yani. Sallayın yesinler birbirlerini ahah, güçlü olan kazansın sdff
Sosyal ağlarda paylaş

Telles ilk geldiğinde iyiydi hakkaten, sneijderle baya iyi anlaşıyorlardı bir tane döndürdükleri maç vardı falan hatta.

Ya da bize öyle geldi, yıllarca baltayı izledikten sonra.

Ergün penbenin kıymeti hiç bilinmedi diğer artislerin yanında, adamın ahı mı tutuyor nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de ben bugün türk futbolundan hakkaten soğudum lan. tamam şike mevzusuydu falandı filandı kalitesiz ligdi ama bugün cidden bambaşka bir soğuma geldi.

bi kere ztn kupa kaybedildiği için üzülmedim. ne kadar kötü. keşke ortam güzel olsa futbol güzel olsa da kaybettiğimiz için üzülseydik. futbolu seviyoruz takımımızı seviyoruz ama bu ülkeye bilinçli taraftar fazla lan. seviyeli , klubune para kazandıran taşkınlık yapmayanlar olarak haketmiyoruz bu kadar leşliği . sahaya atılan maddelerde inanılmaz sinirlendim. 2014 yılında tarladan kötü zeminde maç oynandı. hakem goygoycu. hani artık öyle bir noktaya geldi ki galatasaray lehine hatal karar verilince bile sinirleniyorum. vermeyin arkadaş istemiyoruz biz senin yardımını. orda aptal karar verince 5 dakka sonra hakkımız olanı bu sefer dengelensin diye vermiyorsun.

taraftar inanılmaz kötü. yıllardır yaptırımlar yapılıyor lafta. fakat her maçta aynı oldboyzlar. yönetimler kötü. fenerbahçe'de kimse çıkıp bu volkan ne ayak diyemiyor. galatasaray ise selcuk ve burak'ı küsmesinler diye takımdan kesemiyor. federasyon başkanı ayrı efsane. kontenjan saçmalıkları falan filan hakkaten yarın sabah ligtv'yi iptal etme kararı aldım.

yazık abi. futbolu seviyoruz sonuçta. izlemeyi,oynamayı seviyoruz. futbolu iyice köylü seviyesine indirdiler ülkede. ciddi anlamda bir premier lig takımı seçip tamamen onu desteklemeyi düşünüyorum. gs'nin sadece şl maçlarını izleyecem bir süre.

başka takım destekleme olayını hep garip bulmuşumdur ama biraz zorlayacam sdfs. belki her hafta düzenli takip edersem bir sempati beslerim.
Sosyal ağlarda paylaş

adam bacaklarının arasını açmış tesbih çekiyor ya,

ayrıca şu selçuk ve burağı kovar veya takımdan keserlerse gidip iki tane forma alacağım

ya adamların etkisizlikleini geçtim adamların zararı var, eksiye yazıyorlar, biri hucuma çıkarken topu kaptırıyor, diğer, gereksiz hucum faul yapıyor, adamların arkasına geçmiş bekliyor topu önü boş olan adama topu bana niye atmadın diye bağırıyor falan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...