madcow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 arcane said: madcow said: en ballı tur geliyo asudhf. bi korner bi defansın ayagından sekip iceri giren topla deplasman da 2-0mac tek tarafli yorma kendinikendimi ne yorucam anadolu takımı macı izliyoruz işte. pozisyon yok la macta. ki ben bu turu gecin istiyorum. 2 macı da kazanarak gecin hem de. sonra zaten porto mu arsenal mi derken biz yayın gelirlerini cukkalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 FO takım çok iyi diye transfer yapmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Aglaayanlar olmus yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Yav he he. Atiba 10/10. Carry resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Madem cok ezdiniz umarım FO transfer yapmaz takımın dengesini bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Ezme meselesi degil. Rakipten iyi oynamak yetiyor. Yoksa su futbol hazirlik maclarindan cok darkli degil. Ama denk mac falan demek icin gordugunu idrak edememek lazim, tebrikler. Bi mola al sen madcow devreler yanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 kornerden attınız 20-30 metrede takılıyosunuz o dakikadan beri herifler orta acıp acıp topu geri veriyolar. bunun ustune bi de bala 2 yi attnız iste. macta pozisyon yok diyorum hala ne diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 UEFA garanti oldu şuan? Boşuna CL ye gelip parayı bölmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Cocuk seni doveriz. Cik git madcow said: kornerden attınız 20-30 metrede takılıyosunuz o dakikadan beri herifler orta acıp acıp topu geri veriyolar. bunun ustune bi de bala 2 yi attnız iste. macta pozisyon yok diyorum hala ne diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Arkadasim kimse akiyoruz akin akin geliyoruz demiyor. Su an bu oyun, buldugun pozisyonu gole cevirmek yetiyor. Rakip bizden x2 hazir degil bu maca ne mental ne de fiziksel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 abi dovemezsini o ayrı mesele de macı izliyoruz ileri dogru 4 tane ust uste pasınız yok la. ben hala diyorum zaten kazanın istiyorum diye ama yok ben aglıyorum. ulan izliyoruz iste macta hic bisey olmadı. su macta heyecanlandıgınız ne oldu bi anlatın da bilek da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Velinin yokluğu çok belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 2-1'e feyenord turlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Pedroya sari cikmasi lazimdi. Oguzhan buyuk hayal kirikligi oldu. Bu mactan yaptigim tek cikarim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 +5 i haketcek bisey olmamıstı macta +3 vermis falan olsaydı boyle huzunlu bisey olmuycaktı. neyse atamazlar belki tolga iyi kaleci. attılar pef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 al işte mal mal. 5 dakkada ebesinin nikahına uzatsın şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 madcow said: abi dovemezsini o ayrı mesele de macı izliyoruz ileri dogru 4 tane ust uste pasınız yok la. ben hala diyorum zaten kazanın istiyorum diye ama yok ben aglıyorum. ulan izliyoruz iste macta hic bisey olmadı. su macta heyecanlandıgınız ne oldu bi anlatın da bilek da. rapidden mi ne 3 tane yiyince; ya ama onlar sezonu 15 gun once acti :((( ondan daha iyiler yoksa biz de iyiyiz :((( hazir değiliz onlar hazır :((( diyen adam sezonun ilk resmi maçı için neler demiş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ulan motta amma ahmakca penaltı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ulen ya ne güzel keyifli keyifli ikinci maçı izlicektik yine klasik beşiktaş maçı tırnak yiye yiye maç izlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Helal Kartalıma BEŞİKTAŞIM OLEYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Karamsar olmayın. Maçtan önce 2-1 BJK yenecek deseler ağzınız kulaklarınıza varırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Llama said: ulen ya ne güzel keyifli keyifli ikinci maçı izlicektik yine klasik beşiktaş maçı tırnak yiye yiye maç izlicez klasik Beşiktaş abi yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 applev0dka said: madcow said: abi dovemezsini o ayrı mesele de macı izliyoruz ileri dogru 4 tane ust uste pasınız yok la. ben hala diyorum zaten kazanın istiyorum diye ama yok ben aglıyorum. ulan izliyoruz iste macta hic bisey olmadı. su macta heyecanlandıgınız ne oldu bi anlatın da bilek da. rapidden mi ne 3 tane yiyince; ya ama onlar sezonu 15 gun once acti :((( ondan daha iyiler yoksa biz de iyiyiz :((( hazir değiliz onlar hazır :((( diyen adam sezonun ilk resmi maçı için neler demiş ahahahahakkaten cl tur macı ile hazırlık macını mı karsılastırıyoruz burda? sizin bu maca hazır oluyor olmanız lazım bu bir gereklilik. yoksa elinizden milyon euroları alırlar. siz feyenorddan daha hazır degildiniz sadece daha sanslıydınız kornerde hata yapıp yediler kapandınız atacak kuvvetleri yoktu. hata yaptılar bi tane daha attınız. tum mac bu kadardı. ki hazırlıgınızla bi alakası yok. taktiksel olarak maca boyle cıkmıssınız cunku korner golunden once de bisey yoktu ortada feyenord biseyler yapmaya calısıyodu. ben bisey demiyorum ama acayip sıkıcı oldugu bi gercekti bunu neden bu kadar tartıstık cozemedim. sıkıcı defansif anadolu takımı kıvamlı bir mactı. kazandınız iyi oldu penaltıyı yemeseydiniz keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 madcow said: applev0dka said: madcow said: abi dovemezsini o ayrı mesele de macı izliyoruz ileri dogru 4 tane ust uste pasınız yok la. ben hala diyorum zaten kazanın istiyorum diye ama yok ben aglıyorum. ulan izliyoruz iste macta hic bisey olmadı. su macta heyecanlandıgınız ne oldu bi anlatın da bilek da. rapidden mi ne 3 tane yiyince; ya ama onlar sezonu 15 gun once acti :((( ondan daha iyiler yoksa biz de iyiyiz :((( hazir değiliz onlar hazır :((( diyen adam sezonun ilk resmi maçı için neler demiş ahahahahakkaten cl tur macı ile hazırlık macını mı karsılastırıyoruz burda? sizin bu maca hazır oluyor olmanız lazım bu bir gereklilik. yoksa elinizden milyon euroları alırlar. siz feyenorddan daha hazır degildiniz sadece daha sanslıydınız kornerde hata yapıp yediler kapandınız atacak kuvvetleri yoktu. hata yaptılar bi tane daha attınız. tum mac bu kadardı. ki hazırlıgınızla bi alakası yok. taktiksel olarak maca boyle cıkmıssınız cunku korner golunden once de bisey yoktu ortada feyenord biseyler yapmaya calısıyodu. ben bisey demiyorum ama acayip sıkıcı oldugu bi gercekti bunu neden bu kadar tartıstık cozemedim. sıkıcı defansif anadolu takımı kıvamlı bir mactı. kazandınız iyi oldu penaltıyı yemeseydiniz keske. her maci iyi oynayarak kazanamazsin. bazen o maçın gereklerini yapman gerekir. ölüm grubundan Kosta Rika nin lider cikmasi gibi. super top oynamazsin bir tane atar savunursun. ki dedigim gibi bu takim hazır değil. Beşiktaş bugün iyi futbol oynamadi. ama dogru ve hatasiz futbol oynadı son uzatma dakikasi disinda. burda 1 tane Beşiktaş li cikip cok iyi oynuyoruz, gelsin reale 5 cakariz demedi. hazir olmasak da gerekeni yaptik o kadar. sen kendin çalıp kendin oynuyorsun. sanki Beşiktaş çok iyi çok güzel oynamak zorundaymis daha temmuz ayında ama oynamamis o yüzden kotuymus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 tebrikler beşikaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar