Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Sağlığa zararlı olduğuna kulp takamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 topice göre içmeyenlerin IQ su içenlerden daha düşük gibi ilginç. tam tersi olması lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Redeagle said: Sağlığa zararlı olduğuna kulp takamamışsın. ne değerli sağlığınız varmış, ne değerli bedenininiz varmış. 500 yaşına kadar yaşasak ne olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 "e değerli sağlığınız varmış, ne değerli bedenininiz varmış. 500 yaşına kadar yaşasak ne olacaksa" dedikten sonra insanları çernobilde de yaşatabilirsin, evlerini fabrika zehiri de kaplatabilirsin, dünya üzerindeki bütün sağlık önlemlerini de kaldırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 kaldıralım zaten ajan smith haklı virüs gibiyiz. sıçtık batırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 3.dünya ülkesinde yapılan drama bak hey allahım. herşey tamam bi sigara dumanı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Fistan said: topice göre içmeyenlerin IQ su içenlerden daha düşük gibi ilginç. tam tersi olması lazım aslında bu beni de şaşırtıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 sigara beyni geliştirir. bu bilinen bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Topic genelindeki sigara içenlerin butthurt yorumları da bayağı eğlenceli oluyor. Devam devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ARKADAŞLAR BİZİ SİGARA İÇENLER VE İÇMEYENLER DİYE İKİYE AYIRIYORLAR. DAHA SONRA DA ELİMİZE SİLAH VERİP KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRACAKLAR. BU OYUNA GELMEYELİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Sigara öldürür.Bu da bilinen bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 3 paket sigara içersen ölürsün tabii. keyif için içen insanlar da var. siz çocukken babanızın sigara pakedini kırıp çöpe de atmışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 neyse kotu degil insanlar biraksin sonucta zararli ama insanlar lanet edip sigarayi biraktiktan sonra ondan gelen paralari kurtarmak icin baska seylere guzel zamlar yapacaklar ha bide istanbulda sigara icenlerin dumanindan zararli olupta arabalarin saldigi gazlar, havanin genel kirliligi sizin icin sorun olmuyorsa ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Biyik said: 3 paket sigara içersen ölürsün tabii. keyif için içen insanlar da var. siz çocukken babanızın sigara pakedini kırıp çöpe de atmışsınızdır. Ya gerçekten çok düşük seviyeli konuşuyorsun bazen hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Topic genelindeki sigara içmeyenletin butthurt yorumları da bayağı eğlenceli oluyor. Devam devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Sokakta sigara ve öpüşme konusu nasıl bir araya geldi? Sigara içmedim, içmem ama sokakta da yasaklanmamalı şu olay. O yasaklanıyorsa Türklerin %80'ide yasaklanmalı, vapurda açık alanda oturuyorum ter kokuyor insanlar... Açık hava lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Sigara içmiyorum butthurt üm de var. Sigara zararlı. Sokakta yasaklanmamalı bence de.He suratına üfleyen öküzler veya kısmen açık ama dumanın havada dağılmadığı yerlerde içen öküzler var.Ama o yasakla değil bilinçlenmeyle çözülecek bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 LathspeLL said: Sokakta sigara ve öpüşme konusu nasıl bir araya geldi? Sigara içmedim, içmem ama sokakta da yasaklanmamalı şu olay. O yasaklanıyorsa Türklerin %80'ide yasaklanmalı, vapurda açık alanda oturuyorum ter kokuyor insanlar... Açık hava lan! dsfdsf bak bu doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Akhlaur said: Sigara içmiyorum butthurt üm de var. Sigara zararlı. Sokakta yasaklanmamalı bence de.He suratına üfleyen öküzler veya kısmen açık ama dumanın havada dağılmadığı yerlerde içen öküzler var.Ama o yasakla değil bilinçlenmeyle çözülecek bir şey. normalde sigarayı yüzüne üfleyen öküz yasaklanınca kurala uyacak mı sanıyorsunuz. olan yine kurallara uyan halim selim insanlara olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Çok garip adamsın.Bi teorik konuşuyorsun bi realist.Saçma sapan bir sürü doğru çıkarıyorsun ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 sigarayi milletin suratina ufleyen adam mi var ya cidden karsilasmadim ben hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Biyik said: LathspeLL said: Sokakta sigara ve öpüşme konusu nasıl bir araya geldi? Sigara içmedim, içmem ama sokakta da yasaklanmamalı şu olay. O yasaklanıyorsa Türklerin %80'ide yasaklanmalı, vapurda açık alanda oturuyorum ter kokuyor insanlar... Açık hava lan! dsfdsf bak bu doğru. Halbuki k.rtlerden yada a.aplardan ornek alsalar, onlar gibi temiz olsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ben hala sigarayi anlayamiyorum ya, neden icildigini filan. icmeyi beceremedigim icin keyfini anlamiyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Türk derken ırk olarak değil, ülke dahilinde yaşayan insanlar demek istemiştim. Ayırmaya gerek yok, herkes kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 tribünde yasaklansa yeter. sokakta dumandan kaçıyorsun da tribünde ayı gibi içiyorlar önden sağdan soldan. direkt duman altısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar