Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One Piece izleyemiyorum?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk olarak Bleach ile başlamıştım animeye sonra Narutoyu ilk 5 bölüm sonrası kapatmıştım ve Bleach serisini bitirdikten sonra Narutoya başladım zar zor 20. bölüm sonrası epey sevmeye başladım ve 2 animeyi komple fillerle birlikte bitirdim.

One Piece ilk 10 bölümü izledim ancak nedense o ilk izledigim animeler kadar tat vermedi, yani grafikler yüzünden belki ancak ichigo-naruto gibi karakterlerden sonra itici geldi bu karakter. Ne yapsam bilemedim herkes beğendigini söylüyor ama izleyemiyorum :/
Mesaj tarihi:
bende ilk 12 bölümü felan izledim ucuz duygu sömürüsü yapıyo diye bıraktım.

köpek vardı bitane. yıllardır kapısında bekçilik yaptığı ölmüş sahibinin petfood dükkanını yıkıyolardı. üzülüyodu hayvan.
Mesaj tarihi:
one piece i hikaye alabastaya gelmeden birakmak cok talihsiz, ama o zamana kadar herkesi kucaklayamamasi da hikayenin sucu.

yine de grafigi giderek yukselen bunun gibi baska anime yok. o bambaska. Zorlayin biraz
Mesaj tarihi:
Mal said:

bende ilk 12 bölümü felan izledim ucuz duygu sömürüsü yapıyo diye bıraktım.

köpek vardı bitane. yıllardır kapısında bekçilik yaptığı ölmüş sahibinin petfood dükkanını yıkıyolardı. üzülüyodu hayvan.

Shaklaban said:

Ben 130 bölüm dayanabilmiştim. Bleachden sonra bunu izlemek bmwden inip fiata binmek gibi bişey zaten.

nick post uyumları
  • Yeni Oluştur...