desertt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 İlk olarak Bleach ile başlamıştım animeye sonra Narutoyu ilk 5 bölüm sonrası kapatmıştım ve Bleach serisini bitirdikten sonra Narutoya başladım zar zor 20. bölüm sonrası epey sevmeye başladım ve 2 animeyi komple fillerle birlikte bitirdim. One Piece ilk 10 bölümü izledim ancak nedense o ilk izledigim animeler kadar tat vermedi, yani grafikler yüzünden belki ancak ichigo-naruto gibi karakterlerden sonra itici geldi bu karakter. Ne yapsam bilemedim herkes beğendigini söylüyor ama izleyemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 sevmek zorunda degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 luffy itici geldiyse git kendini denize at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 offf keske, serin serin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 sana şöyle diyim 120. bölüme kadar yine var bişeyler ama olay ondan sonra biraz güzelleşiyo,çizimlerde öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 one piece 500den sonra açılıyor. biraz dişini sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 120 bölüm ne abi dfafdsdf o kadar süreye 10kat daha kalite 2-3 anime bitirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 hayatından 40 saatini çöpe at diyor herif resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 892. bolumden sonrasi muhtesem, oraya kadar izleyebilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 100de bıraktım ben geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 one piece'in üstüne yok ya. özellikle ben o luffy'nin uzun boylu olduğu eski çizimleri daha çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bende ilk 12 bölümü felan izledim ucuz duygu sömürüsü yapıyo diye bıraktım. köpek vardı bitane. yıllardır kapısında bekçilik yaptığı ölmüş sahibinin petfood dükkanını yıkıyolardı. üzülüyodu hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 abi ben de GOMU GOMU diye bağırmasına kıl oluyordum. ne yalan diyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 one piece i hikaye alabastaya gelmeden birakmak cok talihsiz, ama o zamana kadar herkesi kucaklayamamasi da hikayenin sucu. yine de grafigi giderek yukselen bunun gibi baska anime yok. o bambaska. Zorlayin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Jv3ZCRkmfws şunu izliyemiyolar mı yani şimdi asdasd bide bu ortaları daha low tier fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ergo proxy izlemeye başladım,az bölümü var ancak güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 mangasını oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Ben 130 bölüm dayanabilmiştim. Bleachden sonra bunu izlemek bmwden inip fiata binmek gibi bişey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-xsxqVrc2NA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 büyük problem hakikaten inşallah çözülür kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Mal said: bende ilk 12 bölümü felan izledim ucuz duygu sömürüsü yapıyo diye bıraktım. köpek vardı bitane. yıllardır kapısında bekçilik yaptığı ölmüş sahibinin petfood dükkanını yıkıyolardı. üzülüyodu hayvan. Shaklaban said: Ben 130 bölüm dayanabilmiştim. Bleachden sonra bunu izlemek bmwden inip fiata binmek gibi bişey zaten. nick post uyumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 gereksiz geldi abi orası. ne gerek var niye üzüyolar köpeciği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Te4yV2eyeQU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 one piece ilk bölümleri daha eğlenceli olm zaten. Usopp falan işetiyor insanı. Şu aralar artık eski tadını vermiyo mizah konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar