Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 gaben başgan bunu da getirir oynarız evelallah. eski mesajlara bakıyorum da "o gelse, bu gelse" diye göğe avuç açmışım, bütün dileklerimizi gaben-sama gerçekleştirdi hamdolsun. sasuga daze. pahalanır filan diye ilk cold steel'i aldım da oynayamadım daha, bakalım ne zamana kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Ben bu seriye bayılıyorum ya, Trails in the sky 1-2-3 ü bitirdim 3 biraz zayıf ama neyse Cold steel e devam ediyorum o da bayağı iyi gidiyor, ben 2 yi bitirene kadar 3 ü getirseler :P gerçi sanırım bu sefer XSEED e değilde başkasına vermişler PC için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 https://gematsu.com/2019/07/falcom-teases-modern-ports-of-the-legend-of-heroes-zero-no-kiseki-and-ao-no-kiseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 oo zero, getirsinler her türlü gideri var hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Fan Translation of Trails of Zero has reached 100% https://geofront.esterior.net/2019/09/21/trails-from-zero-100/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 https://store.steampowered.com/app/991270/The_Legend_of_Heroes_Trails_of_Cold_Steel_III/ Prepare for battle! The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III is coming to PC on March 23, 2020! This port is packed with various improvements and new features, including: Ultrawide screen support Fully customizable key bindings Enhanced visuals Additional High-Speed Mode Options (now up to 6x faster) Auto-Save functionality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 (düzenlendi) oy oy mest oldum 10 dk önce gördüm bende , harika ya. 3ü oynuyorum arada 2 oyun pc de eksik onuda getirsinler. https://store.steampowered.com/app/1198090/The_Legend_of_Heroes_Trails_of_Cold_Steel_IV/ Nisan 1, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 geliyor bunlarda. Falcom eventi varmış bugün ama epicstore erken eklemiş oyunları. Steamde yok henüz millet exclusive mi lan diye yırtınıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Sonunda tüm seriyi pc den oynama imkanı ve düzgün localization harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 geldiler steam e bu arada. Yanlız kötü bir haber , cold steel 4 ü 92TL den çıkaran aynı firma bugün YS 9 a 480 tl fiyat biçti malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 inşallah cold steel serisinde de uygulamazlar bu fiyat bandını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 abi 2 side falcom oyunu , NIS çekiyor fiyatı ben pek bir ümit göremiyorum. Türkiye/Arjantin/Güney afrika fiyatlarını patlatmışlar. Gerisinde sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Bir kaç gün içinde tüm oyunlarının fiyatlarını arttıracaklarını açıklamışlardı 2 gün önce, büyük ihtimal diğerlerine de uçuk fiyat çekerler. Almaya niyetliyseniz sonraya bırakmayın eski oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 (düzenlendi) öf çok kötü olmuş, sırayla oynadıkça alırım diyordum. https://www.gamespot.com/articles/nis-america-to-increase-prices-of-pc-games-following-the-end-of-current-sales/1100-6493546/ legend of heroes serisi yok ama fiyat artışı listesinde, emin miyiz cold steel fiyatlarının artacağından? Temmuz 7, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Trails in the Sky ne kadar güzelde, Cold Steel'i de o kadar beğenmedim ama ben. İlk oyunu bitiremedim, ne karakterler ve de öykü Trails in the Sky'daki gibi kendine bağlamayı becerdi. Trails in the Sky I&II ama en iyi jrpgler arasında kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, Sam dedi ki: öf çok kötü olmuş, sırayla oynadıkça alırım diyordum. https://www.gamespot.com/articles/nis-america-to-increase-prices-of-pc-games-following-the-end-of-current-sales/1100-6493546/ legend of heroes serisi yok ama fiyat artışı listesinde, emin miyiz cold steel fiyatlarının artacağından? yok o listedeki oyunlar için denmiş sadece. Almak isteyen varsa cold steel 3-4 bunların. Trails serisi , cold steel 1-2 yi Xseed çıkardı bunlar değil. Ben o listede kalan bazı oyunları aldım her ihtimale karşı, overdose kaldı o da xpass de var. Temmuz 7, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 58 dakika önce, GERGE dedi ki: Trails in the Sky ne kadar güzelde, Cold Steel'i de o kadar beğenmedim ama ben. İlk oyunu bitiremedim, ne karakterler ve de öykü Trails in the Sky'daki gibi kendine bağlamayı becerdi. Trails in the Sky I&II ama en iyi jrpgler arasında kesinlikle. Cold steel 1 de hikaye yavaş açılıyor ya, 2-3 derken herhalde en iyisi 4. Sindire sindire her yeri gezerek oynadım 200 saatte bitirebildim bayağı uzun bir hikayesi var. Birde tabi 4 de neredeyse her karakter var, Liberl , Crossbell den karakterde dahil oluyor bayağı zevkli. Biraz zorla ilerle derim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 On 07.07.2021 at 00:41, Sam dedi ki: inşallah cold steel serisinde de uygulamazlar bu fiyat bandını. forumlarda millet çığırtınca tr ve arjantin fiyatlarını aşağı indirmişler. cold steel 4 gibi 92 tl değil tabi ama şimdi launch week bundle 279TL ye inmiş 480TL den. https://store.steampowered.com/app/1351630/Ys_IX_Monstrum_Nox/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 yani gene çok ama önceki fiyat resmen "kimse almasın paranıza ihtiyacımız yok" diyordu. neyse cold steel fiyatları değişmemiş ona da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar