downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 çok kötü , herkesin başına geliyor da on sene öncesi fantastikmiş.Şimdi bana umut verdin ya artık beni sevmediğini söyleyen eski sevgilim böyle moda girip yeniden sevmeye başlarsa rüyada görüp diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 PrudenT said: olm sen 90-91'li falan değil misin 10 sene önce ne büyük aşkı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Odeon said: bende goruyorum hepsini. cakip cakip geciyorum :d Ahahadfas abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 nostalji tatli gelir. zaman gectikce sadece tatli yonler hatirda kalir, ayrica hatirladiginiz cogu sey de uydurmasyon oluyor bir sure beyin pislik yapiyor, bosuna uzulmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Akito said: Red said: ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla. en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız. sonra sana ayılık ettik baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs. ilk aşkımı da görüyorum ben dönem dönem. ayrıldıktan sonra bir ara selam nabıon seviyesinde nadiren konuşuyorduk. bi gün inanılmaz bi rüya gördüm onla alakalı. neyse bana bir kaç gün sonra seni rüyamda gördüm iyi misin nasılsın diye mesaj attığından beri dikkate alıyorum bu tarz rüyaları sdfs. aynı dönemlerde karşı tarafta sizi rüyasında görüyor. ben buna inandım sdfs gen havuzunda yer alma. sen ne anlarsın ya köylü. hatalı taraftım ve kavgali kufurlu pis ayrılmıştık. geç de olsa özür dilemek iyidir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Red said: ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla. en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız. sonra sana ayılık ettik baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs. Aynen. Bi işaret olarak kabul ediyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ben zor gunlerimde mesaj atiyorum. ruyada gormeye gerek yok. o daha o duruma gelmeden, yokluk basladigi anda atiyorum mesajlari 4 bir tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 olm şu kezbanların egolarını boostlamayın ya ezik mesajlar ile sonra indirmek zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 "roket adam" said: Red said: ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla. en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız. sonra sana ayılık ettik baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs. Aynen. Bi işaret olarak kabul ediyorum bunu. Sen eski sevgilinin fotolarına bak ya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Onlara da bakıyorum tabii bazen. Hatta bakmakla kalmayı *EKSİK YAZI VAR* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 kezbanlara atmiyorum ben. rus ve tatar benimkiler. baldan tatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Benimki evlendi halen aklima geliyor. Ruya goren birisi olsam rüyama da girer kari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 benim evli barkli bacilarimi akillarina getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 rıdvan nikah masası çaldı mı arka fonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 "roket adam" said: Onlara da bakıyorum tabii bazen. Hatta bakmakla kalmayı *EKSİK YAZI VAR* Bende dün gece eski sevgilimi gördüm bu gece buluşmayı düşünüyorum tüm işlerimi iptal ettm dediğin dgru işaret olblr ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 aa trol gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 polyanagirl said: "roket adam" said: Onlara da bakıyorum tabii bazen. Hatta bakmakla kalmayı *EKSİK YAZI VAR* Bende dün gece eski sevgilimi gördüm bu gece buluşmayı düşünüyorum tüm işlerimi iptal ettm dediğin dgru işaret olblr ;) gidip vercen dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 polyanagirl said: "roket adam" said: Onlara da bakıyorum tabii bazen. Hatta bakmakla kalmayı *EKSİK YAZI VAR* Bende dün gece eski sevgilimi gördüm bu gece buluşmayı düşünüyorum tüm işlerimi iptal ettm dediğin dgru işaret olblr ;) gece ne işin vardı da iptal ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Madcat said: rıdvan nikah masası çaldı mı arka fonda Bu caldi lan :( http://www.youtube.com/watch?v=-8qifzv_F4Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Madcat said: abi 10 senede o yoldan ne sular akmıştır, böyle aşk mı olur sdf oh, i see what you did there. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Odeon said: bende goruyorum hepsini. cakip cakip geciyorum :d adamin bilinc alti basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Theridone said: Madcat said: rıdvan nikah masası çaldı mı arka fonda Bu caldi lan :( http://www.youtube.com/watch?v=-8qifzv_F4Q ne güzel şarkıymış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 SenariouS said: Odeon said: bende goruyorum hepsini. cakip cakip geciyorum :d adamin bilinc alti basarili haha helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar