Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüyamda eski kız arkadaşımı gördüm ve bu çok garip bir şey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok kötü , herkesin başına geliyor da on sene öncesi fantastikmiş.Şimdi bana umut verdin ya artık beni sevmediğini söyleyen eski sevgilim böyle moda girip yeniden sevmeye başlarsa rüyada görüp diye
Mesaj tarihi:
nostalji tatli gelir. zaman gectikce sadece tatli yonler hatirda kalir, ayrica hatirladiginiz cogu sey de uydurmasyon oluyor bir sure beyin pislik yapiyor, bosuna uzulmeyin.
Mesaj tarihi:
Akito said:

Red said:

ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla.

en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız.

sonra sana ayılık ettik
baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs.

ilk aşkımı da görüyorum ben dönem dönem. ayrıldıktan sonra bir ara selam nabıon seviyesinde nadiren konuşuyorduk. bi gün inanılmaz bi rüya gördüm onla alakalı. neyse bana bir kaç gün sonra seni rüyamda gördüm iyi misin nasılsın diye mesaj attığından beri dikkate alıyorum bu tarz rüyaları sdfs. aynı dönemlerde karşı tarafta sizi rüyasında görüyor. ben buna inandım sdfs

gen havuzunda yer alma.

sen ne anlarsın ya köylü. hatalı taraftım ve kavgali kufurlu pis ayrılmıştık. geç de olsa özür dilemek iyidir sdfs
Mesaj tarihi:
Red said:

ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla. en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız. sonra sana ayılık ettik baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs.

Aynen. Bi işaret olarak kabul ediyorum bunu.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Red said:

ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla. en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız. sonra sana ayılık ettik baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs.

Aynen. Bi işaret olarak kabul ediyorum bunu.

Sen eski sevgilinin fotolarına bak ya devam
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Onlara da bakıyorum tabii bazen. Hatta bakmakla kalmayı *EKSİK YAZI VAR*

Bende dün gece eski sevgilimi gördüm bu gece buluşmayı düşünüyorum tüm işlerimi iptal ettm dediğin dgru işaret olblr ;)
Mesaj tarihi:
polyanagirl said:

"roket adam" said:

Bende dün gece eski sevgilimi gördüm bu gece buluşmayı düşünüyorum tüm işlerimi iptal ettm dediğin dgru işaret olblr ;)

gidip vercen dimi.
Mesaj tarihi:
polyanagirl said:

"roket adam" said:

gece ne işin vardı da iptal ettin?
  • Yeni Oluştur...