Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüyamda eski kız arkadaşımı gördüm ve bu çok garip bir şey

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Akito said:

Red said:

ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla.

en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız.

sonra sana ayılık ettik
baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs.

ilk aşkımı da görüyorum ben dönem dönem. ayrıldıktan sonra bir ara selam nabıon seviyesinde nadiren konuşuyorduk. bi gün inanılmaz bi rüya gördüm onla alakalı. neyse bana bir kaç gün sonra seni rüyamda gördüm iyi misin nasılsın diye mesaj attığından beri dikkate alıyorum bu tarz rüyaları sdfs. aynı dönemlerde karşı tarafta sizi rüyasında görüyor. ben buna inandım sdfs

gen havuzunda yer alma.

sen ne anlarsın ya köylü. hatalı taraftım ve kavgali kufurlu pis ayrılmıştık. geç de olsa özür dilemek iyidir sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla. en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız. sonra sana ayılık ettik baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs.

Aynen. Bi işaret olarak kabul ediyorum bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Red said:

ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla. en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız. sonra sana ayılık ettik baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs.

Aynen. Bi işaret olarak kabul ediyorum bunu.

Sen eski sevgilinin fotolarına bak ya devam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...