GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 pontipati said: inci diye birini tanıyorum ben incil değil inci ama kız güzel caps or cihad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 vivavale said: navyamphs said: babası kafa kaadına müslüm yazdırdığı için sorgulamadan müslüm alan 70 melyor adam biliyom sorgulamdan msülüm olunuyo bilader sorgulamaya korkan tipoşlar var allah yakar felam diye neyse abi şu dediklerini videoda sesli sesli söylüyor adam. mesele bilinç, farkındalık oluşturmak bu memlekette kuranı türkçe okuyun, ezanı türkçe okuyun diyen admaı kafir ilan ettiler aynı tayfa salla abi bu modern ayaklarını arapça okunacak, amin denilecek onun dışında bişey diyebilecek kimse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 kermit said: vivavale abdest aldıktan sonra ıslak ayağına çorabını giyiyormusun ya hemen ? nasıl bir his ya o anlatsana biraz. hiçmi ayakkabı falan giyince o ıslaklık rahatsız etmiyor. rahatsızlık değil de mantar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Theridone said: ateistin cahili mi, islamın cahili mi dersen seçme hakkımı müslim cahilden yana kullanırım. ateistin cahili diye bişi yok o kadroyu doldurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Cahil ateist nasil oluyor? Inanmamayi mi sorgulamiyor? Sorgulamasi gerek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 GONDARCENGIZ said: pontipati said: inci diye birini tanıyorum ben incil değil inci ama kız güzel caps or cihad! http://por-img.cimcontent.net/api/assets/bin-201102/07d5e1a8c91ce264ca374d1c6175976a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Theridone said: ateistin cahili mi, islamın cahili mi dersen seçme hakkımı müslim cahilden yana kullanırım. la bide müslümün cahilleri sin hewalları rjomojo da kesmiyolarmı, hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Theridone said: ateistin cahili mi, islamın cahili mi dersen seçme hakkımı müslim cahilden yana kullanırım. niye otellerde canlı canlı yakılan insanlar mı görmek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 cahil ateist zararsız ama daha irite edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=o5fdtvH05Yw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 o değilde müslümanların yaptığı kebabın midyenin kokoreçin tantuninin tadı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 abi hiç bişey anlamadım yazdığından tane tane yaz. derin nefes falan al. @GERGE etrafımda popi olduğu için ateist olan çok bebe var, Allah'a kızıp ateist olan var. Kominkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 allah yoksa ateistler neyin varlığını inkar ediyor kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 GONDARCENGIZ said: o değilde müslümanların yaptığı kebabın midyenin kokoreçin tantuninin tadı ayrı +1 ateist adam kokoreçte domuz bağırsağı bile kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Theridone said: abi hiç bişey anlamadım yazdığından tane tane yaz. derin nefes falan al. @GERGE etrafımda popi olduğu için ateist olan çok bebe var, Allah'a kızıp ateist olan var. Kominkler. peder imam olduğu için müslüm olan hewaller var, onları rojova da cahil müslümler kesiyo. nassın diyom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=03ZjDy7Vchw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qT7_0T3rtew ya bırakın bu sıcakta bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 pontipati said: allah yoksa ateistler neyin varlığını inkar ediyor kafam karıştı evet o konuda bende dargınım ateistlere abi gelin apateist olun çokta tın dini, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 bide müslüman ayak tırnağı vardı family guy onu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ch1slDf63Zw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 kermit said: vivavale abdest aldıktan sonra ıslak ayağına çorabını giyiyormusun ya hemen ? nasıl bir his ya o anlatsana biraz. hiçmi ayakkabı falan giyince o ıslaklık rahatsız etmiyor. ahahaha. reyz ne adamsın ya. benden daha iyi biliyosundur o hissi. ne bilim abi peçete, kağıt havlu kullanırım dışarıda evdeyken havlu vs. önceleri -inandığımı sanarken- çok zahmetli gelirdi, şimdi aklımla hareket edince güzelce kuruluyorum ayakları güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 pontipati said: http://www.youtube.com/watch?v=ch1slDf63Zw ahahaha şu iyiymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Kadir geceniz mübarek olsun gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 vivavale said: pontipati said: http://www.youtube.com/watch?v=ch1slDf63Zw ahahaha şu iyiymiş lanAHAHAHAH ne zamandır böyle kahkaha atmamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 abi en azından deist falan olamaz mısınız rica ediyorum ve üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar