mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 şundan 2 tane alayım diyorum , http://www.meelec.com/M9_Classic_In_Ear_Headphones_p/ep-m9-bk-ff.htm trde bulamadım ama kargo ücreti fazla pahalı değil. Alınır mı yoksa bu fiyat aralığında ne alsam da fark etmez boşuna uğraşmayayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Xiaomi Piston 2 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 GERGE said: Beats'den 3-4 farkli model test ettim, hepsi berbatti. Sunlari al: http://www.jaybirdsport.com/bluebuds-x-bluetooth-headphones/ Trde bunu gorebilecegim biyer varmiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 yok. iki boşluk borcun var foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 geldi kulaklık http://i.hizliresim.com/ORa1yD.jpg bohta çıkabilir yani pekte güvenmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Yurtici Kargo'ya vermisler benimkini Amazon'dan. Haftasonu teslimat yapiyor muydu onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 cumartesi yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 evet bok çıkmadı http://i.hizliresim.com/GvGqMv.jpg http://i.hizliresim.com/rgyqzz.jpg kutuda earhookta varmış. earhook vermiyolar sanıyordum. normal plastik uçlar dışında bir çiftte sünger gibi sıkıp bırakınca büyüyen uçlardan var. foam deniyor galiba. double flange daha iyi geldi ama. dinlediğim ilk hi-fi kulaklık olduğu için şu kadar iyidir bu kadar kötüdür diyemiyorum. zaten telefonda kullanıyorum şu an. bu kulaklık için özellikle söylenen şey çıkış gücü yüksek bir oynatıcıda kendisini göstermesi. telefonda felan gerçek performansının yüzde otuzunu anca alabilirsiniz deniyor. zaten bir kaç aya amfili mp3 çalar alcam onun için aldım bu kulaklığı. kulaklık konusunda tamamen deneyimsiz biri olarak ne duyuyosun derseniz. ses kadife gibi. yumuşacık. tizler ne kadar yükselirse yükselsin rahatsız etmiyor. saatlerce dinlenebilir ve bıktırmaz kesinlikle. ses tertemiz. kristal netliğinde ama keskin değil yumuşak. akustik gitarda sesin kırçıllarını duyabiliyorum. detay texture deniyor galiba buna. demli ses diyede tarif edebilirim. yani ses sert dümdüz değilde parçacıklı. bas konusunda tam istediğim gibi. kafa şişirecek bas yok. kırçıllı parçacıklı ses bas içinde geçerli. derinden geliyor ve hacimli baslar. tiz bas mid hiç bir şekilde birbirine engel olmuyor. sanki hepsinin ayrı bi kulvarı var birbirlerinin işine karışmıyolar. youtube'dan barber shop videosu indirdim mp3 olarak. kulaklığı taktım, tamam biliyodum değişik bişey olacağını ama bu kadarına ihtimal vermemiştim. birisi kapıyı zorluyor zannettim telaşla çıkardım kulaklığı. tam 2,5 metre uzaktan geliyordu ses. imkansızmış gibi geldi o sesin kulaklıktan gelmesi. hype mı değil mi onu söyleyecek deneyimim ve ekipmanım yok. ama şu gerçek normal kullanıcı için değil bu kulaklık. sesi olduğu gibi doğal renginde duymak isteyen, ekstra bas istemeyen, amfi ile kullanacak olanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Suradan gecirip sonuclari anlatabildigin kadar anlatabilir misin: http://www.audiocheck.net/soundtests_headphones.php Bir de en onemli sey kullanirken seal. Kulagini en iyi kapatan ucu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 birincide ten heartss derken sondaki t ile s nin arasında gırıltı duyulmaya başlıyor (s ye daha yakın ama) two hundered derkende t dediği an kesiliyor ikincide eighteen key diyip bitirir bitirmez ince ses duyuluyor bilgisayarın kulaklık girişi çalışmıyor. telefondan yapıyorum. bi yemek yiyim öbürlerinide yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 spectral flatness bunu tam anlamadım. duyabileceğim en düşük seviyeye getirdim sesi. kesilme yada bi değişiklik olmadı. tize kaydığında çok hafif bir yükselme oldu ses seviyesinde sorduğu oysa. ama çok az. dynamic range fifty four dediğini net duyuyorum. sonra güçleşiyor ne dediğini anlamak. iki kere sixty diyor sixty six diyor. en son seven lı bişey diyor. sonrasını duyamıyorum. sesin yüksekliğiyle alakalı değilmi bu. ha rahatsız etmeyecek seviyeye getir diyor sesi. seven dediğini duyamıyorum o zaman. en son sixty six dediğini anlayabiliyorum. bunu foam uçlarla yapsam değişirdi heralde yalıtımla alakalıymış. quality kamyon geçince titreşim olur ev sallanırya. yada motor çalıştığındaki ses. öyle bi sesle başlayıp inceliyor tekrar ilk haline doğru gidiyor. çatlama çınlama oluyor diye mi soruyor. seste çatlama bozulma olmadı. driver matching sağ biraz ağırlıklı başlıyor başta. hemen dengeleniyor. ortalarda dengeli gidiyor. sonra tizleşmeye başlayınca bi sağa bi sola geri sağa yapıyor hafifçe. son anlarda sağ sol arası gidip geliyor yine hafifçe. wiring centered rüzgar sesi iki kulağımın arasında gibi. twisted kulaklarımın dışında gibi. binarual bunu söylemiştim zaten. iki kere vuruyor kapıya. kapıların nerde olduğunu geçtim hangisinin daha sert malzemeden yapıldığı vurunca titreşmesinden hangisinin civatalarının daha sağlam olduğu bile belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 sadece elektronik müzik dinlerken birazcık daha bas olsaymış dedirtiyor ama yazılımla bası azcık boostlayınca yetiyor, bozulmadan güçleniyor bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 M6 pro paketi neymis oyle yaa alasim geldi valla Gerge var mi redeem code fln :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 NOT: 20 saat burn-in'den sonra degisiklikleri bildirecegim. Ilk once, kod var. Fiyattan $10 dusuruyor. MEElectronics'in kendi sitesinde kullanmaniz lazim ve ne kadar sure gecerli bilmiyorum: BUY_AGAIN Meelec'in kendi sitesinde PTT ile gonderme $9. Amazon'dan aldim ben yol icin $13 mu ne verdim. Yurtici Kargo ile geldi ama. Yani duzgun kargo isterseniz $15 kadar daha pahaliya geliyor kod nedeniyle, kodun suresi gectiyse ama $5 daha fazla verin ve adam gibi kargo ile Amazon'dan alin. Malzeme kalitesi saglam gorunuyor, tam anlamak icin uzun uzun kullanmak gerek tabii ama ilk bakista anlasilanlar da var. Kablo iyi oncelikte, microphonics sifir. Yani kablonun oynamasi hic ses etmiyor. Kulagin arkasindan takilan tipten ve kablonun kulak kisminda memory wire var, bu da iyi. Ear tip bolumunde de filtre var, bu sayede wax guard'li uc aramak durumunda kalmiyorsunuz. Ses uclara asiri bagimli her IEM'de oldugu gibi, ama cok fazla uc ile geldigi icin bu sorun olmuyor. Aralarinda kulaginizi tam sealleyen bir tane bulursunuz elbet. Icinden Comply T200 cikiyor ama M sadece. Duzgun takamazsaniz ne idugu belirsiz bir ses ile karsilasirsiniz. Kaynagin kalitesini epey belli ediyor. Farkli DAClarla ve amfilerle denedim. DAC'in yarattigi en kucuk degisimi bile kolayca fark etmemi sagladi. Amfi bir farklilik yaratmadi ama, 16 ohm zaten IEM. Sesin detaylarina girmeden once Bir kac sarki dinleyip nasil olduklarini yazayim. Ilk once mikrofonlu kabloyu kullandigimi da soyleyeyim, telefonda kunusurken kullandim, karsi tarafin dedigine gore sesi epey iyi iletiyormus etraftaki gurultuyu pek almadan. SarkilarLa Bestia e il Delirio - Il Bacio Della Medusa: Enstumanlarin ayrimi cok iyi. Yaylilar, uflemeliler, bas ve elektro cok net duyuluyor. Harhangi bir karisim yok. Flut solosunun o grainy tonu cok net iletiliyor. Seperation konusunda epey ustun kulaklik zaten. Moanin' - Art Blakey: Kaydin eskiligi kendini belli eden ilk sey. 60 yillik kayittaki tum kusurlar tamamen ortada, ama ayni sekilde analog karakterli bir DAC ve amfi kullaninca da sanki plaktan dinlermis gibi bir tat veriyor. Bas ve trompet ikilisi mukemmel dengeli ama piano biraz geride kaldi sanki. Voice - Hiromi: Yine ayni, piano olmasi gerektiginden daha karanlik bir tonda. Piano tonunda baslar midleri bastiriyor biraz. Moanin' dinlerken de ayni sey vardi. Bu bir sorun degil ama tam olarak, genel olarak sicaga kaymis bir kulaklik, tam neutral degil. Ikisi arasinda. Voice'i dinlemek eglenceli ama, sarkinin tum hareketliligini ve oynakligini verdi. Rush of Silence - Vanden Plas: Parlak. Meelec'ler genelde parlak acilirlar ve burn-in ile dengelenirler ama. Enstruman ayriminin en kotu oldugu sarki buydu. Tur dolayisiyla degil, ayrimi epey iyi metal sarkilari da dinledim. Cok parlak bir tonu oldugu icin sarkinin sanirim. Burn-in'den sonra geri donecegim buna. Ayrim kotu dedim ama yine de tum enstrumanlar net seciliyor, oteki sarkilara gore. My Angel Put the Devil in Me - Murray Gold: Enstumanlar yine dengeli, kadin vokali odakli bir sarki bu, ve vokal olmasi gerektigi gibi en onde. Tiz uflemeliler herhangi bir baski yapmiyor basa ya da vokale. Hells Bells - AC/DC: Bastaki zil mukemmel, arkasindan giren gitar asiri detayli. Tum aletler cok net seciliyor, birbirleri arasinda bir baski yok. Tek zayif yani sarkinin vokal, biraz yapay geliyor. Masal - Sertab Erener: Sarki tum haraketliligini ve eglencesini yansitiyor. Vokal cok detayli ama hizli biraz sanki tonlama degisimleri. And Then There was Silence - Blind Guardian: En merak ettigim sarkilardan biri buydu. Yuze yakin kanalla kaydedilmis sarkida ayrim net bir sekilde yapiliyor. Genelde kotu bir kulaklikla dinleyemezsin bu sarkiyi, camura doner; M6 Pro ile dinlemek tam bir zevk. New Amsterdam - Moondog: Bas tonlarinin ne kadar iyi oldugunu tam olarak bu sarkida anladim. Neutral karakterli bir bas kulakligi olmus bu tam, tam anlamak icin dinlemek gerek. Basshead'leri memnun etmeyecektir ama bas tonlari her zaman net bir sekilde duyuluyor. Ama asla kendilerini kabartip one gecmeye calismiyorlar. Sarkinin korosu ozellikle iyi. Libera me - Faure: New Amsterdam'dan sonra korolu bir sarki dinlemek istedim. Kulaklik korolarda mukemmel. Ses ayrimi sanirim en iyi yani kulakligin. Koroyu dinlerken koristlerin farkli ton sesleri ve koro icindeki yerleri resmen fark ediliyor. Soundstage de epey iyi yani. Unstoppable Momentum - Joe Satriani: Gitar tonlarini denemek icin bunu ve bundan sonraki iki sarkiyi actim. Gitar iyi sesleniyor kulaklik ile, guvenebilirsiz M6 Pro'lara bu konuda. Myron & Cole - Green Carnation: Distortion asiri detayli, tizler baslardan daha baskin distortion icinde ama baslar da fark ediliyor. Guzel, parlak bir gitar tonu var. Eclipse'imi, M6 Pro'yu ve Line6'imi alip sololar atmak geliyor icimden dinledikce. Valley of the Damned - Dragonforce: Hizli sololari dinamik bir sekilde sunuyor, zaten genel olarak hizli bir kulaklik. You & I - IU: Bu sarkiyi cok iyi iletiyor. Vokal, enstumanlar, detaylar. Geo UI A - 4Minute: Elektronik muzikte, Kpopda filan cok iyi kulaklik. Bu tarzlari dinliyorsaniz dusunmeden alabilirsiniz. Money, Money, Money - ABBA: Kadifemsi vokaller ve geri vokal guzel. Fazla parlak ama bazen. The Pitch - Moulin Rouge: Oyuncularin seslerini guzelce ayiriyor ve sunuyor. Enstrumanlar olmasi gerektigi gibi vokalin arkasinda kaliyor ama golgesine dusup kaybolmuyor. Liebesleid - Kreisler: Accompaniment olmasi gerektiginden daha geride ve keman cok parlak. Kulakligin en kotu seslendirdigi iki sarki bu ve Rush of Silence. Flute Concerto In E Minor, Rondo russo - Mercadante: Sanki salonda oturuyorsunuz ve orkestra onunuzde. Moonlapse Vertigo - Opeth: Son sarki olsun bu da. Enstruman ayrimi yine saglam, bunu soylememe gerek yok artik zaten. Tizler yine biraz onde ama bu yaziyi yazmaya basladigimdan beri iki saat daha kullandim ve biraz daha oturdular. Brutal vokal biraz geride kaliyor, kulakligin en zayif noktasi zaten low-mid. Sarkinin detaylari cok net ama. Sicak bir kulaklik olmasi ozellikle fayda etti burada. Sesin detaylarina gelelim. En dusuk frekanstaki bas tonlarinda hafif bir titreme var, SE215'dekinden daha az ama. Onun disinda baslar sarkilardan da gordugunuz gibi her zaman midlere ve tizlere baski yapmadan kendilerini belli ediyorlar, basi duyamiyorum diye bir sey yok ama neutral oldugu icin bu kulakliklar gerektiginden de fazla duymuyorsunuz. Dengeyi bozan tek taraf tizlerin fazla parlak olmasi (4-5 saat dinledim ve simdiden daha iyi ama yine de burn-in bittiginde de biraz parlak kalacaklardir) ve low-mid'in geride olmasi. Baslarin mukemmeligi bunu genelde kapatiyor gitarlarda ama bazen fark edilir olabiliyor. Sicak ve hizli bir kulaklik. Detaylar ve enstruman ayrimi en ustun yanlari. Soundstage ne mukemmel ne de kotu, sinifinin ortalamasindan iyi. Senfonik muzik dinlerken tatmin edici bir soundstage ile karsilasiyorsunuz ki en zorlandigi yer orasidir soundstage'i kotu kulakliklarin. Vokal icin iyi bir kulaklik ama dedigim gibi, brutal ile cok basarili bulmadim. Genel olarak dengeli bir ton isteyenler alabilir. Cok sorun yazmissin demeyin, sorun degil bunlar, kulakligin karakteri. Sorun diyebilecegim tek yonu tizlerin bazen fazla parlamasi ki burn-in buyuk oranda duzeltiyor bunu. Duzeltmeye basladi bile bende, Rush of Silence daha iyi geliyor su anda. Kaynaga cok duyarli kulaklik. Sarkilarin ses siddetleri arasindaki en ufak degisimi bile iyice gosteriyor. Kullanirken sik sik ses ayarlamak zorunda kaldim. Album dinlerken sorun yok ama playlistlerde surekli bir kontrol gerekebiliyor. Kotu kaynaklarla da kullanmayin. Deezer ve Lumia ile epey basarili. Film ya da dizi izlerken de basarili. House of Cards'dan bir bolum izledim. Dialoglar cok net anlasiliyor, arkadaki sesler detayli ve anlasilir. Aksiyonlu bir sey acmadim ama. Oyun oynamadim, VN sayilmaz sanirim =) Sonuc olarak tavsiye ederim, alin bence IEM bakiyorsaniz. $100 sinifina ulasmislar buyuk oranda. Malzeme daha kaliteli ve tizler daha az parlak olabilirmis ama. Gecen senelerde $50'ye satilan kulakliklardan, eski Meelec'lerden filan epey ustun ama. Simdi sunlari alacagim ben de: http://www.complyfoam.com/products/Ts-200/ Siradaki kulaklik da su ama ne zaman alirim bilmiyorum: http://www.head-direct.com/Products/?act=detail&id=230 Yaza belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Soylenmistir illaki bakamadim da applein son nesil kulakliklari baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Siparisi verdim M6 pro icin. Kod icin tesekkurler gerge, totalde 48$'a geldi bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 kod ile usps üzerinden kendi sitesinde 48 dolara geliyor, amazondan 64 dolara geliyor. USPS ile gönderdiğinde track var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 PTT ile olmasi lazim. Emin degilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 neyse sitede yok demiş ama kısmet, kod için teşekkürler 49 dolara geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Begenirsiniz umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Bu arada tizler epey epey duzeldi ilk taktigima gore. 8 saattir filan araliksiz calisti. Sabaha epey adam olur sanirim. Meelec'i bilmesem ama ilk taktigimda asiri tepki verdim, ilk basta tizlerin asiri olmasina bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ses gittikçe soğuklaşıyor benim kulaklıkta. bu kulaklığı alan herkes aynı tepkiyi veriyor. ilk önce bu muydu bahsettiğiniz kulaklık? sonra ses çok soğuk. burnin olup ses açıldıkça o soğuk ses naturele dönüşüyor. hmmm çok doğal ses canlandı deniyor . sonra biraz daha burnin olunca çok detaylı derinlikli. iyi amfili bir kaynaktan dinleyince evet şimdi anladım neden inanılmaz dendiğini. headfi de kulaklık nooblarının verdiği standart tepki böyle. yani tam burnin olduğunda soğuk ses açılıp doğal sese dönüşüyor o soğukluk kayboluyor. sıcak değil ama canlı oluyor. genel tepki böyle. gerge o verdiğin testte drive matching te sorun var değil mi? normalde hiç sağa sola kaymaması gerekiyor sesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Testin driver matching'inde sorun yok, benim M6 Pro'larda minimal kayma var test boyunca. Cok kayiyorsa bir sorun var demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 yok test dosyasında değil kulaklıkta sorun var. zaten havi hakkında söylenen grafikle gösterilmiş bişey. tekrar test etmedim ama şöyleydi. bas ses başlayınca sağ ağırlıklı duyuluyor. sonra dengelenip dengeli devam ediyor. tizleşmeye başladığı an sağa sola bi dalgalanıyor geri dengeye geliyor en son biterken gene bi sağ sol dalgalanıyor. ama müzik dinlerken zaten bazı sesler sağ yoğunluklu bazı sesler sol yoğunluklu olarak kayıt ediliyor. yani farkedilecek bişey değil heralde müzik dinlerken. sinyal dosyası sırf buna odaklandığı için bu kadar bellidir heralde. mesela diğer test sinyallerinde hiç böyle bişey olmuyor. biraz daha burnin olsun tekrar denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 O dedigin kulaktan da olabilir, taktigin kulaklari degistir. Iki kulak her zaman ayni duymaz, hatta cogunlukta ayni duymaz belli bir yastan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar