Korax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 GERGE said: Amfi ile asil yanlarini gosteriyorlar diye biliyorum. Su yukarda saydiklarimdan birini al bence elestirilerini okuyup. Budget IEM pazari son zamanlarda asiri degisti gercekten, yenilere bakmak gerek. headset yok yukardakilerde ya, bitek birinde mic var sanirsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Anlamiyorum headset isinden ben. Ayri konu ac bence. Bir Philips Downtown'un var, ondan da cok memnunum. Bir de V-Moda M-100, ATH-M50, Aurvana Live, HD 25, P5 gibi temel modelleri biliyorum iste. Bir de sunlar cikti headset olarak, yeni, cok iyi elestiriler aliyorlar: http://en-us.sennheiser.com/urbanite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Brainwavz S0 icin $20'lik kupon: http://www.amazon.com/gp/product/B00PACTGXA/ HRCBAQ8O Ne kadar gecerli kalir bilmiyorum. Checkout'ta giriliyor. Yol dahil 100TL oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 GERGE nimet resmen şu hayatta. Bunca iEM'i takip etmek çok zor geliyordu bana, şimdi direkt GERGE'yi takip ediyorum :D. Xiaomi Piston 2 günlük kulaklığım oldu. Laptop'ta oyun oynarken Logitech G930'u aktive etmeye üşenip Piston 2'leri takıyorum artık. Ama Piston 2'den bir adım daha iyi bir iEM istiyorum sanki. Gayet memnunum ama 1 adım ötesi tam istediğimi verecek gibi hissediyorum. O yüzden yukarda saydığın iEM'lere göz atacağım GERGE. Brainwavz'a sıcak bakmıyorum çünkü M4 falan almıştım 2 sene evvel ve 1-2 ay anca dayanmıştı. Güvenemiyorum o yüzden. Gerçi modelden modele de değişiyor. Sennheiser'in CX300'ü ilk çıktığında 50 TL'ye alıp 4 sene falan kullanmıştım herhalde. Sonra CX400-II aldım ingiltere'den, çok dayanmamıştı. Arada Logitech Ultimate-Ears 350i mi ne almıştım 2008'de, 1 haftada ses gitti kulaklıklardan birinde... 30 pound birşeydi sanırım o zaman ama bass'ından falan memnun kalmıştım, CX300'den iyi gibiydi hatta. Şuan aslında geçiş dönemine yaklaşıyoruz. Hi-Fi player'lar yavaş yavaş piyasaya çıkış yapıyorlar. Fiio'nun ürünlerini kullanan bir kesim vardı 3-4 senedir. Direkt ayrı bir müzik player piyasası oluşuyor son 1 senedir. Eğer Apple'da gelecek iPhone'lara HD Audio olayını getirecekse piyasa hareketlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Müzik sektöre tamamen smartphone ve Spotify/Deezer (bu ikisi pazarın %95'ine filan sahip) ikilisine doğru kayıyor. Onlar için bu saydığım $50'lik IEM'ler yeterli tamamen. Eskiden işte $100 kadar olanlar ideal ürünlerdi. Yani SE535 alırsan tabii daha iyi ses duyarsın ama bir açıdan da lossy audio ile kötü de olur. Ama $50'nin altına düşülebileceğini sanmıyorum, Piston 2 yapılabilecek en iyi şeyi yaptı zaten o sınırda. Uzun bir süre bu kalite ve fiyatta kalır IEM'ler. Yakında Shure, Sennheiser da çıkartır bu fiyatta ürünler. Alın yani şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Spotify ve deezer'a kayıyor ama Hi-Fi markette kullanıcıya daha yaklaşıyor. Ben iTunes'dan alıyorum müziğimi, spotify'ın artısını ülke sınırları içinde göremiyorum. Ne zamanki cepten internet limitsiz olur, o zaman spotify'da radyo dinlerim. Ama şimdilik iTunes alış-verişlerimden memnunum. Apple hardware olarak HD audio'yu ekleyince cihazlarına store'dan HD Audio sürümlerini indirebileceksin aldığın albümlerin. Spotify ile günlük ihtiyaç giderip, keyif alayım dediğinde HD audio olayına geçmek harika olur. Dediğin gibi Piston 2'de gayet yeterli, ama işte insan hep bir üstünü istiyor. SE535'i de günlük kullanmaya kıyamıyorum + telefon destekli kablo almam lazım zaten kullanmak için. O yüzden günlük seçeneği de biraz iyi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 mm30i den 1 ayını doldurmadan sağ taraftan daha az ses gelmeye başladı. Servisi var mıdır bunların Kocaeli'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Piston yeterli değil, 30$ altı olabilecek şey. Saydığım 50$'lıkları alın bence. Sana da Sennheiser'ı alma dedik abi, kendin düştün =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 kulaklık 27 sinde yola çıktı bugün türkiyeye ulaştı yazıyor. 5 gün yani çok çabuk değil mi? 2 hafta sürer demişlerdi. türkiyeye ulaştıktan sonra kaç gün sürer gelmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ptt getircekse 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 en son gümrüğe sevkedildi yazıyor ptt sorgusunda. demek orda zaman kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 tamam gümrüktende geçti sıkıntı yok 20:04:11 PTT İşyerine Girdi - Torbaya Eklendi 22:10:23 Gönderi Yurt Içi Merkezine Sevk Edildi - Send item to domestic location (Inb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Benimki ABD'den cikti, bize geliyor. Kutu icegiri cok iyi ama: http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/aplusautomation/vendorimages/8913fb43-2734-4c10-9e4a-42182d517926._V330619130_.jpg Asiri satiyor ayrica, Amazon'da su anda 10 tane kalmis, kendi sitesinde de bitmisti gecen gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 m6 pro baya iyiymis fiyatiyla. RHA 750i kullaniyorum ama sporda falan takmaya kiyamiyordum. Bu fena olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Soylendigine gore bu yeni $50 IEM'ler MA750, RE400, SE215 filan kalitesindeymis iste. Gelsin, goruruz oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 rha750, re400, se215 bile kendi arasinda tas kagit makas. Malzeme kalitesi, kablolar, ses kalitesi cok farkli. yeni nesil 50$ in yaklasabilecegi bir rekabet alani degil. Daha iyi fiyat/perf saglayabilir, daha iyi overall kalite saglayacagini dusunmek naiflik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Elestirilerin yalancisiyim, $100 sinifinda kalite diyorlar iste. Kendim deneyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 m6 pro hakkat iyimis, gelsin dene mutlaka bi review bekliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Evet GERGE, review'undan sonra sipariş veririm sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Hemen beklemeyin, Meelec'ler genelde burn-in istiyor. Gerci kullanarak yapmak yerine telefona takip dolabin icine tikabilirim. Burn-in yok diyenlere de bu gelsin: http://forum.paticik.com/read.php?6,7448418,7451106#msg-7451106 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Uc dort gun yastik alti itunes shufflelasan yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Yan ekipmanla goz dolduruyo yalniz, hani ses kaliyesi dandik olsa bile shurede bir kablo alirsin o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 http://www.beatsbydre.com/earphones/beats-powerbeats2-wireless.html Sunu almayi dusunuyorum varmi Deneyen bilgisi olan? Gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 sen al, sana müstehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Beats'den 3-4 farkli model test ettim, hepsi berbatti. Sunlari al: http://www.jaybirdsport.com/bluebuds-x-bluetooth-headphones/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar