Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulakiçi Kulaklık

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Şundan alıyorsunuz, mutlu oluyorsunuz sonra gelip bana teşekkür ediyorsunuz.

http://www.dr.com.tr/elektronik/philips-she9000-10-kulak-%C4%B1ci-kulaklik-siyah//ev-elektronigi/kulakliklar/kulakici-kulakliklar/urunno=0000000399530
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

balistic sana 50 lira altı bişey öneriyim bi hafta oluyo kullanalı çok memnunum. basit ve temiz ses veren bişey istiyosan bunu al geç

hepsiburada.com

hatta ben adı duyulmamış bi siteden 27 liraya aldım.sdfsdf

bu iyi diosun?

iyi bari kız arkadaşa bundan alayım.

philips bir tane aldık, telefonda kullanıo, elektrik çarpıo dedi =/

anlamadım gerçi ama olsun
Mesaj tarihi:
ya abi arıza fln olursa diye aradaki 13 lira farkı veririm. hb güvenilir yer sonuçta kaç kere sorunumu çözdüler direk

derken hb ye bakıyordum 2 jack gördüm, bu kulaklık telefon için değilmiş direk patladı
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yahu, iyi-kotu anliyorum ben bu isten, ₺100 alti sunlar alinir sadece, aralarindan Turkiye'de dogrudan bulunan tek model de Xiaomi Piston 2. Bunu Sahibinden'de de satan biri vardi ama kim bilmiyorum, rastgele almamak gerek bu IEM'i, sahtesi oluyor.

Obur iyiler ne diyorsaniz:

VSonic VSD1S
Philips TX2
Meelectronics M9
Soundmagic PL30

Baska da vardir tabii. Bunlarin elestirisini okuyup size uyan sese sahip olani almaniz daha dogru ama.
Mesaj tarihi:
Bilindik bir tedarikçide olsa şu dediklerini zaten düşünmem alırım. Fakat N11 sahibinden falan aldığım ürünün orjinal olup olmadığıı tam bilemeden kullanıcam çekincem o. Sorun orjinal ürünün dediğin kadar kaliteli olup olmadığına güven değil yani.
Mesaj tarihi:
Valla bir çok yorum vardı altında, sahte çıksaydı negatif dolu olurdu diye düşündüm ve bastım siparişi.

Ben de Shure SE535 var ama pratik olmuyor sürekli taşımak falan, özel durumlarda taşıyorum. Apple'ın in-ear'ından gayet memnundum ama o da ömrünü doldurdu, temassızlık başladı.

Bakalım bu nasıl çıkacak, mikrofonu falan iPhone'da çalışacak mı? PS4'te çalışır mı headset olarak? bakıp göreceğiz.
Mesaj tarihi:
Geldi bugün, son derece memnun kaldım diyebilirim. Bass'lar yerli yerinde, mid'de iyi oldukça. 1-2 soundtrack parçada iyi değil gibiydi ama gerisinde oldukça tatmin edici. Bu fiyata gayet iyi.

iPhone'da ses açma kapama çalışmıyor ama mikrofon, play/pause ve call accept falan çalışıyor. Ayrıca PS4'te de mikrofon çalışıyor. Yani şuan direkt default kulaklığım bu oldu.

GERGE saves the day again!
  • Yeni Oluştur...