Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 m6 pro geldi bugün, içinden çıkan silikon uçlar ile biraz distortion yaptı. comply uç ile baya değişti ses ama gene istediğim performansı alamadım, burn in'e bıraktım yarın tidal'dan devam edicem denemeye. mid ve tizlerde sennheiser cx200'den daha iyi, baslar da oturur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Tam yalitim cok onemli abi. Tri-flange ile bir dene, o her sekilde tam yalitir. Sonra rahatsiz olursan otekilerle uygun yalitimi edinmeye calisirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Beni sarmadi pek m6 pro ya, bi sure sonra cok yormaya basliyo baya. Midlerdeki sönukluk kaldi, ki cok cansiz geliyo bana sound genel anlamda. F/P olarak iyi ama bana uymadi pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 niye kulakici aliyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 seni daha iyi duyabilmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 kulak içi almazsan 1 metre yarıçapın içindekilere de müziğini dinletmek zorunda kalıyosun kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 aklı olan sennheiser marka almaz, 3-5 fazla olsun kaliteli markalardan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Şöyle maks 150 lira civarına alınabilecek güzel kafaüstü bir şey var mı ki? Kulakiçi Brainwavz m5 mi ne var da pc başında rahat kafaüstü bir şey arıyorum. @GERGE bu konuda master herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kafaustu konusunda hic bilmiyorum. Kendi Downtown'umu ciktiginda aldim, cok begeniyorum ama hem artik satilmiyor sanirim. $100'a cikmisti zaten, en son 100TL filan fiyat yaziyordu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 m4 ten memnunum la ben kablosu cok prostat ama 1 sene daha idare eder beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Abi yarın sabah tatile gidiyorum ve kulaklığım kayboldu. Shure filan düşünüyordum ama şimdi alamam onu, hem de bir süre ona para vermek istemiyorum. (99,90 TL) Sennheiser CX 300-II Precision mı? yoksa (99,90 TL) Sennheiser MM 30i mi? Çok para veresim yok. Gidip iphone kulaklığı alsam bile bir ton para vericem. Eh 50-60TL'ye rahat olan bir in ear almak yerine de 100TL civarına çıkarım dedim. Ses kalitesi olarak aralarında çok fark yok ise gidip mikrofonlu olması sebebiyle MM 30i alayım diyorum ama bilemedim. Başka önerileriniz var ise(daha ucuz olsun ama) onları da sıralayın lütfen. İnternetten alma şansım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 MM30i kullanıyorum çok temiz ses veriyor ve bas ve tiz oranı iyi. GERGE bu konuda daha bilgili ve büyük ihtimal http://www.hepsiburada.com/xiaomi-piston-kulaklik-2-1-gumus-beyaz-renk-yeni-nesil-97-db-p-TELKLKXIAOMPISTON?productId=telklkxiaompiston&categoryId=16117&sku=TELKLKXIAOMPISTON&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CMSn17evwMQCFXTMtAodliwA7A&site=old bunu önerecek sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Guzelmis o da ama mikrofondaki tuslar iPhoneda calismiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 GERGE said: Kafaustu konusunda hic bilmiyorum. Kendi Downtown'umu ciktiginda aldim, cok begeniyorum ama hem artik satilmiyor sanirim. $100'a cikmisti zaten, en son 100TL filan fiyat yaziyordu ama. /summon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 cx 275 var yine. Bu MM30i'den daha iyi gözüküyor speclerden. Plastik olsa da sağlam diye yorumlar da okudum. Bunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 $50 limitinin altinda o dedigin en iyilerden, evet. $50'lik alabilrsen (₺160-170 tutuyor bize gelmesi) sunlar var. Tavsiyem elestirilerini okuyup tarzi sana uygun olandan birini alman, uzun vadede epey daha memnun olursun: http://forum.paticik.com/read.php?6,7683961,7960979#msg-7960979 M6 Pro aldim ben onlardan, cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 CX275 alıyorum o zaman? Dediklerin burada satılmıyor. Madem getirteceksem o zaman para ayırabileceğim bir zaman, bir süre bunları kullandıktan sonra daha kalitelisini alırım 100 dolar civarına çıkarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Onun yerine Piston 2 al bence. Sahibinden'de daha ucuza bulursun, ₺60-70 arasina. Daha iyi ustelik. Dediklerim altinda cok dusunmeden Piston alabilirsin. O satiliyor. ₺90 fiyatina bulursan bile alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Çok fark var mı? Yoksa gidip DR'den alayım geçeyim diyorum. Piston 2 hem internetten olacak, sipariş verecem bekleyeceğim. Hem de iphone'da mic tuşları çalışmıyormuş nedense. Ya tatile yarın çıkıyorum. Giderken alayım dedim. Hani olmasa da olur, çok dinleyemeyeceğim zaten de çok fark yoksa aralarında, fiyatlar da yakın birbirine, cx275 alıp gidicem. Ya da bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bende dün aynı şekilde gidip almalık piston 2 baktım ama yok netten sipariş vermek gerekiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Senn'i al oyleyse, sonra dediklerimden birini alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 selam gerge :) pc de oyun oynarken ve/veya muzik vs dinlerken kullanabilecegim 100 dolar/euro civarlarinda on board ses karti ile calisabilecek bir kulak ici rica ediyorum. biraz ustu biraz altida olur fiyatin. su anda var bir tane ama nedense mouse kipirdayinca ya da steamde ornegin pencereler hareket ederken bizzt, zuuzzzt gibi cok hafif bir ses cikariyor. tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 onun sebebi kulaklık olmayabilir yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ve haklisin. sen diyince denedim kulaklarimi sag kulagimda yapiyor sadece, iki teki de her iki kulagimda deneyince sadece sag kulakta duyuyorum o sesi. nedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 vsonic ler indirime giriyor arada mp4nation da bakarak olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar