Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulakiçi Kulaklık

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

m6 pro geldi bugün, içinden çıkan silikon uçlar ile biraz distortion yaptı. comply uç ile baya değişti ses ama gene istediğim performansı alamadım, burn in'e bıraktım yarın tidal'dan devam edicem denemeye. mid ve tizlerde sennheiser cx200'den daha iyi, baslar da oturur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Abi yarın sabah tatile gidiyorum ve kulaklığım kayboldu.

Shure filan düşünüyordum ama şimdi alamam onu, hem de bir süre ona para vermek istemiyorum.

(99,90 TL) Sennheiser CX 300-II Precision mı? yoksa (99,90 TL) Sennheiser MM 30i mi?

Çok para veresim yok. Gidip iphone kulaklığı alsam bile bir ton para vericem. Eh 50-60TL'ye rahat olan bir in ear almak yerine de 100TL civarına çıkarım dedim.

Ses kalitesi olarak aralarında çok fark yok ise gidip mikrofonlu olması sebebiyle MM 30i alayım diyorum ama bilemedim.

Başka önerileriniz var ise(daha ucuz olsun ama) onları da sıralayın lütfen. İnternetten alma şansım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

MM30i kullanıyorum çok temiz ses veriyor ve bas ve tiz oranı iyi. GERGE bu konuda daha bilgili ve büyük ihtimal http://www.hepsiburada.com/xiaomi-piston-kulaklik-2-1-gumus-beyaz-renk-yeni-nesil-97-db-p-TELKLKXIAOMPISTON?productId=telklkxiaompiston&categoryId=16117&sku=TELKLKXIAOMPISTON&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CMSn17evwMQCFXTMtAodliwA7A&site=old bunu önerecek sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
$50 limitinin altinda o dedigin en iyilerden, evet. $50'lik alabilrsen (₺160-170 tutuyor bize gelmesi) sunlar var. Tavsiyem elestirilerini okuyup tarzi sana uygun olandan birini alman, uzun vadede epey daha memnun olursun: http://forum.paticik.com/read.php?6,7683961,7960979#msg-7960979

M6 Pro aldim ben onlardan, cok memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok fark var mı? Yoksa gidip DR'den alayım geçeyim diyorum. Piston 2 hem internetten olacak, sipariş verecem bekleyeceğim. Hem de iphone'da mic tuşları çalışmıyormuş nedense.

Ya tatile yarın çıkıyorum. Giderken alayım dedim. Hani olmasa da olur, çok dinleyemeyeceğim zaten de çok fark yoksa aralarında, fiyatlar da yakın birbirine, cx275 alıp gidicem. Ya da bekleyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
selam gerge :)

pc de oyun oynarken ve/veya muzik vs dinlerken kullanabilecegim 100 dolar/euro civarlarinda on board ses karti ile calisabilecek bir kulak ici rica ediyorum. biraz ustu biraz altida olur fiyatin.

su anda var bir tane ama nedense mouse kipirdayinca ya da steamde ornegin pencereler hareket ederken bizzt, zuuzzzt gibi cok hafif bir ses cikariyor.

tesekkur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...