aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 kermit said: beyaz kilot falanda giyiyomusun? kisa bacakli don giyiyorum, kisa kollu gomlek giydigimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 pontipati said: bu sıcakta giyilir mi öyle 35 derece dışarısı teri emiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Esh said: abi bu nasıl manken lan düşük omuzlu odun vücutlu. hani o nasıl manken bilmiyorum da, fotograflayan ajans nasıl bir ajans lan, insan bi oynar üstünde amk fotoşoptur boktur püsürdür, pantolondaki kırışıklık da cabası allah kahretsin ya abi böyle mankenler olacak ki ürün samimi gözüksün. biscolata erkeğini manken gibi koyarsan benim o ürünü almayı geç deneme ihtimalim bile sıfır altında. - derece yani sıfırın altı eksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 O lacostelari ben Izmir'de 4 mevsim giyiyorum. Sicakta terletmiyor, sogukta sicak tutuyor cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Ben bir kere yanlisklikla luks bir Lacoste magazasina girmistim. Kursun gecirmeyeni bile vardi. O kadar para verince kursun da gecirmesin, benimle de konussun. - Maykil bugun cok havali olduk. falan desin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 GAP'tan alacağım hacılar. Birden fazla kişi övmüş çünkü. Lacoste iyidir hoştur ama Lacoste polo yaka giymiş biriyle muhatap olunca iç sesim şuna bak çakma giyiyor herif diyor. Benim için de böyle düşünsünler istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ne saçmaymış içsesin. buram buram fakirlik kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Ben lacoste'un tişörtleri hariç hiç bir şeyini beğenmiyorum yea, bir iki tane de kadın saati var işte o kadar. GAP, Mavi, Quiksilver falan alıyorum ben. Bir de pull and bear'a falan dalarsam 3-5 alıp çıkıyorum, gerçi bu sene bok gibiydi her şeyleri. Daha bugüne kadar kullandığım hiç bir tişört çekmedi bu arada. Yeri geliyor 60 derecede uzun yıkamada da yıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Takım elbisenin içine beyaz kısa kollu gömlek, onun da içine beyaz askılı atlet. Mmmhhh. Harika göründüğümü düşünüyorum böyle giyindiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Masakari said: Çocuk gibi tişört giymeyin skinny adam random tshirt alıp giyerse tabi çocuk gibi gözükür. vücut tipine göre seçmek biraz da paraya kıymak lazım. @topic gördüğüm en kaliteli tshirtleri diesel yapıyor, çekeceğini vs sanmıyorre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Gömlekleri iyi Lacoste'un ama çok pahalı tabi. Bisse de iyidir gömlekte. Hatta f/p en iyi gömlekler diyebilirim. İndirimde yakalarsanız 100 kağıda taş gibi gömlek alırsınız. Ne çekiyor ne de rengi soluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 markayı bilemem de polo yaka alacaksanız yakanın ucu ile kolların ucunda ortusen serit olmasına dikkat edin barzik gibi dumduz renkli tisorte para bayilmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ucuz yollusu koton çekme falan olmuyor ama rengi soluyor onunda. lacoste güzel ama pahalı. gömlek olarak ta altınyıldız baya başarılı, pantolon olarak ta gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Masakari said: Çocuk gibi tişört giymeyin tisort var tisort var. 365 gun gomlek giyenler var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 adam belki san fran de yasiyor gomlek giymesi yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 AtlaraFisildayan said: Masakari said: Çocuk gibi tişört giymeyin tisort var tisort var. 365 gun gomlek giyenler var bi de tshirt üstüne gömlek yapan var ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkee13 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Bu konuda aradığınız yer ovkproducts.com olabilir. yeni bir site fakat aradığım kalite ve rahatlıkta tişörtü orada bulabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 allah allah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 hahaha paticik e-sports portalı yerine amazon marketplace taklidi oldu istemeden, bu yoldan yürüse adminler daha iyi sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 On 29.07.2019 at 21:05, berkee13 dedi ki: Bu konuda aradığınız yer ovkproducts.com olabilir. yeni bir site fakat aradığım kalite ve rahatlıkta tişörtü orada bulabildim. Sitenizde polo yaka yok, bir de neden bilmiyorum da güven vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 timsah logosu her ne kadar itici de olsa kalite anlamında lacoste > x (burberry falan dahil) h&m polyesteri basıyor, zara'nın da kullandığı iplik 20/1 veya 30/1 (bunun maliyeti TL). lacoste gidiyor 60/1-60/2 pamuk iplik kullanıyor (maliyeti $), fiyatta doğal olarak pahalı oluyor. ha adam lacoste markası, royalty vs. saçma sapan fiyat çekiyor ama zaten bu fiyatlar haricinde kaliteli polo yaka t-shirt çok göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Trendyol man alinca ona gore, kaliteli urun alinca ona gore giyiyosun. Yillar once aldigim, fakat tas gibi hala “itici” markanin urunleri. Su aralar ehonomi cogyi oldugundan cilginlik ama uygun fiyatta denk gelirse iyi markadan sasmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Geçen yaz indirimden beş tane Ralph Lauren polo yaka aldım. Dördü çekti, piri sündü. Gittim Benettondan aldım bu sefer beş tane. Hepsi çekti. Bir daha polo yaka almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar