Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çekmeyen polo yaka tişört

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

abi bu nasıl manken lan düşük omuzlu odun vücutlu.

hani o nasıl manken bilmiyorum da, fotograflayan ajans nasıl bir ajans lan, insan bi oynar üstünde amk fotoşoptur boktur püsürdür, pantolondaki kırışıklık da cabası

allah kahretsin ya

abi böyle mankenler olacak ki ürün samimi gözüksün. biscolata erkeğini manken gibi koyarsan benim o ürünü almayı geç deneme ihtimalim bile sıfır altında. - derece yani sıfırın altı eksi
Mesaj tarihi:
Ben bir kere yanlisklikla luks bir Lacoste magazasina girmistim. Kursun gecirmeyeni bile vardi. O kadar para verince kursun da gecirmesin, benimle de konussun. - Maykil bugun cok havali olduk. falan desin bana.
Mesaj tarihi:
GAP'tan alacağım hacılar. Birden fazla kişi övmüş çünkü.

Lacoste iyidir hoştur ama Lacoste polo yaka giymiş biriyle muhatap olunca iç sesim şuna bak çakma giyiyor herif diyor. Benim için de böyle düşünsünler istemiyorum.
Mesaj tarihi:
Ben lacoste'un tişörtleri hariç hiç bir şeyini beğenmiyorum yea, bir iki tane de kadın saati var işte o kadar.

GAP, Mavi, Quiksilver falan alıyorum ben. Bir de pull and bear'a falan dalarsam 3-5 alıp çıkıyorum, gerçi bu sene bok gibiydi her şeyleri.

Daha bugüne kadar kullandığım hiç bir tişört çekmedi bu arada. Yeri geliyor 60 derecede uzun yıkamada da yıkıyorum.
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Çocuk gibi tişört giymeyin

skinny adam random tshirt alıp giyerse tabi çocuk gibi gözükür. vücut tipine göre seçmek biraz da paraya kıymak lazım.

@topic

gördüğüm en kaliteli tshirtleri diesel yapıyor, çekeceğini vs sanmıyorre.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Gömlekleri iyi Lacoste'un ama çok pahalı tabi.

Bisse de iyidir gömlekte. Hatta f/p en iyi gömlekler diyebilirim. İndirimde yakalarsanız 100 kağıda taş gibi gömlek alırsınız. Ne çekiyor ne de rengi soluyor.
  • 3 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
On 29.07.2019 at 21:05, berkee13 dedi ki:

Bu konuda aradığınız yer ovkproducts.com olabilir. yeni bir site fakat aradığım kalite ve rahatlıkta tişörtü orada bulabildim.

Sitenizde polo yaka yok, bir de neden bilmiyorum da güven vermiyor.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

timsah logosu her ne kadar itici de olsa kalite anlamında lacoste > x (burberry falan dahil)

h&m polyesteri basıyor, zara'nın da kullandığı iplik 20/1 veya 30/1 (bunun maliyeti TL). lacoste gidiyor 60/1-60/2 pamuk iplik kullanıyor (maliyeti $), fiyatta doğal olarak pahalı oluyor. ha adam lacoste markası, royalty vs. saçma sapan fiyat çekiyor ama zaten bu fiyatlar haricinde kaliteli polo yaka t-shirt çok göremedim.

Mesaj tarihi:

Trendyol man alinca ona gore, kaliteli urun alinca ona gore giyiyosun. Yillar once aldigim, fakat tas gibi hala “itici” markanin urunleri.

Su aralar ehonomi cogyi oldugundan cilginlik ama uygun fiyatta denk gelirse iyi markadan sasmamak lazim.

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Geçen yaz indirimden beş tane Ralph Lauren polo yaka aldım. Dördü çekti, piri sündü.

Gittim Benettondan aldım bu sefer beş tane. Hepsi çekti.

Bir daha polo yaka almıyorum.

• Yeni Oluştur...