Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyon Tavsiyesi

Griswold

Öne çıkan mesajlar

2.000-3.000TL arası büyük ekran düşünüyorum. Artık evdeki emektar projeksiyon TV öldüğü için teknolojiye adım atalım dedim. 15 sene olmuş lan boru mu ?!?! Her değiştirmek istediğimde aynı olay oluyor tabi model beğenip sağına soluna bakınca kusurları görünce insan çıldırıyor.

Plasma tercihim mesela LG'nin 60" plasması var.

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-60pb690v-60152-cm-3d-fhd-smart-plasma-tv-cmr-600-dahili-uydu.html

Vatan'da bakarken tabi burnoutları görünce oeah dedim ulan bitmemiş miydi bu mesele!!! Soğudum gene. PS4 bağlayacağım, digiturk ve teledünya bağlı olacak, LAN'dan NAS, bilgisayar ıvır zıvır. Neyse sorun şu. TV'de kanal logoları direk yanacak ya o nasıl olacak ? Hadi ben pek izlemiyorum tv. Babam akşam oturduğu zaman uyuya kalıyor ekran başında. kafadan bi 3+ saat o ekran duracak orda. Çok rahatsız edici çok.

LG'nin 55" 3D Led'i var.

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55lb652v-55138-cm3d-fhd-smart-led-tv-cmr-500-hz-dahili-uydu-2-gozluk.html

Bunda da backlight bleeding olur herhalde. Ayrıca Input lag sorunu falan of of. Öyle hardcore konsol oyuncusu değilimdir input lag çok etkiler mi farkeder miyim?

Ulan bir mağazada da adam gibi tanıtım yapsalar. Karanlık ortamda gösterseler, adam akıllı aksiyon sahneleri olan bir HD yayın + film koysalar, karanlık seviyesi değişen görüntü olsa, konsol bağlasalar. Çok mutsuzum lan. Cehalet sahibi olmak istiyorum. Gidip parayı bastırıp "oğlum bu çok güzelmiş!!!" diye alıp evde birşeyin farkına varmamak istiyorum izlerken. O backlight bleeding effect'i farkedince feature demek istiyorum. ama olmuyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

ya kalmasın 24 saat. dediğim gibi tv başında uyuya kalıyor adam. Onu soruyorum işte. O burn-in kaç saatten sonra başlayabilir. Atıyorum aynı kanal kesintisiz 5 saat açık kalsa sıkıntı olur mu ?

Koah hastası babam. dolayısıyla akşam işten geldiği zaman oturuyor TV'nin başına, takıyor oksijen maskesini oh mışıl mışıl uyuyor oturduğu yerden. Dolayısıyla uzun süre açık kalabiliyor aynı kanal.
Sosyal ağlarda paylaş

4K ekranda konsol falan oynanmaz ya input lag iyice abarır. Ayrıca 4K yayın yapanı geçtim adam akıllı fullHD yayın yapan yok memlekette. Fİlmleri nereden bulacaksın, giriş seviye 4K ekranlar da cidden çok kötü. Özel olarak kaydedilmiş görüntüleri izletiyor çakallar. harbiden güzel gözüküyor. De ne yapacaksın abi 3. sınıf klip mi izleyeceksin 4K tv aldıktan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

ne bileyim telefon değil ki bu tv yi 5-6 sene kullanıyosun en az. 1-2 seneye filmler yaygınlaşmaz mı? full hd'ye döneyim eğer yaygınlaşmaz diyorsanız.

5-6 senedir 15-20 gblik full hd'leri indirip izliyorum ama üşenmeyip. 4k da nette dolanmaya başlayınca indiririm diyordum =)
Sosyal ağlarda paylaş

LG Plasmalarda ISM Method varmış galiba. Ama bu modellerinde var mı yok mu bilmiyorum. Kendi sitelerinde de yazmıyor. Aptal aptal detayları yazıyorlar ama önemli şeyleri yazmıyor lan adamlar. Hepsi böyle gerçi samsung, panasonic, sony LG farketmez.

edit: varmış ISM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...