KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bir haftadır zeus master of olympus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 crusader kings 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 knightmare towerdi sanirim en son takildigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 KillJoy said: ben şu rambonun oyunundayım valla sürekli (: pek player yok pve giriyorum. https://www.facebook.com/ikincicag, yeni karakter yarattım çözemedim ne yapmam gerektiğini bi baktım oyunu yaratanlardan biri oyunda chatte sordum yardım etti direkt az oyuncu olmasının güzel yanı da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Medieval II: Total War'a sardım şu aralar. Eski ama oynatıyor. Öncelikle söyleyeyim, kesinlikle 1. oyun çok daha güzeldi ikinciye göre. Kutsal Roma Cermen İmparatorluğu'nu aldım, Almanlık ne güzel diye dünyayı fethediyorum. Papa bayağı kızdı gerçi, afaroz falan etti ama sallayan kim... Şu anda Almanya-Hollanda-Belçika-Lüksemburg-Avusturya-İsviçre-Kuzey İtalya-Doğu Fransa-Çek Cum-Macaristan sınırlarındayım, adım adım ilerliyorum dört koldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bu arada warcraft'ı 2.oyunda bırakıp devamından zerre keyif almayan benim gibi başkaları da varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Robocraft. Cok hosuma gitti, surekli yeni modeller (ozellikle ucak turunde) deniyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Rewendor said: Medieval II: Total War'a sardım şu aralar. Eski ama oynatıyor. Öncelikle söyleyeyim, kesinlikle 1. oyun çok daha güzeldi ikinciye göre. Kutsal Roma Cermen İmparatorluğu'nu aldım, Almanlık ne güzel diye dünyayı fethediyorum. Papa bayağı kızdı gerçi, afaroz falan etti ama sallayan kim... Şu anda Almanya-Hollanda-Belçika-Lüksemburg-Avusturya-İsviçre-Kuzey İtalya-Doğu Fransa-Çek Cum-Macaristan sınırlarındayım, adım adım ilerliyorum dört koldan. abi ben de geçenlerde denmark'la avrupa'yı fethettim ispanya ve ingiltere hariç sapık eğlenceli bi oyun ya sdf sonra ordan aldığım gazla crusader kings 2 yükledim ama gene öğrenmeye uğraşamadan sıkıldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Onda AI çok kötü değilmiydi ya? En son yüklediğimde 3-4 siege towerla gelip sadece ram ile kapıya girişmeye çalışıyodu salak ai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 valla orasını bilemiyorum, henüz şehrimi kuşatarak almadılar, 3 şehir kaybettim, ilkinde ben dışarı saldırıp kaybettim, diğer ikisini bribe'la aldılar, karşılığında ama o 3 şehirden 2si dahil adamların 4 şehrini aldım, az kaldı diğer şehrimi de geri alınca adaya kısılacaklar. Oyun fena sardı ama, Saeros'un da dediği gibi bir gaz bir gaz saldırıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ESO. Wildstar falan themepark mmo geçmiş benden. yok 10 kurt kes yok 15 elma topla. Adam gibi role play lazım. Lore zatan Elder Scrolls. Daha bir tane klasik mmo questi yapmadım toplam 5 6 saat oynamışımdır. Keşke Wildstara falan hiç bulaşmayıp direk ESO ya girişseymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Saeros said: sonra ordan aldığım gazla crusader kings 2 yükledim ama gene öğrenmeye uğraşamadan sıkıldım :( amaçlarını önceden belirle ona yönelik çalış bayağı kolay oyun. belirlemeyince verdiğin kararlar dengesiz olduğundan durumlar kötü oluyor. ayrıca feudal düzen mevzuundan ötürü daima kendinde lordlarından daha fazla toprak olmasına dikkat et yoksa loyalty falan dinlemeyip ayaklanıyor it herifler. kardeşe, amcaya da dikkat et en hırızbıcıcıkları onlardan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Saeros said: sonra ordan aldığım gazla crusader kings 2 yükledim ama gene öğrenmeye uğraşamadan sıkıldım :( kıbrıs al abi, dert yok tasa yok. hatta zibilyon tane modu var pp'den git onları indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 europa universalis 4 önce isveç sonra osmanlıyla oynadım şimdi vijanayagarla yardırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 KidLazer said: bir haftadır zeus master of olympus Bende yükledim ama poseidon takılıyorumi rebirth of atlantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Ulgio said: KidLazer said: bir haftadır zeus master of olympus Bende yükledim ama poseidon takılıyorumi rebirth of atlantis 6 görev bitirdim oyun bitti sandım meğerse sadece bir senaryonun sonuymuş sfds herkül kasıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 paradoksalkedi said: ESO. Wildstar falan themepark mmo geçmiş benden. yok 10 kurt kes yok 15 elma topla. Adam gibi role play lazım. Lore zatan Elder Scrolls. Daha bir tane klasik mmo questi yapmadım toplam 5 6 saat oynamışımdır. Keşke Wildstara falan hiç bulaşmayıp direk ESO ya girişseymişim. biz sizinle aynı ESO yu oynamadık sanırım. Hikaye sosuna ve seslendirme sosuna bulansa da bildigin 10 tane post topla 6 tane fare kes. hic bir farkı yok. Bir hikaye gelişiyor olması dolayısı ile daha eglenceli ama bildigin klasik mmo questleri gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Bu kings bounty the legends amma uzun oyun be bitmiyor kardeşim! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Namessar said: paradoksalkedi said: ESO. Wildstar falan themepark mmo geçmiş benden. yok 10 kurt kes yok 15 elma topla. Adam gibi role play lazım. Lore zatan Elder Scrolls. Daha bir tane klasik mmo questi yapmadım toplam 5 6 saat oynamışımdır. Keşke Wildstara falan hiç bulaşmayıp direk ESO ya girişseymişim. biz sizinle aynı ESO yu oynamadık sanırım. Hikaye sosuna ve seslendirme sosuna bulansa da bildigin 10 tane post topla 6 tane fare kes. hic bir farkı yok. Bir hikaye gelişiyor olması dolayısı ile daha eglenceli ama bildigin klasik mmo questleri gene de. abi hiç şundan kes şundan topla 1 kere bil gelmedi. kah gidip köyü büyücü bi abiden kurtarıyoruz kah queene yapılacak suikasti engellemeye çalışıyoruz. yok priestlere yardım ediyoruz ki cure etsinler köyü. şu oyunun questlerine klasik mmo questleri demek gerçekten baya anti-fanboyluk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=OnCIW7JwnVI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 paradoksalkedi said: şu oyunun questlerine klasik mmo questleri demek gerçekten baya anti-fanboyluk falan. acikcasi su anda duzenli oynadigim bir mmo kalmadigi icin (yeni bir sey ciktikca bir iki hafta takiliyorum) bir seyin fanboy u degilim. ebonheart oynadim level 40 kusurlere kadar. questler yol ustunde bir yere gittiginde hem 10 tane bir seyden oldur, ayni anda 10 tane bir seyi yerden al/topla, 5 tane bir seyi de kir/yak, ondan sonra ver elini o kampin boss babasi gibi combo questlerden ibaretti. bildigin klasik theme park mmo quest zincirleri iste. seslendirmeler ve main plottan haric zone hikayeleri guzeldi. tat veriyor. bu tur bir yapiyi tum alternatiflerine tercih ederim. ancak bu eski tas eski hamamin tekrar soslanmis hali oldugu gercegini degistirmiyor. kendimizi kandirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 divinity org sin çok iyi bir oyun değil yoklukta oynuyorsun bir şekilde. sanki tam olmamış loading sureleri uzun. can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Sabah Bioshock Infinite'a oturdum, 11 saat oynamışım, şimdi kalktım başından, 6 bölüm geçtim sanırım, kafam şişti :D. Aeorbişiye geldim en son. Her kutuyu açarak ilerleyince pek hızlı gitmiyor fpsler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 robocraft yazlıkda olduğum halde 30 saat felan oynamışım ii sarıyor sıkılınca temizleyip başdan dizayn yapıyom çogii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 komplike olmayan ama kaliteli çıtır çerez online fps var mı, çok uzağım hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar