Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Aynı anda korkunç bir hüzün ve mutluluğu aynı anda yaşadım. Split screen nelere kadir.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 siddete siddetle cevap vermemek lazim, ama hayvan dovenin de agzini yuzunu kirican.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Flassh said: kaldırmayın abi ibret olsun Yok ben baya ağladım hiç gerek yok. Sesi kapatıp sol tarafı elimle saklayıp adamın dayağını sonra izleyebildim.
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 sol tarafta köpeğine vuran, sağ tarafta ağzına burnuna dirsek tekme ne varsa yiyen orospu çocuğunun videosumu ?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 bu videoyu sesli izleyemedim ben. köpek ağlıyor diyorlardı. adam biraz fazla dövmüş ama iyi de olmuş şerefsize. keşke kim hangi hayvanı dövüyor bilsek de bulup dövebilsek rahatça çevremizde.
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 bugun yeşilköyde sahilinde otururken yeşilköyün dışından gelen kendini bilmez 4-5 tane donlu tayfa nitelendirebilecegim bir grup havlayan bir köpeğin üzerine yürüdü. köpek korktu kaçtı geriye dogru sindi, buraya kadar tamam. olay şimdi başlıyor, bu o. cocugu eline sopa ve taş alarak önce köpeğe sertçe bir taş atıp sopayla gelsene lan ... diye bağırarak köpeğin üzerine yürüüdü yerden bir taş daha alarak sertçe köpeğe atarak canını yaktı. sopayla üzerine yürürken hop mop birader napıyosun demeye koyulmadan çocuk arkasını döndü, ne var lan dedi, napıyosun taş atıyosun köpeğe vurucak mısın sopayla lan vs dedim ve başladı olaylar sonrası tahmin ettiginiz gibi sen kimsin ben kimim adam mısın adam mıyız vs işin kötü yanı tek başımaym adamlar 5 kişi, arkamdan bin tane adam geçiyor biride destek çıkmadı bana neyse allahtan bunlar fakir ve fazla besin alamamış proteinsizlikten kemikleri gelişkin olmayan insanlar oldugundan havladıkça kaçırttım bunlarıda ben birşey demesem adam köpeği dövecekti orada 2 tane taş attı köpeğe lan böyle bir anımdı bugun çok sinirim bozuldu gidip bi kangalı üzerine salasım geldi it oğlu itin
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 kaldırmasaydın keşke. videonun sonuna kadar acaba ölecek mi diye bekledim. eline sağlık adamın öldürmekten beter etmiş. bu kadar insan dostu bir olan bir hayvana böyle işkence edenleri skinden bağlayıp taksimin göbeğine asmak lazım..
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 yaptığı hayvanlık tabi ama köpekte birşey yok yalnız, adamı öldürmüşler direk. hani bundan beter neler yapanlar var. o kadar yamulmuşken daha vurmanın bi alemi yok. dövmenin de bi adabı var bu yaptıkları işkence olmuş
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 tamam işte adam o köpeği sadece 1 kere dövmemiştir, 100 kere dövmüştür. hepsinin hesabını kesmişler toptan
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Xenus said: yaptığı hayvanlık tabi ama köpekte birşey yok yalnız, adamı öldürmüşler direk. hani bundan beter neler yapanlar var. o kadar yamulmuşken daha vurmanın bi alemi yok. dövmenin de bi adabı var bu yaptıkları işkence olmuş ee ? savunmasız insana dayak atanlarada gebersin ölsün diyoruz. hayvan sonuçta. üstüne sahibi devreye girince, dayakta yese sadece ağlıyor köpekler. kesinlikle ısırma falanda yok köpekte. demekki hakediyor piç
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 +köpekte açık yara olmamasının nedeni kalın derisi.. bi adama yumruk atarsan kaşı açılır bilmem ne olur kanar. kimbilir o köpeğin de belki ağzı yüzü şişti vs. v.s.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 abi öteki videodaki adam aynı adam değil diyolardı her yerde bu vvideo var kaç gündür...
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Ya sonra küfürden ban yicez. Ulan ufacık hayvan ya.
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 yok adam alman galiba
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Tahmin ettiğim video ise, aynı adam olduğundan nasıl emin oldunuz?
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 dna testi yaptık ag
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Sağdaki de soldaki kadar hazin bir hikaye olabilir hani, koyun gibi tepki vermeyeydiniz keşke diye dedim.
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ^işte sorgulayan bir birey
Öne çıkan mesajlar